wintermute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yarın (perşembe) Milyonlar adlı filmin galası ile başlıyor, bendeniz de orda (ehem). Aynı film cuma 21:30'da de oynayacak. sizlere buradan bir feedback uzatırım. https://www.biletix.com/iksv/filmekimi05/005.php?Eventcd=FFE30&perf=005 tabii ki gidin sinema gişesinden alın. Internetten alıp Biletix'i zengin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cuma orda olmalıyım cuma orda olmalıyım cuma orda olmalıyım cuma orda olmalıyım cuma orda olmalıyım[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 perşembe değil, cuma başlıyo diye biliyorum ben ama? 30 eylül-6 ekim arası çünkü. neyse cuma akşamı ben de ordayım, biletlerim hazır :) iki günde 6 film izlicem, malesef haftaiçi gidemiyorum. galalar gösterime girer diye ümid ediyorum.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cuma factotum, salı kalküta'nın çocukları ve manderlay, çarşamba da yay olmak üzere 4 filme gidiyorum. mesudum :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bana cmrtesi ve pzr gunku filmler için tavsiye'de bulunabilir msnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tabi ben söyleyeyim. cumartesi günkü filmlerden; tepetaklak'ı bana mutlaka önerdiler ama uymadığı için alamadım. kalküta'nın çocukları 2005 belgesel oscarını almıştı. kalbim bir an durdu, altın ayı'yı almış iyi olsa gerek :) manderlay da lars von trier sevenler kaçırmaz heralde. pazar günkü filmlerden; ben charles bukowski sevdiğimden factotum'a bilet aldım, film hakkında pek bilgim yok. being julia iyi bi film sanırım gizli saklı da eh haneke bişiy demeye gerek yok ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 thnx jankis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dogville izlemeden manderlay izlemeyin!![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 millions'ı seyrettim... çok gusel bir hikaye ve oswell'in tahtını al aşağı edecek bi veled sizleri bekliyor folkz.[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Cumartesi gecesi Manderlay için orada olacağım. Gelen varsa yazsın.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 factotum'u izledim bu akşam. zaten moralim bozuktu iyice melankoliye sardım :D fazlasını da beklemiyodum zaten. matt dillon baya iyiydi yalnız, marisa tomei de süpriz oldu.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar