Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kusura bakmayın bu soru için ama hernekadar arastirsamda ingilizceminde kotu olmasi dolayısıyla son patchden sonra sildigim addonlarımın yerine yenisini bulamadim.eger bilen birileri varsa priestim için,çalışan halde bi addon linki verirse cok mutlu olurum.simdiden cok tesekkurler hadi bu seferlikte kızmayıverin :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 curse gaming ne tür addon arıyosun onu söyle daha detaylı link verebiliriz...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dediğim gibi bi priestim var sadece onunla oynuyorum ve su anda hiçbir addonum yok.raid assit,AH icin kullandıgım bi addon vardı, aslında kafanıza gerekli olan hersey olabilir ama priest için kullanılmasi gerekenler oncelikli tabi...anlatım bozuklugundan dolayı ozur dılerim i yerdende ben tırmalıyorum siteleri ama nafile .[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yahu ne yuklesem eski bu diyor nası cozucez bunu?[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 load anyway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 load anyway olayi islemiyor bende kapatiyor addonlari bohu bohu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bendede kapatıyodu sildim zaten hepsini bastan yukleyim dedim orda tıkandık bi bilende cıkmadi niyeyse zaten bi anlatacak.simdi ne yuklesem out of date dio[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 out of date olmayan addonlar istiyoruz[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aynen oyle[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aslında bir olay daha var patch cıktıktan sonra bir addon cıktı onu yukledim o bile out of date verdi gercekten ilginc[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 WoWtoc . masaüstüne at bunu. wowtocla modifiye edeceksin hallolacak. [Bu mesaj Oblomov tarafından 30 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 samah curse gaming'ten priest kısmına gir. kafana göre hangisi işini ögrüyorsa. he ingilizcem yetmiyor diyorsan ona diyecek bişiyim yok. kendin seçeceksin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar