yosun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 DAoC'un yeni expansion'ida duyruldu. (Baya da oldu sanırım ama sıkılıyorum :) bari bişeyler yapiyim dedim ) Sitesi: http://www.darkageofcamelot.com/DarknessRising/ Hemen genel bi bakış atınca; - lvl 30 ve üstü için olduğunu - Champion diye bi terimi oyuna kattığını görüyoruz Detaylara bakarsak; Champion Quest; Quest sistemine dayalı olarak; *Champion level'lar alınabilecek *Champion Weapon denilen Classlara özel silahlar kullanılabiecek * Savaştada kullanılabilecek binekler alınabilecek Champion Level *50 level haricinde alınabilecek 5 level olucak *Her lvl extradan HP ve PWR vericek *sub-classing özelliği *özel eşyalari kullanma hakki *yeni (champion) title'lari *binekleri kişiselleştirebilme Sub-Classing Champion levellarla başka classlardan özellikler alınabilecek. Mesela; bir merc. cleric heallarini alip healda atabilecek Binekler *lvl 45 ve üzeri champion'lar tarafindan kullanilabilecek *warhorse, unicorn, nightmare, phantom steed şeklinde 4 tane bulunuyor *İsim koyulabilecek ve eşyalari deiştirilebilecek (armorlari vs) Screenler [signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc Sikko the Caba DaoComics [Bu mesaj yosun tarafından 26 Eylül 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
letscry Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 silahlar muthis olmus trial ini izledimde acayip saglam olmus gibi gozukuyor[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ewet daocu bırakmanın zamanı geldi. mythicin çıkardığı en saçma expansion. DR almayanlar hiç bişi yapamıcak. stun yapan sorc, ae mezz yapan merc yada nebilim buff yapan hero olduktan sonra oyunun özelliği kalmıcak.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence böyle daha güzel olucak.Tam uo formatı gibi olucak.Biliyorum uo dan farklı olduğu için bu oyunu seçtiğiniz ama, düşünün Mercenary siniz Heal atabiliyorsunuz kendinize Buff yapabiliyorsunuz.Harika olur haa tabiki bi mercenary bir friar yada cleric kadar sağlam heal yapamayacak, kendine buff atamayacak ama olucak süper olur bence.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
yosun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 UO ya benziyceği doğru ama güzel olucağı yanlış bence... UO'da bu nedenle çıkıp tek başına her haltı kesebiliosun ama DAoC'ta (DR'ye kdr) her zmn birbirine iitiyacin var.. oyunu güzel yapanda bu bence... En azından ben bu nedenle UO'yu bırakıp gelmiştim... Oyunun zevkinin kaçıcağına inanıyorum :([signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc Sikko the Caba DaoComics
Moss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya simdi sorchlar bide staffla mı vuracak ??[signature][hline]Tjorn.....
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ToA'dan bile beter planlamislar oyuncularin DR almadan bir halta yaramamasini.. Yeni gelenlerin yasayacagi sikintilar var bir de tabi; PL veya /level olmadan 50 level al + oyunu ogren, template yap, bu template'i artifactiyle rare itemiyle bilmemnesiyle tamamlamak icin 1-2 ay (belki daha fazla) ugras, sonra bir de champion level'larla ugras, binek falan al, sonra da RR almaya ugras milleti yakala.. Hero'nun mezz atmasi, sorc'da insta heal olmasi falan zaten korkunc geliyor kulaga, insallah belli sinirlamalar koyarlar, sadece diger speclerden veya paralel classlardan ozellik alinabiliyordur mesela. Mage tabanli class ise ancak baska magelerden alabilsin gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 26 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
yosun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Baggio, 26 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Hero'nun mezz atmasi, sorc'da insta heal olmasi falan zaten korkunc geliyor kulaga, insallah belli sinirlamalar koyarlar, sadece diger speclerden veya paralel classlardan ozellik alinabiliyordur mesela. Mage tabanli class ise ancak baska magelerden alabilsin gibi. Ne yazik ki kendi sitesinde verilen örnek; "a fighter can learn a mage's spell by sub-classing." Umarim dengeyi mümkün olduuunca sağlayabilirler[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc Sikko the Caba DaoComics
yosun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Doğrumu bilmiyorum ama; Ekim'de Kuzey Amerika'da 19.99$'dan çıkıcakmış (internetten download) ve catacombs expansion'i gerekliymiş...[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc Sikko the Caba DaoComics
letscry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya tamam sub-class lar olacak ama abartmayin sizde Merc tutupta kendini 700 healiyemez herhalde ole bisey yapmayacak akdar akilli dir yaw bu adamlar:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Mina Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Muheheh ne diyim ben. Ben sb ile oynuyorum valla soyle speed-area mess ve heal gelirse komedi olur ..:P Ya olur mu boyle salak sey ya .. oyunun icine edelim die ozel ugras veriyorlar...Bence toa-sie vesaire butun expansionları kaldırsınlar en guzeli beta sonrasına geri donsunler...[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot 50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular 50 Eldritch FORTEHWİN 50 Sb Arakith 36 Sorc the Gİmp and pimp
letscry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Mina, 27 Eylül 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Muheheh ne diyim ben. Ben sb ile oynuyorum valla soyle speed-area mess ve heal gelirse komedi olur ..:P Ya olur mu boyle salak sey ya .. oyunun icine edelim die ozel ugras veriyorlar...Bence toa-sie vesaire butun expansionları kaldırsınlar en guzeli beta sonrasına geri donsunler... git kumda oyna lan sen:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tjorn ss lere baktinmi farek şaha kalkmis gelio lan ahahah[signature][hline]
Moss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Baktim oyunun bittigi yer bence sen bi stealthera area mezz insata stun ver gor bak o oyun oynanıyormu ozellikle fazla oyuncunun oynadıgı serverlarda random gruplar high rr stealth zerglere yem olur[signature][hline]Tjorn.....
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kimsenin ae mezz falan aldığı yok. stun da yok. Hiçbir şekilde stun verilmiyor kimseye. Verilen özellikler gayet basit. Base class özelliklerini aliyosunuz, yani albionsan fighter, mage, rogue mid sen viking mystic, seer gibi. Cok kucuk healler ve cok kucuk interrupt spelleri veriliyor fighter lara. Seer lar isterlerse silah a spec olabilicek cok kucuk oranda. Kimseye CC verilmiyor diye bas bas bağırdılar hatta 3 ay oldu açıklama yapılalı. Bi warrior heal edebilicek ama asla battle healer olmayacak dendi. Buda nedemek, combat sonrasında kendisini heal eder anca.
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 heal yapan main tank meelee dalan healer mantıklımı sizce?
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Melee dalan healer zaten yaygin baya şimdi style kullanabilicekler sadece tek fark, o weapon skille nereye kadar. Onunda endo yakmaktan başka işe yarayacağını sanmıyorum, shaman icin durum farkli tabi. Cave shaman arkadasim pek bi hevesle bekliyor DR i. Detaunt style falan varsa pve de guzel olur. Heal eden tank da kavga sonrasi oturup 4 5 dakika med etmek yerine kendini heal eder ancak, okadar dusuk level heal la. Bu sub classların en büyük özelliği millete interrupt icin spell veriyor olmaları bence. Bilmiyorum nasıl etkiler artik. Warrior lar simdiden soyleniyor ben cast etmek isteseydim caster acardim diye.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
Moss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mlee dalan healer bi saysana bana hangi realm hangi class ?[signature][hline]Tjorn.....
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Adı üstünde, healer yani midgard. Sizin server da görmemiş olabilirsin belki de aug healer melee ye girdimi gayet başarılı bir class üstelik rr3 aug healer ın (tam olarak 3L7 idi olay olduğunda) rr5 merc ü rr7 inf i aldığını bilirim rvr de. rr3 aug healer ı bi tarafa bıraktım rr7 aug healer arkadaşımın hakkındaki nerf postlarının haddi hesabı yok, kendisi sojourner dır. Ama öyle ama böyle sololuyormu, sololuyor. Şuraya sırf muhalefet olmak için olmaz öyle şey diye post atacak varsa zahmet etmeyin bunun tartışmasına girmiycem. Topic DR üstüne zaten.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
letscry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oha falan oldum yani[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 umrae yanlış yapıyosun abi excaliburda yok dierleri ezik serveri olmaz diyolarsa olmaz :P şaka bi yana allah tankları aug healerin 1 v1 inden korusun heheh... shield paladin dışındaki classlara çok üstün paladine de kafa kafaya girer.[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW)
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Sorunlumusun arkadasım sordugumuz soruya cevap gelmis sen hala ezik server vs vs bilmiyoruz burda yok ornek ver dedik hemen atla.. Dedigim gibi burda yok gayette ilginc geldi yakın zamanda goruruz buyuk ihtimal benim aug healer botum var kendi str con buff i damage add damage shiled haste serenity cidden guclu da staylsız nasıl oluyor gormek isterdim :)[signature][hline]Tjorn.....
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben konuştuğum kadarıyla bilgi veriyim, battler malice yada diğer debuff proc olan silahlari kullaniyorlar ozellikle dex qui debuff olan bi silah varsa cok islerine yariyormus. Dot proc bulunduruyolar zirhlarinda. Zaten rakibin attack speed ini dusurmek icin bi spelleri var galiba. Dmg shield en büyük etken saldiran kisi kendi kendini dovuyor diyorlar. Iki de insta lari var :) Mezz ve stun larıda var. Bunlar tuttugu taktirde celerity leri var. Bide sojourner oluyorlar utanmadan. Yetmedi bide self rezz.
Leath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 herkes shaman acsin,herkes cave-aug spec gitsin(ya da 6 kisi gitsin),fg shaman melee-caster grup butun serveri wipeleyip bi de fg ile relic raid yapalim. harika.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 shamana style dusunemiyorum serveri kesersin ehueh[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar