athea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 burayi kurcaliyorum kurcaliyorum icinden cikamiyorum, oeh simdi ben super dancer olmak istiorum, master`indan, hem de creature handler master`i da olmak istiorum... yanina bi de afilli pistol skilli almak istiorum... ama yetmio bi turlu skiller novice statusundeyken musikten ve image design`dan kisiyorum entertaining`i ama dancer oldun mu bi suru skill cikio, hepsini de istiorum hmmf napcaz? creature handler olayini iyice kurcalamis olan var mi? hangi skilleri almasak da oluyo? almasak cok sey kaybedio muyuz bi de? tembel insanim okuyamadim bi suru guide falan, hem vaktim de yok kestane kebap, acele cevap =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yeni sistem yaratıkların HAM ları düşecek,yani öyle 3 tane 5000 HAM lı rancorla dolaşamayacaklar CHlar.Bunu da düşün bence. Bana soracak olursan silahına güven,elin böceği hayvanı falan seni yarı yolda bırakır.(ha bir de yanında probot al sağlam olur) Ben şahsen 1 probot 2 stormtrooper combosundan yanayım :).Çünkü rifleman olarak uzaktan saldırmam gerekiyor. [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) [Bu mesaj codmaster tarafından 22 July 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 yillardir bi suru mmorpg oynadim, hic birinde de uber olayim, kodum mu oturtayim, yaptigimin en iyisi olayim derdim olmadi =o= onun icin CH su an cok guclu [oyle mi bilmiorum bile] diye CH olayim gibi bi derdim yok benim, yaratiklar pek seker, veteriner bi insanim zaten hayvanat severim oyle ugrasayim falan, ondan yani... bi suru guclu yaratigim olcak, salcam dagiticam seklinde yaklasmiorum ben olaya, bole yanimda gezen sirin biseyim olur, eglenirim, beslerim, severim oksarim falan diye aksine. ben uo`da ilk atim oldugu zaman aglamakli olmustum, seviom hayvanat =p yani derdimi guclu olma seklinde degil de ciddi ciddi creature handle etme sevdasi seklinde ele alirsak daha saglikli sonuclara varabiliriz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 arkadaşlarını beklemeden başlayınca böyle karmaşalar içine düşersin işte oh olsun :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Olaya gerkceten hayvan sevgisiyle yaklasıyorsan , beklediginden fazlasını bulucaksın , kırda bayırda yururken o minik minicik bebek hayvanlarla karsılasıcaksın o kadar tatlı o kadar sirin ve minikleri varki yemede yanında yat :) , ben bile sırf o yuzden baska servrda CH acmaya karar verdim cok tatlılar cidden minnacık neyse , bide not arkadaslar lutfen hayvanların bebeklerini oldurmeyelim hem CH ler icin kotu hemde cok savunmasızlar 10hp leri filan var zaten yazıktır ..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 You are slain by a nuna baby yazısını gördükten sonra bebek falan tanımam ben :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Hatta şirin bi fambaa bile tameleyebilirisin :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Şimdi Şöyle: Scout'dan Expert Survival,Spec Hunting,Spec Exploration Marksman'dan Spec Pistol Entertainer'dan Spec Dancing,Spec Entertainer healing Master CH Master Dancer Senin tarif ettiğine en yakın char bu.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 athe bende gelicem Space Girls grubu kuraris senkronize dans felan ;)) az dayan 1 aya hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hazır template konusu açılmışken biri ırkıyla filan bi Comando template i biliyormu? (Irk herhalde Trandoschan olur ama) Bilipte söylemeyenin azına sinek kaçsın... hadi bakalım :][hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ek olarakta Master Comando ve Teras Kasi Master olmak kaç senemi alır acaba :D novice scout ve novice medic te alınca süper bi template gibi geldi de ehuhe böyle bişey olabiliyomu?[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ırk çok farkettiriyormu ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar