Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölmüşken birdaha ölemem...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O saatlerin nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir…ben sana hala ilk günkü gibi taparken sen çoktan başka kollarda başka aşklarda...hayat yavaş çekimde acıları sindire sindire yaşatırken ben bittim artık..zaman yarayı geçirmedi oynaya oynaya en sonunda kanattı.şimdi ben burada ölüyorum aşkım…sen beni düşünme… ki zaten düşünmüyosun…ben burada kimseye bir şey soylemeden ölürüm.sana engel olmam…cenazeme istersen gel.ama bari orada başkası olmasın yanında…çünkü ölmüşken birdaha ölemem…
Mesaj tarihi:
yazı güzel olmuş . takmamaya calıs su eski sevgiliyi. söz tutunca sözdür. tutulmayan söz, söz değildir. üzülme. göreceksin bir süre sonra değmeyeceğini.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
dostum sana sunu söliyim...

hayat ne olursa olsun YASAMAYA değer ya dusunsene ölmek o kadar basit ki.. bide bırak kızı falan ya kendin için yasa yarın sabah oldugunda kalkıp kendin için bililer yap saglıgın yerinde cık dolas çalış para biriktir tatile git ya kendin için yasa böle seyleri düşünme bide benim dediklerimi düşün kız dediğin nedir ya gelir geçer ama bide ölüp gittiğini düşün bi kız için..
saygılar.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Mesaj tarihi:
Edebi açıdan gfüzel bi yazı bence...
Ama cidden kimseyi takma hayatta...Önemli olan sensin,bencilce yaşa hayatını...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Yazı güzel düşünce saçma, hayattaki zorluklardan kaçmak çok kolay mı geliyor. Kal Ve Savaş, Savaşta ilk telef olanlar(Şehit demiyorum telef diyorum) Kaçanlardır.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
  • Yeni Oluştur...