BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Burout Revenge [Yariş] God Of War [Macera/Aksiyon] Makai Kingdom [Konsol Tarzi RPG] Front Mission 4 [EndTurn Tabanli Strateji] Destroy All Humans! [Platform/Aksiyon] Radiata Stories [Konsol Tarzi RPG] şahsen tavsiyem bu oyunlari listenizde bulundurmanizdir arkadaşlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Almayan varmidir bilmem ama inatla Gta san andreas Metal gear solid serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Final Fantasy nin ps için olan tüm oyunları alınmalıdır.... evet evet alınmalıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Valla artık ps2 de oynadıgım tek oyun Winning veya Pes serisi :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 wrc 1-2-3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 God Of War baya guzel hatta züper[signature][hline]Serüvene koşmak için trenler bekliyorsan,Yarına inanmak için günbatımına,İyi kalpli görünmek için zayıflığa,Ve güçlü görünmek için öfkeye ihtiyacın varsa;Demek ki,Hiçbir şey anlamadın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 God of war un kaç dvd olduğu konusunda bir bilgisi olan var mı ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tek dvd . 2 dvd olan oyunlar zaten cok nadir[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla Mid Night Clup 3 Dub Edition Diyorum başkada birşey demiyorum.. Oyunun %55 indeyim ve Mclaren in hızından dolayı artık hakimiyet sağlıyamıyorum ve oynuyamıyorum haliyle.. siz düşünün .. Dipnot : Oyun o kadar yeni değil ama sanırım pek fazla kişi edinmemiş edinilmesi gerek.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Ekim 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar