mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkadaslar dikkatimi cekti gecenin bu wakti biraz abuk da olsa :D Forum moderatorlerden hic ORC yok.Nie ORC yok bizim forum moderatorumuz? ORC FM isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olmaz tabi orc çamurdan yaratılmış neye deyse pisleniyo:D neyse korneroth bir numaralı adayım[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eet 1/2 orc FM please[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yeah baby soul slayer le ilgili konuşmayam siliyolar tüm topiclerimi zuhahahaha öptüm ege sen daha uyumadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ss top zaten[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yoq yeni uyandım da sen kimdin ? :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 katılıyorum kardeşime.Kesinlikle olmalı. İyi!ben human birine laf attım die konum kilitlensin.Helede Bug kullanma die güzelce uyardıgım bi adama.(XD)........adil olalım kardeşler. orc istiyoruz orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yine ugurlu sayimla karsilashtim dc olup bole ish mi olur ya.Tam da mirag da olsa aldim bi cz keyfi yapaym derkene.. :([signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eh bende kız girdi sandım bi anda dc olunca mage e geçiodum :P[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Marl0_on, 24 Eylül 2005 02:25 tarihinde demiş ki: eh bende kız girdi sandım bi anda dc olunca mage e geçiodum :P neydi son muhabbet kz olmak gizli i..nelik amanin muhabbetler nereye gelmishti ole.bi kere wercem diip charini werseneler.Bana bunu soyleyen olmushtu once sen wer sonra chari weririm demishtim sonra yanashmadiydi uyanik..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hatunun biri izmir e gelio nie bilion mu 2 haftayı benle geçircekmiş bende oyunda ona yardım etcekmişim xD bende eyw dedim :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 me to bro. neyse bekliicez.alır birazdan. ha bu arada ac scroolum yok.moradonda da satan yok. acil ac scrool lazım. biriniz satsın lütfen. Buying ac in Ares. pm ottoman_prince. ben ondan alırım. pazarcı olan o. 7/24 moradonda adam yuh abi sana. ha bide KmKm var. ikiniz tam esnaf olcak adamlarsınız. siz nası Np kasıyonuz anlamadım ehueheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: saruman204, 24 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: me to bro. neyse bekliicez.alır birazdan. ha bu arada ac scroolum yok.moradonda da satan yok. acil ac scrool lazım. biriniz satsın lütfen. Buying ac in Ares. pm ottoman_prince. ben ondan alırım. pazarcı olan o. 7/24 moradonda adam yuh abi sana. ha bide KmKm var. ikiniz tam esnaf olcak adamlarsınız. siz nası Np kasıyonuz anlamadım ehueheuheu yaw 7/24 diil 2/24 haftasonu sadece. ewde olsam istanbulda 7/24 de simdi burda yapamiorm ac scroll bende de bi parca wardi ama kasada ya hp ya ac scroll war bi bakarm olmadi werirm onu. Bu arada bizm level 61den yeni ayrilam mage i satiodm alcak arkadash ugramadi bugun.Gelseydi +6 da olsa shard alir daha da keyiflenirdim..neyse saglik olsun..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 marlon bu arada haftasonlari musait olmadiinda o iki hafta icinde benim deyardimim dokunabilir habern olsun :D arada bir dinlenmek lazm haftasonu wardiyalı calısırz olmadı.Bolelikle daha misafirperwer olmush olurz gerci ben de misafirim ama uc ay kalınca insan kendini misafir gibi goumuo :D [Bu mesaj mrproblem tarafından 24 Eylül 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 emuehuehuehuh falla bilmiom bunye dayandığınca takılcaz :p[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Marl0_on, 24 Eylül 2005 02:33 tarihinde demiş ki: emuehuehuehuh falla bilmiom bunye dayandığınca takılcaz :p yedek unite olarak buradaym :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hıı. anladım da. oyuna ne zaman alcak? sabaha kadar beklemeyiz inşallah. bana kalsa yeni version geliyo ya hadi hayırlısı. inşallah gelirde şu"3 novalı magelerden, assasin olupda okculuga özenen roguelerden,frenzy açıp gelen wariorlardan, ha bi de torment sallayıp gezen priestlerden"kurtuluruz.( bu laf dokunmamıştır gene dimi? ) kızın ikisi arkadaşa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oke :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Marl0_on, 24 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki: oke :D alinti ama alakasiz :D login server geldi :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oke de orc FM isteriz ya[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet. asıl konu buydu.Orc pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ewet orc plz ya işte herkez human alanyetkilileri ben en başta dedim dinlemedi kimse şimdi sürünün bakem...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Korneroth ossun orc fm[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 birincisi Forum' da orc / human diye kimseyi ayırmıyoruz. ikincisi Ben orc oynuyorum...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yeme beni sanki o çarlar senin sanamı ait_?forazzi derqueke......[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 O Karakterlerle de oynayabilirim, bana ait karakterim de var... Başka sorusu olan?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar