FRANCO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Merhaba,foruma yeni üye oldum.Joseph Mengele ile ilgili bir başlık gördüm fakat başlığın süresi bir yılı geçtiğinden cevap yazamadım.Bundan dolayı kısa bir yazı yazmak istiyorum. Şunu bilmemiz lazım,Dr.Mengele üstün bir ırk yaratmak için çok çeşitli,korkunç deneyler yapmıştır fakat üstün ırkı yaratamamıştır. Ama yaptığı çalışmalar sayesinde genetik bilimi tahminin ötesinde bir ilerleme kaydetmiştir.Böylece birçok hastalığın çaresi bulunmuştur. Bundan dolayı Dr.Joseph Mengele'e,genetik biliminin ilerlemesinden dolayı günümüz doktorları çok şey borçludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 peki üstün ırkı yaratabilseydi, takdir edecek miydik?[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hayır canavar yaptı diye yine dışlanacaktı.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ne yani, insan kobay olayını desteklemeli miyiz yani iki üç tane hastalığa çare bulundu diye? Bu mu demek istediğin?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: sir, 27 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: peki üstün ırkı yaratabilseydi, takdir edecek miydik? Ayrıca "üstün ırk"ın üstünlüğünü belirleyecek şey ne olacaktı? Takdir etmekten bahsetmekten önce "üstün"lüğü açmak lazım bence.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla zaten insan en üst konumda ,insandan daha üstün ne olabilir ki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aramızda insan kılığında hayvanlar da dolaşıyor ama...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet üstün ırk diye bişey zaten yok da, o terminolojiyi kullandığı için öyle sordum.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRANCO Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sanırım şunu yanlış söyledim. ''KENDİNE GÖRE üstün bir ırk'' yaratmak için bu deneyleri yaptı. Kendine göre;sarışın,mavi gözlü,zeki ve güçlü insanların oluşturacağı bir toplum için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tamam peki ama: said: sir, 27 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: peki üstün ırkı yaratabilseydi, takdir edecek miydik? [signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Üstün ırkı yaratabilseydi üstün ırkın bir parçası olarak mı takdir edebilecek miydik yoksa düşük ırk olarak adlandırılan kısmın parçası olarak mı?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Üstün diye girmiş işe düşüğü düzeltmiş.Allahın sopası yok işte.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 insanlık adına büyük bir isim bence[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İyi de bildiğim kadaryıa Mengele üstün ırkı yaratmak için uğraşmadı ki.. Bizzat insanları kobay olarak kullanarak merak ettiği şeyleri denedi adam resmen.. - bilmem kaç derecede insanları dondurdu, tekrar ısıtıp yaşatmaya çalıştı, farklı uzuvları kesip kobayın hayatta kalıp kalmadığını inceledi, kobayların kanlarına türlü türlü kimyasallar enjekte etti, birinden kan alıp diğerine kan verdi(grubu önemsemeden) vs vs..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hehe adam birşeyler bulmaya çabalamış.Fareden oluosa insandan nie olmasın kobay.Bence büyük bir isim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nasıl fareden oluyosa insandanda olur fare ile insan birmidir? biraz daha mantıklı düşünelim arkadaşlar.bu adam bir iki hastalığa çare bulunmasına öncü olmuş diye bir çok insanı vahşice katlettiğini unutmayalım.bi kaynaktan c/p yapıyorum bu adamın yaptığı deneylerden. Bu mazlum insanlara, adeta birer hayvan gibi davranılmıştır. Örneğin Auschwitz'in ünlü cani doktoru Mengele tarafından kamp tutsakları arasından "kobay" olarak seçilen yetişkinler ve çocuklar üzerinde, insan vücudunun acıya veya soğuğa ne kadar dayanabildiğini anlamak için korkunç denemeler yapılmıştır. Soğuk kış gününde buz dolu sulara zorla sokulup bekletilen insanların, donmadan önce kaç dakika yaşayabildikleri test edilmiştir. Mengele'nin denekleri üzerinde hiç bir anestezi yapmadan cerrahi operasyonlar yürüttüğü, örneğin insanların kollarını, bacaklarını veya midelerini canlı canlı kestiği bilinmektedir. Mengele'nin en zalim deneyleri ise, kampa gelen ikiz çocuklar üzerinde olmuştur. Mengele kampa gelen tüm ikizleri diğer tutsaklardan ayırmış ve üzerinde farklı denemeler yaparak kalıtımsal faktörlerin etkisini ölçmüştür. Ancak kullandığı metodlar inanılmaz derecede zalimdir. İkizlerin kanını birbirine enjekte ederek tepkiyi ölçmüş, çoğunda ikizlerin biri veya ikisi şiddetli ağrılar ve yüksek ateş yaşamıştır. Mengele göz renginin kalıtsal olarak değiştirilip değiştirilmeyeceğini ölçmek istemiş ve bu amaçla ikizlerin gözlerine mavi mürekkep enjekte etmiştir. Çoğu denek büyük acılar çekmiş ve bir kısmı kör olmuştur. Küçük çocuklara çeşitli hastalıkların mikropları enjekte edilmiş ve bu hastalıklara ne kadar dayanabildikleri ölçülmüştür. Pek çok masum çocuk, Mengele adlı bu Nazi canavarının elinde işkence çekmiş, sakat kalmış veya ölmüştür.[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 seni de kullanalım benzer deneylerde diablotg, bize de büyük isim dicen mi bakalım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bir şeyler bulup insanlığa ve tıbba faydalı olmanın farklı yönleri vardır arkadaşlar. Örneğin, Doktor A bir ilaç geliştirir, ancak ne kadar denense de ilacın insanlar üzerinde denenmeden etkisini bilemezler. İlacın kansere iyi geleceği düşünülmektedir. Doktor A, artık umut kesilmiş veya durumu kötüleşmiş de umut kesilecek Hasta B ile anlaşır. İlaç denenir, Hasta B ölür. Doktor A, burada tıbba hizmet etmeye çalışırken birini öldürmüştür, bu affedilebilir. Ki her gün mesleklerini icra etmeye çalışan yüzlerce doktor çeşitli nedenlerden dolayı ölüme veya sakatlanmalara sebebiyet verebiliyor, hayat kurtarmak için uğraşırken her zaman başarılı olunmuyor maalesef, ama sonuçta tıbba ve insanlığa hizmet ediliyor. Öteki tarafta ise Mengele var. Rus esirleri buzlu suya attırıp, sonra çıkartarak kaç dakikada öleceklerini denemek, ikizler üzerinde sıfatlandıramayacağım deneyler yapmak, insanların çeşitli organlarını söküp onlar olmadan kaç saat yaşayabileceklerine bakmak, bir adamın damarlarını açıp yakarak ne zaman öleceğini kaç ana damar olmadan yaşayabileceğini test etmek, anestezi olmadan ameliyatlar yapmak, insanların üzerine yüklü kamyon çıkartarak kaç kilo ağırlığa dayanabileceklerini, gerçekten pestil gibi ezilip ezilmeyeceklerini denemek.... Daha sayayım mı? Şimdi kalkıp bu adamın mı tıbba ve insanlığa hizmet ettiğini söylüyoruz? Evet, nazi doktorları anesteziyi geliştirdi, anatomi hakkında değerli bilgiler de edindiler ama bunu yaparken de yukarıda saydıklarımın yüzlerce kat fazlasını yaptılar. Yaptıkları atom bombasını geliştirmeye uğraşırken mikrodalga fırın bulmak gibi bir şeydir benim gözümde. O bakımdan kalkıp da böyle bir canavarı savunmanın bence hiç alemi yoktur, çünkü bu insandışı varlığın savunulacak bir şeyi yoktur. Kalkıp bu herifin hayatını araştırın, yaptıklarını öğrenin, sonra muhasebesini yapıp "İnsanlığa yararlıydı, süper herifti" deyin lütfen. Saygılarımla,[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Cafein, 29 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki:Y aptıkları atom bombasını geliştirmeye uğraşırken mikrodalga fırın bulmak gibi bir şeydir benim gözümde. Saygılarımla, katılıyorum. gayet denk bir benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 muhtemelen! walla bu herif hitler yanlılarının perde arkasındaki canisi.bi ara CS de nickimdi okadar diim ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İnternette araştırıyorum ama çok fazla bilgi yok bu adamla ilgili varsa arkadaşlar aktarırsanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar