Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

old boy


rayray

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar ben hayatimda böle intikam filmi görmedim izlemediyseniz izleyin bide burayi açmamim asil amaci ben bu filmin divx ini nerden bulurum bana emula demeyin çok agir program ayrica dsl i de kasiyor baska önerisi olan varsa yazs1n bi zahmet[signature][hline]Life is a big joke
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://asiandvdclub.org/browse.php
burda var.
ayrica bide soyle birsey var ,ayni yonetmenin diger filmi http://forum.paticik.com/view.php?id=130385


ayrica su konularda film hakkindaki fikirleri okuyabilirsin
http://forum.paticik.com/view.php?id=93919
http://forum.paticik.com/view.php?id=121930

[Bu mesaj GEd tarafından 29 Eylül 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende baya bi etkilenmiştim ama.. filmin sonunu herzaman olduğu gibi tahmin etmiş ve merakla bana izleten arkadaşı dumurdan dumura koşturmuştum.. 'kesin böyledir..' tadında söylediğim herşey tutmasa daha zevkli olacak bu film olayları[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan Sailor izlemem izlemem başka izleyelim diye tutturdun zorla izlettim sonra hayran kaldın. Bakınız holivut nasılda beyinlerimizi yıkamış, arkadaşlarımız bir film amerikan elinden çıkmıyorsa izlemiyor. cık cık cık. yaşasın bağımsız asya sineması, yaşasın canlı ahtapot yemek!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
oldboy'u en az 5 kere falan seyrettim. hayatımda seyrettiğim en iyi filmdir bana göre. direk hayatımın en iyi film oscarını verdiğim film şimdiye kadar. anneme teyzeme kadar zorla seyrettirdim filmi.

üçleme olduğunu biliyodum bir türlü seyredememiştm diğer filmlerini. ilk filmi seyrettim 'mr. vengeance' biraz önce bitirdim. uyku falan sıfır. iptal. oldboy'u sevdiyseniz diğer filmleride seyredin. bambaşka olaylar birbirleriyle alakası yok filmlerin ama 'intikam' üçlemesi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...