Kortez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben bır script yapmaya calısıorum. sehırlere secılıcek krallara baglı olan(o sehıre kayıt olan playerlar) kişiler o şehrin kralına dalamıcaklar... sadece bu kısmı eksık.. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şehre kayıt olanlara bir event ver, kralada bi event ver.. Şehir üyelerinin eventi kral eventine dalmaya çalışırsa return 1 ettir[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 denedım ama başaramadım:P zaten sorunda orda o eventi yazmak sadece bi örneği lazım zaten olsa yaparım gerisinide yok işte :P[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 on=@attack if hede hödö // kral olduunu kontrol edersin burda return 1 endif[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın [Bu mesaj Heimdall tarafından 26 Eylül 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 on=@gethit kullanabilirsin bunu sadece krala ver orda kontrol ederken eğer src'nin guildi kralınkiyle aynıysa(veya nası kontrol ettiriyosun şehir olayını bilmiyorum) return 1 dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 öyle yaparlarsa, o kralın guildindekiler birbirinede dalamaz onu belirtmemiş. şölede olur kralın guildindeysen ve kralın eventine atak verirsen return 1 olcan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 taz ın dedigi gibi olur.. herkese event vermeye gerek yok sadece krala vermek yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cesitli bir cok sehir olacaksa cesitli islemler yaptirtmak icin mecburen event kullanacak. kral icin o zaman ayri bir event yaratmaya gerek yok. krala bir tag verirsin. said: [events e_moonglow] on=@gethit if ( == 1) src.sysmessage Krala vurulmaz, cok ayip. return 1 endif on=@spellcast if ( == 1) src.sysmessage Krala buyu atmak ha, terbiyesiz. src....// fizzle etmek icin ne kullaniyorsan artik. src.hits 0 // geber fa$ist seni :p return 1 endif boyle biseyler yapabilirsin :p[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Chernobel, 28 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki: taz ın dedigi gibi olur.. herkese event vermeye gerek yok sadece krala vermek yeterli.. var efendim, var tazın dediği gibi olursa kimse atak veremez hede hödö taglerlede yapılır[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nasıl var?? ben sana yaparım şimdi görürsün.. sadece krala event vererek ve bikaç tag vererek yapmak mümkün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tag veya event ikiside etiket[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Aradhell, 30 Eylül 2005 23:38 tarihinde demiş ki: tag veya event ikiside etiket mühim olan gönüller bir olsun[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mike, herkese bir event verdigin zaman ne degisecek? onu merak ettim ben. herkese ayni event'i vermedigin zaman gethit trigger'i calismiyor falan da bzim haberimizmi yok acaba :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mike ßunuda Silioz mu sonra ßu kac gün sonra silinior yada ay pardon ? :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Chernobel, 28 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: nasıl var?? ben sana yaparım şimdi görürsün.. sadece krala event vererek ve bikaç tag vererek yapmak mümkün... Mesajda ne demişim, tag ve eventlede olur demişim ama sadece bi kişiye vererek yapılamaz demişm. Mantıklı düşünüp okuyun şunları.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Math-, 01 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki: Mike, herkese bir event verdigin zaman ne degisecek? onu merak ettim ben. herkese ayni event'i vermedigin zaman gethit trigger'i calismiyor falan da bzim haberimizmi yok acaba :) Ondan değil, o şekilde yaparsanız kral olayı adamın istediği gibi olmuyor o yüzden şettirdim ve mesajlarımdada söledim, taglerle ve eventlerlede olabilir dedim, ben her zaman event kullanmışımdır şuana kadar.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 event kullanmadan script yazabiliyorsan helal olsun zaten ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Mike, 01 Ekim 2005 01:24 tarihinde demiş ki: said: Chernobel, 28 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: nasıl var?? ben sana yaparım şimdi görürsün.. sadece krala event vererek ve bikaç tag vererek yapmak mümkün... Mesajda ne demişim, tag ve eventlede olur demişim ama sadece bi kişiye vererek yapılamaz demişm. Mantıklı düşünüp okuyun şunları. Asıl seni dikkatli okumaya davet ediyorum.. Söyle bir dialog gecıyor - krala bir eventla yapılabilir.. (tcpip burası) - oyle yapılırsa kendı guilddekiler dalamaz olmas - tcpip in dedigi gibi olur eventı tum herkese vermeye gerek yok - var efendim , var yoksa kendı guildindekiler birbirine dalamaz hede hodo vs vs .. bende hala diyorumdi herkese event vermeye gerek yok.. sadece krala vermek yeterli.. on=@gethit if (>==1) // hali hazırdaki uye tagını yazıcaksın oraya act.sysmessage krala dalamazsın return 1 endif [Bu mesaj Chernobel tarafından 01 Ekim 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar