maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oyunda rogue charım için 4parça chitin aldım. 1 tanesini takas olarak, diğer üçünü merchanttan.. üzerime taktım, ardından moradondan lufersoncastle'a teleport ediyim dedim disconnect oldu. oyuna girdiğimde son 3 parça chitin yoktu ve para da yerinde duruyordu. yani sonuçta ne olmuş oldu? karışık oldu, uykum geldi :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 roolback olmuş bunu kullanarak dupe yapabilirsin. Sen kaç kişinin böyle bi an iç.in bekledigini bilio musun:-D[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bana oldu +6 chitin 5m ye almıştım :( oyuna bi girdim yok chitin para gelmiş ama geri[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu tür alisverislerden sonra /save etmen gerekirdi. Oyunda hata olmus kendini save etmemis. Aldigin adama haybeden para kazandirdin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şimdi dupe mu yapıyım diyorsun :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 valla sen bilirsin bu senin oyun ahlakınla ilgili bişey.Ama bana olsa şimdiye düplemiştim tek ve nadide el emeği göz nuru gold barımı :-D[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: maelstrom, 30 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: şimdi dupe mu yapıyım diyorsun :D pis dupeci seni :D:D:lol:[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 _fr_ özele bir bakar mısın :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu arada ben dupe yapmayacağım. sadece test edicem :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lol (dupe method ları ile ilgili şeyleri yazmasak?)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yazmam yaw yazarsam tadı kalmaz ne o herkez düpcü :-D[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lock pls[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben hiç rolback olmadim dc olsamda gene gittiğim yerde çıkıyorum dupe olayida saçma geliyor sanki bilerek izin veriliyormus gibi çünki sen oyundan düşersen rollback olamassın server seni atarsa olabilirsin eğer server seni atmadan once save yapip atarsa dupe mupe kalmaz tabi başka yöntemler yoksa pek anlamam bu islerden :)[signature][hline]Arqas UO Shard [Bu mesaj Shaklaban tarafından 01 Ekim 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 haa beyler bişey soracam ben bi ara crimson satmıştım :D /save ayapıp merc. i kurmuştum (kurcalıyodum o save şeylerini :D:D:D) ondan sonra adam aldı itemi ben oyunadan çıktım girdiğimde paramda itemimde yanımdaydı :) bu nasıl oldu ? :S[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 pis dupeci :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaw bilmeden yapmıştım:D o zamanlar eziqtim kurcalıyodum herşeyi ne işe yarıyo die :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar