localize Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar coderın yayımladığı bir account sistemi wardı ayrıntılı bilgi için aramadan başlatan yerine coder yazıp konunun bulunduğu yeride uo scriptsharing olarak gösterirseniz konuyu bulabilirsiniz neyse devam edeyim anlatılan herşeyi yaptım uoacc.sql i c:/ ye attıktan sonra cmd ye yazılacak olan komutu girdim fakat bana şöyle bir hata verdi [ ERROR 1046 at line 3: aucune base n'a utu sulectionnue ] bu hatayı vermesinin sebebini istiyordum birde bu fake bir account değildir. evvelki accountum bu alana yazı yazması engellenmiş bir account olduğundan dolayı yeni bir tane açma gereği duydum.. şimdiden yardımlarınız için tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bilen yokmu arkadaşlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla o işi üstadina soracan yani coder'a sorman gerek.Çünkü onun yazmış oldugu bir account sistemi.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar