Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 Siteleri Kapanıyor(muş)...

Janitschar

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar doğru, ne kadar yanlış hiç bilmiyorum. Ama çoğu yer de bundan bahsediliyor...
Yurtdışı kaynaklı sitelere Telekom ancak alan adına bloke koyarak müdahale edebiliyor. Yani o siteler aslında kapanmıyor Türkiye'den sitelere çıkışları engelleniyor. Ancak Web Proxylerle sitelere ulaşılabiliyor.

Bir haber daha Müyap üyelerine ait olan 40000 Parçayı mp3 formatında serverlarına sürmeye hazırlanıyor. Altyapı tamamlanmış durumda. Fiyat olarakta 30 YKR ile 40 YKR arasında bir rakam....

Tabii bunlardan download programları zarar görmüyor (Emule, ares, kazaa vb.) , zaten göremez de.

Not: Elbette sadece Türkiye sınırları için de geçerli, aslında bize pek bi mana olamazlar. Emule sağolsun :)
Tabi hepsi (MUŞ)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

çoktan kapandı zaten.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Müyap inanılmaz paragöz bir kurum. Dünya'da hep sanatçılar plak şirketinden öndeyken, Türkiye'de sanatçılar Müyap'ın etkisiyle Plak şirketinden sonra geliyor. Müyap'ın onaylamadığı bir şeyi yapamıyorlar..

Nefret..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 28 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
kapanmaz
hani kapansa da misler gibi download programları var direk arşiv karıştıran

Türkiye'de internet yasaları ABD'de uygulanan yasalar gibi olacak yakın zaman içerisinde. Yani artık öyle torrent yada illegal mp3 sitelerine girdiğinizde dahi direk kapınızda polis bitecek.

Abd'de okuyanlar bilir orada yasalar nasıl isterseniz bi sorabilirsiniz yani. Adamlar maillerinin dışına çıkmaya korkuolar nette.
Sosyal ağlarda paylaş

Mp3 sitesimi varmış. Walla haberim yoktu benım yanı bir siteye girip insanlar mp3 mü indiriyolarmış. peer tu peer programlarına el atsınlar bence. Onlarda daha büyük bir söğüşleme mevcut bence. Biz Albüm alıyoruz kardeşim habire cd değiştiriyoruz biz mal mıyız? Cevabı evet..

Ama ben ileride cocuklarıma bırakıcagım bir müzik birikimim olmalı diye dusunuyorum gerci simdi benimkisi birikimden cıktı bir oda oldu ama neyse. İleride cocugum U2 ne baba dedigi zaman ona albumlerini gösterebilmeliyim diye dusunuyorum.

Mp3 le olmaz bu iş pek. O yüzden kapatabiliyorlarsa kaapatsınlar.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...