Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-lightningsblade&t=142052&p=1&tmp=1#post142052[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben bikaç ay uğraştırır milleti diye bekliyodum ama, geçenlerde zaten zerg fazını geçmişti bi guild. bunun da sırada olduğu belliydi.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Adamlar gerçekten zor bişiyi başarmışlar da , loot biraz kötü. Gerçi head of neferian la kim bilir nasıl bir item alınıyodur bilemicem :P[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence süper loot :) o neck nasıl bişey ya 30 agi 1% hit. kafasıyla alınan itemlar çok da iyi değilmiş ama. droplar daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 loot super[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 iyi loot aslında guzel yani[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O guild sabıkalı yanlız, daha önceden BWL nin buglarını abuse ederek bossları kestikleri biliniyormuş =P İnşallah pislik yapmadan kesmişlerdir ne diyim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eğer video çekmedilerse zaten vardır bi haltlar diye düşünmeden edemem ben de.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 eu'da da kesildi. inner sanctum kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 inne sanc. benim olduğum serverda :) onlar kesmese şaşardım zaten, adamların her üyesi tırnağına kadar epic giyiyor :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İnner sanctum daha kimse mc de 1 mob kesmezken hatim etmişlerdi birde SiN filan var Silvermoonda onlarda sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 oha o orb harbi cooook saglammis yahu ne bicim bir sey +28 damage cok bomba yalniz statlari hafif kalmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yazık[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Inner Sanctum u tanıyan amma arkadaşımız varmış Silvermoon da oynayan... Tanışalım oyun içi yardımlaşalım isterseniz add friend : eratul /join tur ( türkçe sohbet kanalı ) Adamların sitesi merak edenler için ; www.inner-sanctum.dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 solo yapcan aslında =) 266 gold + itemlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Böyle bir durum varmış. Bunsuz kesilmişse tebrikler.-> Hotfix: Nefarian Encounter [spo1=Hotfix: Nefarian Encounter - 9/28/2005]This morning we issued rolling restarts for all realms in order to apply a hotfix which closed an exploit in the Nefarian encounter located in Blackwing Lair. Each of the realms has been brought back up, and the hotfix successfully applied. We thank you for your patience and understanding in this matter.[/spo][signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 30 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: erchivist, 29 Eylül 2005 10:04 tarihinde demiş ki: Inner Sanctum u tanıyan amma arkadaşımız varmış Silvermoon da oynayan... Tanışalım oyun içi yardımlaşalım isterseniz add friend : eratul /join tur ( türkçe sohbet kanalı ) Adamların sitesi merak edenler için ; www.inner-sanctum.dk Ben silvermoon haziranda filan bıraktım 60 rogue yapmıştım baktım her 10 oyuncudan 8 rogue hiç kasmadım bıraktım hoş hala duruyor arada skılıkdıkca girip bakıyorum birkaç arkadaş var neler yapmışlar diye nickim Osuranboga dı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar