Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: RamsesII, 20 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Kardeşim açan razı bakan razı niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlarki? Uyuşturucuyuda alan razı satan razı. Sen biraz takıl şöyle türk warez forumlarında bak bakalım sapıklık ne boyutlara ulaşmış. Herifler artık abazalıktan bırak öğrenci kızların eteklerinin altına kameralı telefon yaklaştırıp çekmeyi. Adamlar öğretmenlerinin eteğinin altına nası bi cesaretle telefon sokup çekiolar onu bile bilemiyorum. Utanıyorum valla Allah'a çok şükür kız kardeşim falan liseyi bitireli çok oldu. Adamlar neler yapar olmuşlar. Geçen okul başladığında Kadıköy Anadolu Lisesinde bi işim vardı gittim oha dedim burası nere. Hani Fast and Furious'ta Japon kızlar minnacık mini etekli kızlar onları bile geçmişler. Kapıda uyuşturucu satıcıları zaten idare gidene kadar bakıyorum bazıları ucuo havalarda. Çocukların dediğine göre kızlar sürekli tuvalette çocuk düşürüyolarmış. Sürekli tuvaletler tıkanıyormuş. Bilemiyorum bence biraz doğru yapmışlar gibime geldi. Dizüstüne bişey denmiyordu bizim zamanımızda ama sen işin bokunu çıkartırsan ondanda mahrum kalırsın.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Etek boyu uzayınca bu dediklerin azalmayacak ki. Keşke azalsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Abi düzelmez onun bende farkındayım ama sonuçta sende babasın nasıl cocuk yetiştirilmesi gerektiğini hepimizden daha iyi biliyorsun belkide. Sonuçta bi cocugu yetiştirirken kötü şeyleri ona yasak ederek yada ne biliyim kötü şeylerden uzak tutarak. İyi şeylere yönelmesini sağlayabilirsin. Belki bu mantıkla yapılmış bişey olabilir diye düşünüyorum ama tabi lisede artık kızlar çocuk düşürmeye başladıktan sonra eteğin boyunu uzatsan ne olur. Buda tartışılır tabi. Ben kendi zamanımdan bile biliyorum okula taramaya gelirlerdi kızılaydan. Bi bakardık bi süre sonra bazı kızlar bi süre başka okula kaydını yaptırmış. Neden okuldan kayıtları silinirdi böyle olaylar yüzünden. Neyse Allah anne ve babalarına sabır versin bu halde yetişen çocuklardan o anne babalara ne hayır gelicekse yada vatana millete...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 20 Eylül 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya zaten anlamsız birşey bu kıyafet yönetmeliği. Biz işadamı mıyız da öyle kravat ceket gömlek fln giyelim. Onu geçtim de disiplini sağlamak diyorlar kıyafet yönetmeliğine. Kravatını düzgün bağlayan adam çok mu disiplinli. Ya da kravatını "belinde" takan adam çok mu lakayıt. Hayır. Zorla güzellik de olmaz disiplin de. Ordu, işyerleri ve ders ortası dışında disipline zaten gerek de yok. E kıyafetin bol olsa, dizüstü etek giysen dersin akışını mı dağıtıyorsun? Cevap yine hayır olduğuna göre bu ülkede eskiden kalma bazı gereksiz kurallar değiştirilmeli bence... Ayrıca siz öğrencinin ne kadar üstüne giderseniz, o da o kadar kuralı ihlal eder. Bütün okul topluca kıyafet yönetmeliğine aykırı giyinirse herkes disipline mi? Tabii ki hayır. Çoğunluk her zaman kazanır. Ayrıca kız etekleri konusunda hangi tarzda velilerin şikayet ettiğini de eminim hepimiz biliyoruz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Xaero, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: RamsesII, 20 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Kardeşim açan razı bakan razı niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlarki? Uyuşturucuyuda alan razı satan razı. Sen biraz takıl şöyle türk warez forumlarında bak bakalım sapıklık ne boyutlara ulaşmış. Herifler artık abazalıktan bırak öğrenci kızların eteklerinin altına kameralı telefon yaklaştırıp çekmeyi. Adamlar öğretmenlerinin eteğinin altına nası bi cesaretle telefon sokup çekiolar onu bile bilemiyorum. Utanıyorum valla Allah'a çok şükür kız kardeşim falan liseyi bitireli çok oldu. Adamlar neler yapar olmuşlar. Geçen okul başladığında Kadıköy Anadolu Lisesinde bi işim vardı gittim oha dedim burası nere. Hani Fast and Furious'ta Japon kızlar minnacık mini etekli kızlar onları bile geçmişler. Kapıda uyuşturucu satıcıları zaten idare gidene kadar bakıyorum bazıları ucuo havalarda. Çocukların dediğine göre kızlar sürekli tuvalette çocuk düşürüyolarmış. Sürekli tuvaletler tıkanıyormuş. Bilemiyorum bence biraz doğru yapmışlar gibime geldi. Dizüstüne bişey denmiyordu bizim zamanımızda ama sen işin bokunu çıkartırsan ondanda mahrum kalırsın. Kadıköy Anadolu Lisesinde uyuşturucu satıcısı falan yok. Kızlar da tuvalette çocuk düşürmüyorlar. Bu bir şehir efsanesi. Okulda her sene anket yapılıyor. Uyuşturucu, sigara alkol kullanıyor musunuz diye, bizim adamlar da sen misin bana böyle saçma anket yapan diye topluca uyuşturucu, sigara alkol kullanıyorum demişler. Sonra da haber olmuş tabi[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 iyide lisede cocuk dusuruluyosa o zaman duzgun egitim verirsin prezervatif kullanirlar. yasaklayarak bi yere varamazsin, sirf tepki olsun diye yaparlar ki cogu da boyle zaten. lisede olanlarin ergenlik caginda oldugunu dusunursen gayet de inatlasabileceklerini kestirebilirsin. inatlasirsan daha kotu boyutlara varir bu. uyusturucu olayinaysa okul idaresi bile bi sey yapamaz. polisin el atmasi lazim. eger soylediginiz kadar kotu olsaydi bugun avrupadada amerikada da her tarafin hayat kadini dolmasi gerekirdi.[signature][hline]Tulahr
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @nileppezdel Yazık yazık yazık diyorum başkada bişey diyemiyorum. Sonuçta hayat boyu kurallar vardır. Ha o kurallar sana göre saçma olabilir ama emin ol ki o kuralların konulmasında bi amaç var. Ben şahsen Anayasamızıda beğenmiyorum ama gel gelelim ne yaparlarsa yapsınlar sonuna kadar burada yaşıyorsam uymak zorundayım. Sende eğer o okulda okuyorsan o kurallara uymak zorundasın. Sen bi öğretmen olsan karşında bi karış etekle oturan kızlar. Kravatını beline bağlamış yada göbeğine kadar indirmiş erkek öğrenciler görsen sen onların disiplinli bir öğrenci olduğuna inanırmısın. İş hayatına gelince görürüm seni. Bilgisayarcıyım. Sürekli eğil kalk yada ne biliyim o kablo bu kablo uğraş ama gel gelelim üstünde gömlek , kravat ve kumaş pantolon olmak zorunda ve herzaman ütülü gezmek zorundasın? Sence bu mantıklımı? Bence mantıklı çünkü o ufacık ütü bile senin işine verdiğin önemi gösterir. Biraz mantıklı düşünün olaylara hep kendi tarafınızdan bakmayın.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 20 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 az kaldı hiç etek giydirmeyecekler.. şalvarla okula gidices..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kravatını beline bağlayan sözü de abartı olmuş zaten. Ama bence disiplin kıyafetle değil, davranışla alakalı birşey.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Mike, 20 Eylül 2005 15:33 tarihinde demiş ki: az kaldı hiç etek giydirmeyecekler.. şalvarla okula gidices.. +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İnsanın hayat tarzını ve kişiliğini dışarıya yansıtan şey giyimi ve bakımıdır. Hiçbir insanın ilk bakışta davranışlarını anlayamazsın. Ama ilk bakışta giyim tarzı ile nasıl bi insan olduğunu az çok anlayabilirsiniz.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Okul üniforması benim kişiliğimi yansıtmıyor. Herkes aynı kişiliğe sahip olurdu o zaman. Biraz boş konuştum ama fikrimin arkasındayım, ben spor giyinirim. Okul forması da gömlek içerde, kravat yakada nefes alamıyorsun falan bana ters, ki herkes bu formalardan nefret ettiğine göre bir bildikleri vardır.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bide bişey sormak istiyorum. Siz gömleğinin en azından üst 3 4 düğmesini açmış. Eteğinin boyu artık bi arkadaşıyla selamlaşmak için eğildiğinde bile her tarafı gözüken. Suratında bi ton makyaj , aşırı derece parfüm , konuşurken sürekli ufacık bi laf söyleseniz bile kahkahalarla gülen. Böyle bir kıza uzaktan baktığınızda ilk ne düşünürsünüz?? Ve istanbuldaki liselerde çoğu kızlarda böyle yane. Ama gidin mesela üst düzey özel okullara bakın giyimleri kurallar dışına asla çıkamaz. Neden çünkü disiplin böyle sağlanır... İşte sizin o kız hakkında düşündüğünüz şeyi sizin okulunuza dışarıdan gelen veliler yada okulun önünden geçen sivil vatandaşlar gördüğünde de aynı böyle düşünüyor ve gerçektende daha 15 16 yaşında böyle olan bir kızın ileride nasıl bir kişilik içinde olacağını tahmin edebiliyormusunuz? Bu arada ağaç yaşken eğilir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Xaero, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Kadıköy Anadolu Lisesinde bi işim vardı gittim oha dedim burası nere. Hani Fast and Furious'ta Japon kızlar minnacık mini etekli kızlar onları bile geçmişler. Kapıda uyuşturucu satıcıları zaten idare gidene kadar bakıyorum bazıları ucuo havalarda. Çocukların dediğine göre kızlar sürekli tuvalette çocuk düşürüyolarmış. Sürekli tuvaletler tıkanıyormuş. Bilemiyorum bence biraz doğru yapmışlar gibime geldi. Dizüstüne bişey denmiyordu bizim zamanımızda ama sen işin bokunu çıkartırsan ondanda mahrum kalırsın. ha di mi o yüzden hâlâ Türkiye'nin elit okullarındna biri ve o yüzden her sene İTÜ ye en çok öğrenci bizden çıkıyor.. yok öyle bir şey yemişler snei çekemeyenlerin yalanları. ona bakarsan aynı şeyleri GSL için de söylüyorlar.. tamamen çekemeyen insanların işi zaten bunu yayanı da bir görsem sessiz atın çiftesiyle tanıştıracağım kendisini..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Babacum gözümün gördüğüde mi yalandı? İyi İTÜ'ye gidebilirler ne mutlu öyle bi eğitim alabiliyorlarsa. Hadi çocuk düşürme mevzusu yalan. Gözümün gördüğüde mi yalan?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Xaero, 20 Eylül 2005 15:44 tarihinde demiş ki: istanbuldaki liselerde çoğu kızlarda böyle yane. Ama gidin mesela üst düzey özel okullara bakın giyimleri kurallar dışına asla çıkamaz. Neden çünkü disiplin böyle sağlanır... dediklerin doğru ama burda dediğinin hiç alakası yok.. özel okullarda daha bile beter olabiliyo bazen.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ulşan ne avr üstelik benim ablam da orta 3 den sorna diz üstü etekle takıldı hiç bir şey d eolamdı çok da klas bir insandır kendisi ayenn o da KAL mezunudur insanın içinde bitiyor bu işler ama tabii bir yasak varsa uyulacaktır o ayrı yoksa ağaç yaşken eğilir demekle olmuyor.. içinde varsa orospuluk manastırda eğitim görse de orospu olur hiç fark etmez[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @xaero Tamam kızlar biraz abartıyor ama erkeklere ne demeli. Sen kızların eteklerinin içine gömlek soktur, kravat taktır, düğmelerini kapattı, üstüne ceket giydir. Onlar ellerindeki rahatlığın değerini bilemiyor diye kabak bize de patlıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @BabacumMostors +1 K.A.L forever[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 15:48 tarihinde demiş ki: ulşan ne avr üstelik benim ablam da orta 3 den sorna diz üstü etekle takıldı hiç bir şey d eolamdı çok da klas bir insandır kendisi ayenn o da KAL mezunudur insanın içinde bitiyor bu işler ama tabii bir yasak varsa uyulacaktır o ayrı yoksa ağaç yaşken eğilir demekle olmuyor.. içinde varsa orospuluk manastırda eğitim görse de orospu olur hiç fark etmez Haklısın bu konuda bişey demiyorum. Ama herkes large takılsın dersen 15 16 yaşında. Eee kusura bakma ama ister istemez içine sokarsın öyle mevzuları. Yada bi kız öyle takıldığı için erkek tarafından istesede istemesede o ortamlara sokulabilir yalan mı? A.k forumu bıraktık dedik hala yazıoz. Neyse abi uzatmayalım.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 20 Eylül 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İradesizse sokulabilir. İrade yoksa herşeyi yaptırabilirler insana.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Xaero, 20 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Babacum gözümün gördüğüde mi yalandı? İyi İTÜ'ye gidebilirler ne mutlu öyle bi eğitim alabiliyorlarsa. Hadi çocuk düşürme mevzusu yalan. Gözümün gördüğüde mi yalan? uyuşturucu satıcısı d,yorsan nerede ben 8 sene okudum bir kere bile öyle bir şey görmedim sadece sj nin karşısındaki ara sokakta bir torbacı dururdu ki ben lise 2 deyken yoğurtçuda ölü buılundu herif başka da bilmiyorum ot kullanan varmıdır elbette arada vardır ama uyuşturucu kullanan yoktur. boru mu koskoca dönemiz 8 yıl okuduk bir tane bile uyuşrturucu müpltelası çıkamdı 300 kişiden.. diğer dönemlerden de hangi uyuşturucu satıcısı?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İnsanlar ileri giderken biz geri gidiyoruz. Yeminlen öyle ya.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yani abalmada bend e 8 sene okuduk biz de "large" takıldık okulda ama hiç bir şey olamdı.. en büyük oalyımız lise 1 deyken moda sahilinde boımontinin alt kısmındaki parkta alkol ikindilerinden başka şey değildi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar