Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih Forumları..


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde yaşanan tartışmaları takip ediyorum da millet bırakıp duruyo seviye düştü her konuda birileri cıvıtıyo falan diye..Tarih forumunda hiç bir değişiklik yok yeni gelen arkadaşlarda eskileri aratmıyolar bence herkes insan gibi tartışıyo fikrini söylüyo..Bu vesileyle alan yetkilimize de teşekkür ediyorum bu seviyenin korunmasında katkısı büyük.edit:başlığı niye forum değil de forumları diye açtığımı bilmiyorum yeni farkettim[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...

[Bu mesaj Malruthion tarafından 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seviye düşüklüğü her bölüm gibi tarih bölümüne de yansıyor, zaman zaman etkileri de büyük oluyor. Bu bakımdan her tarih patisinden özen göstermeye devam etmesini ve şu ana kadarki gidişat için her tarih patisine özel teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.

Unutmamalı ki, tarih bölümü diğer bölümlere (özellikle konudışı gibi) göre trafiğin oldukça düşük olduğu bir bölüm, bu bakımdan yardım-denetim- düzeltme işlerini halletmek daha kolay, Alan yetkilisinin süperliğiyle alakadar değil. Alan yetkilisi olmanın asıl zor bölümü ise, tarih bölümünün siyaset ve siyasi görüşlerle harmanlanan fikirler sonucu "patlayıcı" bir etkiye sahip olması. İnsanlar hiçbir neden yokken kendilerini kaybedebiliyor, genelde çatacak son yer olarak da alan yetkilisini kullanıyor, anne, sülale, yakın akrabalar hakkında hoşa gitmeyecek yorumlarda bulunabiliyorlar. Bu durumda tatsız durumlarda, tarafsızlık sorumluluğu olan bir alan yetkilisi olmak gerçekten zor.

Her neyse efendim, bu ufak ricalar ve iç dökme bölümünü geçelim. Tarih bölümünde tartışmalar adam gibi oluyorsa bu kullanıcılar sayesinde oluyordur, seviye düşüyorsa yine kullanıcılardandır, naçizane kulunuzun tek yaptığı tepişen üyeleri uyarmak, tepişme devam ediyorsa tarih bölümü dışına almaktır, o bakımdan abartacak bir şey yok diyorum. Güveniniz için tekrar teşekkür ediyorum (hadi yağlamayın bakayım dağılın)

Saygılarımla,[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet tarih bölümü eskisi kadar gergin tartışmalara ya da bağırış çağırışlara sahne olmuyor. Ne var ki bunun nedeni ne kullanıcılar ne de Cafein. Özellikle son bir aydır açılan konular genellikle doğruluğundan bile şüphe duyulan, asparagas ya da tarihin kıyısından köşesinden geçen konular olması. Moğollar-Kızılderililer Türk müydü ya da Vahdettin hain miydi benzeri konular o kadar sık açılıyor, diğer taraftan Viyana'ya girseydik, Genç Osman neden öldü tarzı neye hizmet ettiği belli olmayan konular tartışılıyor.

Bir ara da İkinci Dünya Savaşı üzerine dakika başı konu açılıyordu ve baygınlık yapmaya başlamıştı. Aynı durumun bu sefer yukarıda saydığım şekilde devam ettiğini görüyorum.

Ne var ki forumun her köşesi gibi Tarih kısmı da inişle çıkışla dolu bir süreç geçiriyor ve ben şu anki hali düşüş kısmı olarak gözlemliyorum. En kısa sürede tekrar parlayacağına ise gönülden inanıyorum.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...