Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 So_? What?[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Peynir, 28 Eylül 2005 09:14 tarihinde demiş ki: %10 luk azınlığın içine girmek için uğraş sende guzel demiş yaw tebrık edıyorum[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Aşık olmak gibisi var mı bea.. Aşk dünyadaki en güzel duygu var mı Aşık olmaktan korkma, Salak kızlardan kork[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Aşk Aşk Aşk, herkes Aşk Manyağıu kesilmiş yahu. Gidin olun Kardeşim, ama olduktan sonra "ben böyle olacağını bilmiyordum", diye gözleriniz sulanmasın!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 29 Eylül 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bence aşık olmak güzel ama bu karsılıklı olursa baska türlü cok acı cekiyosun o yüzden aşk denilen şey allaha yakın bana uzak olsun .....![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aşkık olmayayım deyınce olmıyor kki bunda hemfikiriz galıba!!!!!!!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LordOfBlood, 24 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: Yahu herkes aşık oldum seviyorum deliyim yardım edin diyor! Aşık-maşık 0lmayın kardeşim!!! Aşk zararlı bir olay sokmayın burnunuzu! İlla nasıl bir şey diyorsanız atın kendinizi Boğaz Köprüsünden, O çakılma denen olayı yaşayın, ilk aşk hakkında fikir sahibi olursunuz!Siz bakmayın buradaki mutlu-mesut yaşayan çiftlere onlar %10luk azınlık! Girmeyin bu işlere, sonra pişman olursunuz... Son Sözüm; SEVMEYİN, AŞIK FİLANDA OLMAYIN!!!!! +999999999999[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Famy, 30 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: aşkık olmayayım deyınce olmıyor kki bunda hemfikiriz galıba!!!!!!!!! Evet doğru bi olay ama siz yinede olmamaya bakın cancağızlarım.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bırakın bu işleri ya...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LordOfBlood, 30 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki: said: Famy, 30 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: aşkık olmayayım deyınce olmıyor kki bunda hemfikiriz galıba!!!!!!!!! Evet doğru bi olay ama siz yinede olmamaya bakın cancağızlarım. cok haklııııı[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar