pacharel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 selam beyler... henuz novice bh oldum ve ilk bh gorevimi terminalden aldim ancak bu gorev bir tracking droid istiyor ...tracking droidlerin ozel isimleri varmi ve bunlari nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bazaardan araştırma yapman gerekiyor. Terminalden vendor location ve all galaxy 'i seçiyorsun. Eğer bulunduğun gezegende araştırma yapmak istersen ortadaki seçeneği tıklaman gerekiyor. Sonra sol sütundan misc/factory crates / seeker droid i bulacaksın. Çıkan ürünlerden vendorun waypoint'ini aldıkta sonra vendordan alışveriş yaparsın. Sonra görev yapmaya dönersek, ilk görevler bulunduğun gezegenden çıkacak o yüzden 10 k bounty hunter exp toplayana kadar yeni investigation kutusu öğrenme. Yoksa gezegen dışı görevler yapmak zorunda kalırsın ve droidlerin yavaş olduğu için hedefleri bulamazsın. başka gezegenden görev almaya başlayınca arakyd droid alman gerekecek. Fakat bu droidleri kullanmak için görevi alıp spynet op ile konuştuktan sonra şehir dışına çıkıp kullanman gerekiyor.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ilk basta droid gerekmio gidip spynet op ile konusuosun o sana wp verio. ben ilk kutuyu almıstım hemen ama baska gezegende cıkmadı gorevler 2. kutuyu yaparken yine aynı gezegende alıodum.. sen yine de bekle garantiye al :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 her ikinizede cok tesekkurler beyler tam ilk gorevimi almishken serverin down olmasi tam bir hicran yarasi ama napalim.... menuler cok grif oldugundan ve cok sayida item bulundugundan insan bulamiyor ne nedir? son bir soru:bu droidlere ne kadar vermem gerekiyor ..henuz hala daha ekonomiyi cozemedim tam anlamiyla oyunda...her yaptigim trade de tedirgin oluyorum ulan yok yere kazik mi yiyoruz diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yaa sahsen ben invest kasmayı zevksiz buldum ve bıraktım ama bırakmasam alcaktım o droidlerden :) biraz bakmıstım fiyatlara ole cok pahalı seyler degiller ztn crate olarak satılıolar, ama sanırım sarjları cabuuk falan bitio :D sen bi bazaardan vendor search yap ama droidlerde arama dedigim gibi crate olarak satıolar onu da baska bi baslık altında aramak gerekiodu.. ordan fiyatlar hakkında bi bilgi sahibi olursn[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 :) walla henuz bir haftalik taze oldugum icin degil her hangi bir skili kasmak bestinede ki imp karargahinin oldugu tepeye cikip yere oturup sehri seyretmek bile felaket keyif veriyor bana... tesekkurler yardimlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben invest i bikere 4 ledim sonra dedim ben bh de sıkılrım sildim baktım millet konuşuyo iyi para var fln diye 1. den yeniden kasmaya başladım ölümdü 2 kere kasmak! ama değdi :) [Bu mesaj Gwindon tarafından 29 Eylül 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bu arada bilginize investigation 3 ve 4 ü naboo kadaraaa dan aliyorsunuz invistigation 3 un spynet operativei starporttan cikinca sol tarafda bulunan shuttleport ve garage in orda bir duvar arkasinda investigaiton 4 icin ise starporttan çıkınca saat 8 yönünde ki ara yolda sağ tarfa bir köşede bulunmakta[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kimse deginmemiş ben degineyim 2 tip droid kullanıyorsun biri "arakyd probot" diger "seeker droid" Invest 1 de droidlere ihtiyacın yok direk wp yi aliyorsun ancak geri kalan kutulari kasarken droidlere ihtiyac duyacaksın. Terminalden gorevi aldiktan sonra kastigin lvl e gore bir spynet ile konusup bio sunu aldıktan sonra sehir sınırları dısına cıkarak önce "arakyd probot" u gonderiyorsun 20sn bekledikten sonra gökten meteor gibi 100m2 lik bir alana dusuyor ve gidip tıklayarak komutunu veriyorsun bundan sora swoop a atlayıp en yakın starport a giderek gorev yerinin gelmesini bekliyor ve oraya gidiyorsun Gorev yeri olan gezegene indikten sonra swoop a atlayarak 200-300m gittikten sonra seeker droid i gonderiyorsun ( 2 secenek vardir seeker droid de 1.cisi sana hedefin adini bildirir 2.cisi hedefi senin icin surekli yerini bildirir. - Hedef sabit degil surekli ilerlemektedir bu yuzden seeker droid kullanmanızda fayda vardir. - starport a iner inmezde seeker gonderebilirsin ancak bug olusabiliyor yani seeker bi noktada kitlenip kalabiliyor bu yuzden starporttan kısa bir mesafe uzaklasınca yollamanda faydav var[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: jonq, 30 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: - starport a iner inmezde seeker gonderebilirsin ancak bug olusabiliyor yani seeker bi noktada kitlenip kalabiliyor bu yuzden starporttan kısa bir mesafe uzaklasınca yollamanda faydav var Abi allah senden razı olsun ya:) kaç gündür buglı buglı missionlar çıkıyo bana. demekki hata ordan kaynaklaniyo. Saolvarol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cok tesekkurler beyler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar