Madturk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Aslinda oyunun amerikadaki etkileride cok ilginc. burda hic bir yerde yok oyun, butun baktigim magzalarda tukenmis vaziyette. Televizyonda bes dakkada bir bu oyunun reklami var, oyundan kalkip biraz tv izliyim diyorum iki dakka sonra reklamdan gaza gelip tekrar oyuna giriyorum. Hatta calistigim yerde, herkez bu oyunu oynuyor, benim patron bile, tabi benim canima minnet. Kisacasi yok satiyor bizim sehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Senin patrona bi medium house satalim :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Peki Amerikalilar son günlerdeki server gocmelerine ve offline olaylarina ne diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 guzel soru bu ne bicim is anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Oyunda amerikalılar lage giriyor türkler girmiyor hatırlatırım :)(yada en azından ben ve benim tanıdıklarımın hiç biri lage girmiyor)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Server gocmesi konusunda, "bir ay bedava swg" kampanyasi basladi. Dun televizyonda, san diego'da sony'nin binasi onunde yuruyus vardi.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse Yildirim lvl 50 Paladin Eci Shailan lvl 60 Necro Eci Madturk lvl 60 Cleric Eci Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay Madturk lvl 50 Theurg Mordred Sultan 7gm mage Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 lol[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Madturk, 24 July 2003 20:57 tarihinde demiş ki: Server gocmesi konusunda, "bir ay bedava swg" kampanyasi basladi. Dun televizyonda, san diego'da sony'nin binasi onunde yuruyus vardi.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse Yildirim lvl 50 Paladin Eci Shailan lvl 60 Necro Eci Madturk lvl 60 Cleric Eci Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay Madturk lvl 50 Theurg Mordred Sultan 7gm mage Atlantic Abi adamlar şımarık ya,herhalde adamlar bug düzeltmek için downtime yapacak yani.Bir de zaten ilk ay bedava.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ya acaba biz de bu "ekstra bi ay bedava" kampanyasından yararlanamaz mıyız? Sony Türkiye'nin önünde SWG'ciler olarak bi yürüyüş düzenlesek etkisi olur mu??? :D[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar