someone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 anathema empyrium opeth dark tranquillity orphaned lands stratovarius hammerfall gibi gruplar başta olmak üzere aynı türlerde müzik yapan her grubun albümleri lazım tek tek değil hepsi bi cd de filan arıyorum mesela anathema nın bugüne kadarki tüm şarkıları bi cd de gibi nerde nasıl bulabilirim[hline]daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nerde oturoysuosun eğer ist ise kadıkoyde akmar pasajının yakınlarında mp3 satan yerler var oralardan alabilirsin hea bu arada bunlar seyyar satıcı ama hep ordalar ve bi sorun fln çıkarsa değştiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Burda onlara sahip olan güzide arkadaşlarımıza yalvarmak bir çözüm sunar bence...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 antalyada oturuyorum malesef istanbul'a gidip almam olanaksız anca yardımsever biri alıp bana yollarsa olabilir yada horace'in dediği gibi kendi pc sinden cd ye çekip filan yollarsa çok güzel olur eğer öyle biri çıkarsa adresi filan veririm yollayanın masrafını filanda fazlasıyla karşılayacağımdan emin olabilirsiniz.[hline]daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ehe ben bu akşam Antalyaya gidiyorum ve elimde bi dark tranquilty albümü var sanırım 10 dakika içinde çıkıcam pm attın attın cep tel vericem nıhahaha bu mesaj kendini 10 saniye içinde imha edicek[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 böhü geç kaldım[hline]daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ?[hline]daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bence cdwriter olan bi arkadaşına yavşa en ii yolu, indir yaz indir yaz :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar