hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Antimodes52, 20 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Bunlar ufak tefek şeyler yani, genelge yayınlanmış vesaire, ne olacak ki gibi bakıyor çoğunluk. O kadar basit değil. Yavaş yavaş geri vitese taktık geriye gitmeye başlıyoruz. Dünya üzerinde bir erkek cinsiyet var, kendisinin penisi var efenim, bir de dişi cinsiyet var, onun da vajinası var. Daha bunları tartışmaktan korkuyorsak zaten çok gerilerdeyiz, neyse sözüm tartışmaktan çekinmeyenlere tabii... Özellikle ergenlik çağı genç bünye için çok değişik bir dönem, kişiliğiyle birlikte cinsiyetini de keşfediyor ergen insan. Böyle ufak tefek, aptal aptal kurallarla vs. biz bu keşifleri yavaşlatıyoruz. Sonuçta ne oluyor, görüyoruz hep birlikte, türkiye cinsellik açısından en başarısız ülekelerden biri. Erkeklerin büyük çoğunluğu erken boşalma gibi problemler yaşıyor. Bunlar türk olmamızdan kaynaklanmıyor, bazı konularda çektiğimiz eksikliklerden kaynaklanıyor. Biz bırakın penis, vajina tartışmayı, daha kızlarımızın bacaklarından korkuyorsak, elimizden ne geliyorsa kapatıyorsak, biz daha bu yolda çooook gerilerdeyiz demektir. +[signature][hline]O şimdi Google...Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected][Bu mesaj fastreload tarafından 20 Eylül 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj fastreload tarafından 20 Eylül 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 amanda aman nede uyarlara ya kızlar. daha öncedende gördük yasak olan okulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Desktop etek giysinler ozaman cok fena igrenc ya farkındayım[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hepimiz ölücez.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çok büyük bi eksiklik.Walla bizm okulda açılan yer sadece bacak olsa iyi..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya milli egitimin klasik genelgesi bu amma konusulmus onlar genelge yollar hocalar 1-2 hafta sıkar sonra gene aynı hamam aynı tas[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 HİÇ KİMSE ŞEHREMİNİ LİSELİLERİNİN ETEĞİNİ KISALTAMAZ ULEYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Mavi, 20 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Hepimiz ölücez. +1[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ankarada butun liselilerin dizüstü altındakine yada diz hizasındakine rastlamadım[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Şimdi etekleri kıvıramıyormuyuz yani? Kıvırırsak hoca gelip nasıl müdahele edecek? Etekten tutup aşayıamı çekecek? Hangi yiğit hoca yapacak?. cak?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben seve seve yaparım :D :tebrikz:[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Emin olduğum tek hadisedir zaten[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 "Emin olduğum tek hadisedir zaten" LOLLLLLLLL!!!!![signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: nvda, 20 Eylül 2005 23:43 tarihinde demiş ki: HİÇ KİMSE ŞEHREMİNİ LİSELİLERİNİN ETEĞİNİ KISALTAMAZ ULEYN ETEK KISALTMA HAREKETİ ENGELLENEMEZ BU PAZAR TOPLANIP YURUYUS YAPIYORUZ...! HEDEEEEE[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 birkaç arkadaşın dediği gibi, ilk önce bir haberi okuyun ondan sonra hölölöy,şeriat geliyor,geri gidiyoruz diyin. Müsteşar Birinci, özellikle son zamanlarda öğrencilerin kıyafetler konusunda yanlış giyimler sergilediklerini belirterek, gömleğin pantolon üzerine çıkarılması, kravatın bel hizasında bağlanması, gömlek yakasının altından bağlanmayıp atkı gibi boyuna takılmasına dikkat edilmesini istedi. Kızlarda genelge gereği artık, eteklerini belden kıvırmak suretiyle etek boylarını diz üstünden[b] çok yukarılara çekemeyecek[/b]. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necati Birinci imzalı yayınlanan genelgede, okul idareleri ve öğretmenler kılık kıyafet konusunda uyarıldı. Bakanlık, Son zamanlarda öğrencilerin gömleklerini pantolanların üzerine çıkardığı, kravatlarını bel hizasında bağladığı ve gömlek yakasının altında bağlamayıp atkı gibi kulandığı, kız öğrencilerin eteklerini belden katlayarak etek boyunu dizüstünden çok yukarılara çektiği uyarısı yaptı yani olay dizüstü eteğe karşı değil,kıvrılarak dizüstü olayını çok abartan eteklere karşı. Bu disiplinsizliktir ve hakikaten bir uygulama gereklidir. Bazı akıllı arkadaşlar daha adam gibi eğitim veremiyoruz,bunlarla uğraşıyorlar demiş. Bakanlığın kaç tane elemanı var,daha yeni eğitim sistemini değiştirdiler,modernize ettiler,oturursa(umarım) çok iyi olacak,e artık bi zahmet uğraşsınlar bununla di mi? Okullarda neden kıyafet yönetmeliğinin gerekli olduğuna gelince; Disiplin için gereklidir. İş dünyasında,gerçek hayatta (ki lise sizi gerçek hayata hazırlar), kravat,gömlek ve kumaş pantolon sizin işvereninize(öğretmeninize) duyduğunuz saygıyı ve ciddiyetinizi belirten en önemli unsurlardan biridir. Saygıyı belirtir çünkü sıcak bile olsa o kıyafeti sırf o insan(işveren/öğretmen) için giyerek ona saygı duyduğunu belirtirsin. Ciddiyet belirtir çünkü o kıyafeti giymek,gömlek içerde,kravat çekili bir şekilde,sizin o işi önemsediğinizi,ciddi olduğunuzu, o iş(öğrenme mesela) için bunu yapabilecek kadar ciddi olduğunuzu gösterir. Burada en önemli unsur kravat bence. Kravat bir semboldür,bazı akıllıların söylediği birşey var, ben çıplak olsam öğrenemeyecek miyim? Öğrenirsin tabii. Ama okulun iki amacı vardır; Öğrenim VE Eğitim. Okulun görevlerinden biri seni dışardaki hayata hazırlamaktır,seni eğitmektir,öğretmenin yanı sıra bu eğitme işini gerçekleştirebilmek için kıyafet yönetmeliği gibi şeylere ihtiyaç duyar. Yani,kıyafet yönetmeliğine uymak sizin sorumlu/ciddi ve saygılı olduğunuzu belirtir. Eğer buna uymazsanız kötü bir öğrenci/insan olmasanız bile sorumsuz biri olduğunuz kanısına rahatlıkla varabiliriz. Okulda sizi sorumlu bireyler olarak yetiştirmek istediği için bu yönetmeliklere uymanızı bekler. Hayatta onlarca kural ve yönetmelikle karşılaşacak bir insanın küçük yaştan bu kurallara ve yönetmeliklere uymasını istemek bence gerilik değil,ilerici bir yaklaşımdır. Serbest kıyafet ile okula gidilen Amerika'nın "kültürünü" ve sıradan halkının cahilliğini başkan seçimlerinde dahi görebilirsiniz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ha bu arada,bazı arkadaşlar bakın Avrupaya demişler, ee baktım,herkes üniformalı ve çok nadir bazı durumlar dışında serbest kıyafet gibi birşey yok. Adamlar giydikleri üniformayı çakı gibi giyiyorlar. Siz mesela Almanyadaki bir devlet lisesinde öğrencilerin etek kıvrık,gömlekler fora biçimde dolaştığını zannediyorsanız,o sizin cahilliğiniz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @Drigeolf: Şahsen ben "çok" kadar göreceli bir kavram bilmiyorum. Kimin takdirine göre çok? Kimin disiplin kavramına göre disiplinsizlik? Neye göre, kime göre? Kısa etek neden disiplinsizlik olarak alıgılanır? Bana eteği kısaltmak otoriteye karşı gelmektir demeyin, mini eteğin bu kadar kabul görmüş günümüz toplumunda etek kısaltmak gibi bir otoriteye başkaldırı kalmadı artık. Neden o zaman?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @Anti--+168578 Kravatı giymek benim saygımı göstermez,aksine nefretimi körükler.. Ben birisine taktığım aksesuarlarla diil,aklımla saygı duyarım OK?[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 "kız öğrencilerin eteklerini belden katlayarak etek boyunu dizüstünden çok yukarılara çektiği uyarısı yaptı" Bu cümleden şu anlaşılıyor; Kız öğrenciler normalde dizüstü etek giyebiliyorlar, fakat bazı öğrenciler bu dizüstü eteklerinide katlayarak dizüstünden çok yukarılara çekiyorlar. Dizüstü eteği zaten bir-iki kere kıvırsan "çok" kavramı olur.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ee peki katladı diyelim,o kız fahişe&sapık mı oluyor? Demek ki tarzı öyle onun..Ne var ki bunda?[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: InneR_ChaoS, 21 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: @Anti--+168578 Kravatı giymek benim saygımı göstermez,aksine nefretimi körükler.. Ben birisine taktığım aksesuarlarla diil,aklımla saygı duyarım OK? yeah man... aklınla saygı duyarsan duyarsın,iş görüşmesine gittiğinde aklınla saygı duyarsan ne olacağını görürüz :D,OK? Kravat,hayatın boyunca takacağın bir aksesuar ne kadar erken alışırsan o kadar rahat edersin. Çünkü hep kullanacaksın,bir alıştınmı orda olup olmadığı çok sıcak değilse farkedilmiyor bile.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Drigeolf, 21 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: said: InneR_ChaoS, 21 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: @Anti--+168578 Kravatı giymek benim saygımı göstermez,aksine nefretimi körükler.. Ben birisine taktığım aksesuarlarla diil,aklımla saygı duyarım OK? cok dogru.. ayrıca her yerde belli kurallar olmak zorunda kural olmazsa başıboşluk olur herkes kafasına gore hareket eder.. Eğer o kurallar olmazsa türbanlılar da gelecektir okullara meclise vs.. yeah man... aklınla saygı duyarsan duyarsın,iş görüşmesine gittiğinde aklınla saygı duyarsan ne olacağını görürüz :D,OK? Kravat,hayatın boyunca takacağın bir aksesuar ne kadar erken alışırsan o kadar rahat edersin. Çünkü hep kullanacaksın,bir alıştınmı orda olup olmadığı çok sıcak değilse farkedilmiyor bile. [signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: InneR_ChaoS, 21 Eylül 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ee peki katladı diyelim,o kız fahişe&sapık mı oluyor? Demek ki tarzı öyle onun..Ne var ki bunda? Toplumda yaşamak istiyorsan bazı kurallara uyacaksın,istersen dağa çıkıp yaşamak gibi bir şansın her zaman var. Zaten dizüstü olan bir eteği daha fazla katlamak,disiplinsiz bir davranıştır. Zaten onun "tarzı" mini etek giymek ise,dizüstü etek giyebilir. Daha katlamak toplum adabına aykırı bir davranış. Zaten dizüstü etek kısadır,birde üzerine 2 kat kısaltmak... etek değil kemer oluyor o artık.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yeah man?? International Relations okumam "YEAH MAN!"ci mi yapıyor beni? Niye bu kadar taktığını da anlamış değilim "İş görüşmelerine"[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Topicte bi 1 . sayfayı bi de 12 . sayfayı okudum dedim heralde yanlış topiğe gitti alet. Bu kadar olur. Şahsi düşüncem ise normalde diz seviyesinde olması gereken eteği kimse sadece rahat etmek iin kaldırmaz. Yani ortada bişey var ki kaldırıyolar o eteği o kızlar. Bence de dizüsüt olsun. Erkeklerin dikkati dağılıyo. Şimdi bana sen kötü düşünüyosun demeyin öyle bi kız görüp de bi kere bile aklından geçirmeyen ERKEK yoktur heralde :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar