Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya o zmn bilmediğin şeyi söyleme gına geldi nerden bilion beni nasıl biri olduğumuda yorum yapıp duruon yeter be nerden girersen gir biyerimde deil zmnında arkadaş olarak görüoduk geldin dt ye ks yapmadım die boktan bi oyun yüzünden kırdın şimdi de gelmişş sülalenden girerim bilmem nerenden çıkarım banane be ne bok yersen ye zaten anca ona buna laf atarsın oturduğun yerden[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aptal adam konusmandan ben ne boq olduunu az cok anlayabiliom gelipte kız arkadasıma laf atan sensin. sen ole konusunca bende kalaylarım tabi az bise ne yazdıgını okuyup anla sonra konus.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 itemleri vermicem demişinde unqiuelerin hepsini sat aban ben mage geri döndüm unqiues lazım...[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: RogueSpear, 30 Eylül 2005 08:46 tarihinde demiş ki: aptal adam konusmandan ben ne boq olduunu az cok anlayabiliom gelipte kız arkadasıma laf atan sensin. sen ole konusunca bende kalaylarım tabi az bise ne yazdıgını okuyup anla sonra konus. Lol ben senn her zmnki halinden bahsediom paso ona buna laf atıp konuşup duruosun ben bi kere sana sölemişim çok mu[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet bu aksham DJ Tarkan İzmirde DJ Muncuoglu Ankarada ve DJ Serhan da CZ de sizlere rekor performans denemesi ile 8 saat online olacak muzikte sinir tanimayacak ortalii coshturacak :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar