PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 [spo1=Trade][/spo] Üstte ki resimde göruldugu gibi butun clan gelip ks falan yapmamistir. Gel_pc_pc nin anlattiklari üzerine oraya geldik. Partyde olanlardan 2 si assassin 1 i warrior ( voker degil ) dir. Yani toplu ks falan olmamistir. Ama siz oraya orc cagirip trade attiniz. Dinime Küfür Eden Müslüman Olsa ...!!![Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 30 Eylül 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet Cokgüzel Oluyo Kardesim Ks Yapana orc CagirMak Partyden Cokkez ATildim Ama Dönüpte Kin Tutup Ks Yapmadim Adamlara Laf Söylemedim TAVir Almadim Sonucta Real Hayattaki Gibi Herkez Birbirine MuhTaC ..[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben zamaninda burda da oyunda da cok konuştum , söyledim. KS yapmiyoruz , küfür etmiyoruz diye ... Bunu söyledikce daha cok ks yapilmaya bize küfür edilmeye başlandi. Bu olayda tuzu biberi oldu. Sustukca üstümüze geldi millet. Bizimde sabrimiz taşti ve üzücü olaylar yaşandı. Bizim oraya gelme amacimiz cagrilan orclari kesmekti ama trade atilacagini hic beklemiyordum gercekten. Bizim hala kimseyle sorunumuz yok , hatta sorunumuz olan clanlarla bile aramizi düzelttik. Bu olayda aylar öncesinde yaşanmisti , bugun neden acildi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İlluminati dedigin klan beni onlarca kere klandan adam geldi die attı partiden, saatlerce orada oturdum ve parti bekledim... Dinime küfreden müslüman olsa bari lafıda heralde minareyi çaldınız kılıfı oluyor öle deilmi... Öle bir anlatıyorsunki sanki sen Czde koşarken orc saldırmış adamlarda sana Trade atmışlar, Ks yapıyorsun ya bunu millete unutturmayamı çalışıyorsun bu şekilde sen... Czde harpyde Ks yaparsan Orc da keser, ayıda çıkabilir, kayada duşebilir, trade atarlar... Ha gayret aklanıcaksınız az daha bişey kalmadı şunun şurasında... Neyse unutun benim niyetim kimse ile kavga etmek deil... Yaptın madem bari yaptım efet sinirliydim, kızmıştım, alkollüydüm hatırlamıyorum dersin olay budur...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Wokerlik Bitmedimi Yahu :/[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu olay en az 2-3 ay önce olmuştu Kimbupislik. o zamanlar vardi vokerlik , şu an yok. Ayrica oraya gel_pc_pc yi korumak icin geldik , ks de yapmadik. Partyde olanlardan da belli... Butun clan gelip ks yapti lafi tamamen yalan. Son olarak oraya cagirdiniz orclar yatinca warriorlar cagirdiniz onlarda kacti. Güldügün sey bu muydu kaksi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Dedigim gibi uzatmıyorum.... Kimin kimi kestigini dedigim gibi Laklak dahil o anki oldugum kafedeki herkes gordu Picallo konuyu uzatmayalım derim ben.... Nokta.[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 30 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu saptiranlardan biride malesef sensin Kaksi. Sonra da topici kitlersin. O zaman herkez farkli konulara alakasiz seyler yazsinlar madem alan yönetici yapiyo , herkez yapar. Bununla ilgili bi söz var hatta "imam ve cemaat" iliskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Picallo_tr konuda sapma yok konu sensin, konu uygun yerde tartışılıyor... Konu sen olunca TR klanı, TR klanı olunca klan uyelerini kapsıyor...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben burda ks yapildigini söyluyorum ama dedigin gibi bütün clan falan gelmedi oraya . Ayrica başka da ks olayi yoktur bizimle ilgili. Varsa biri ciksin söylesin. Ben bu olayi kabul ediyorum. Cikip burda yapmadik yok öyle bişeyde derdim. Ama utanilacak sekilde gelip durup dururken spot almak icin ks yapilmadi. Bir nedeni vardi. Ayrica spot almak gibi bi olayimizda yoktu , ss de gördugün gibi tek mage var partyde . Neyse bende uzatmiyorum , sen kapattiysan bende kapatirim konuyu. Biz kimseye ks , küfür vb seyler yapmiyoruz. Ama biri spotumuza bulasirsa , durduk yere küfür ederse artik cevabini veriyoruz. Anladik ki bu oyunun bir kurali , bizde kuralina göre oynuyoruz. Kimseye hicbir kinim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Peki HuRR1CaNe tartışın o zaman. Biz bisey yazmicaz artık. Siz konuşun burda TR yi , beni , clan üyelerini. İyi sohbetler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İyiki Bir topic açtım en gülelim diye açtım hemen birbirinize saldırıyonuz[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 picallo gm euheuheuheuh[signature][hline]nick:the_bank lvl:63 server:ares clan:DRT NP:113k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaw bu picallo_tr aç damage vuruyo ? çünkü cz de herkesi öldürüyo yaws :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bana 1500 vurdu geçende. ama 200 ac vardı :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 D:D: hemen msn ye gel bişey söyliyecem[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bence Bugs Bunny le fazla takılmayın o adam soyunu ınkar edıo mıllete ecnebi ymiş gibi davranıyor[signature][hline]Music and Knight Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 cz nın onunde gidiyodum bizim pica yı gordum dedım bu adam GM olmasada azıma eder :) bir tane yapıstırıp kactım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar