Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ne kadar doğru, ne kadar yanlış hiç bilmiyorum. Ama çoğu yer de bundan bahsediliyor... Yurtdışı kaynaklı sitelere Telekom ancak alan adına bloke koyarak müdahale edebiliyor. Yani o siteler aslında kapanmıyor Türkiye'den sitelere çıkışları engelleniyor. Ancak Web Proxylerle sitelere ulaşılabiliyor. Bir haber daha Müyap üyelerine ait olan 40000 Parçayı mp3 formatında serverlarına sürmeye hazırlanıyor. Altyapı tamamlanmış durumda. Fiyat olarakta 30 YKR ile 40 YKR arasında bir rakam.... Tabii bunlardan download programları zarar görmüyor (Emule, ares, kazaa vb.) , zaten göremez de. Not: Elbette sadece Türkiye sınırları için de geçerli, aslında bize pek bi mana olamazlar. Emule sağolsun :) Tabi hepsi (MUŞ)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bağlamaz beni beni bağlamaz diye şarkı vardı dur bi mp3ünü bulayım :) türkçe mp3 konusunda da turkboard.org gerçekten aşmış bir yer bu arada.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 asdas valla bana ares yetıo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Telekom birşeyler yapmak istiyor ama nafile... Biz aynı devam ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İyi olur gerçekten![signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kapanmaz hani kapansa da misler gibi download programları var direk arşiv karıştıran[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yok ya kapanmaz. isin b.kunu çıkarmasınlar. internet özgürlüktür...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: circirbocugu, 28 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: asdas valla bana ares yetıo.. :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kapanmaya başladı bikaç haftadır ama siteyi deiştirip tekrar açıolar gerçi aynı site :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya bizim açımızdan kötü olurda ama sanatçılar o kadar emeği bedava ya gitmesi de iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çoktan kapandı zaten.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Müyap inanılmaz paragöz bir kurum. Dünya'da hep sanatçılar plak şirketinden öndeyken, Türkiye'de sanatçılar Müyap'ın etkisiyle Plak şirketinden sonra geliyor. Müyap'ın onaylamadığı bir şeyi yapamıyorlar.. Nefret..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Maxen, 28 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki: kapanmaz hani kapansa da misler gibi download programları var direk arşiv karıştıran Türkiye'de internet yasaları ABD'de uygulanan yasalar gibi olacak yakın zaman içerisinde. Yani artık öyle torrent yada illegal mp3 sitelerine girdiğinizde dahi direk kapınızda polis bitecek. Abd'de okuyanlar bilir orada yasalar nasıl isterseniz bi sorabilirsiniz yani. Adamlar maillerinin dışına çıkmaya korkuolar nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 torrent engellemeleri biraz zor yau sanki.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 zaten türkiyede internetten mp3 yükleyen kesimin %95ine torrent desen "hö?" gibisinden bir cevap alırsınız :) gerek yok yani[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @sir zaten torrentlere dokunamazlar, siteler için geçerli o yazı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 haa iyi.. *!azureus'u açar* *!gerçi sürekli emule kullanmaktadır ama konuya uysun diye azureus açtığını yazmıştır*[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ayıp günah.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senddd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: circirbocugu, 28 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: asdas valla bana ares yetıo.. katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mp3 sitesimi varmış. Walla haberim yoktu benım yanı bir siteye girip insanlar mp3 mü indiriyolarmış. peer tu peer programlarına el atsınlar bence. Onlarda daha büyük bir söğüşleme mevcut bence. Biz Albüm alıyoruz kardeşim habire cd değiştiriyoruz biz mal mıyız? Cevabı evet.. Ama ben ileride cocuklarıma bırakıcagım bir müzik birikimim olmalı diye dusunuyorum gerci simdi benimkisi birikimden cıktı bir oda oldu ama neyse. İleride cocugum U2 ne baba dedigi zaman ona albumlerini gösterebilmeliyim diye dusunuyorum. Mp3 le olmaz bu iş pek. O yüzden kapatabiliyorlarsa kaapatsınlar.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Davion güldürme beni Tr'den bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar