Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Yahu bu saatte adam akıllı bır radyo yok yahu ınlıyecek temın gezınıyordum best fmı dınlıyım dedım ordada sıır okuyorlrdı hadı dedım bu neyın nesıdır dedım ıcıme karamsarlık dustu yokmu soyle neselı bı yer yahu yuhhh bu ınsanlar nereye gıdıyor yanıncılar desen kendılerıne yetcek guclerı kalmamıs ınsanlardan daha kotu durumdalar benıde kotu ettıler[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eksen falanda ne war[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yok yok vazgeçtim mp3 dinle en iyisi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 haklısın baska pc basında gecmıyor vakıt[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 haklıyım tabi hem istediğin müziği de dinliyorsun[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar