Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati - Mission & Bazaar Terminal

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Selamlar öncelikle :) ;

Arkadaşlar düşündüm de UO Forumlarında vs. nasıl Pazar Alanı gibi forum bölümü varsa burada da olması güzel olur dedim.Gerçi SWG ile UO'yu bu konuda karşılaştırmak biraz başka şeye gidiyor ama neysE :)

Öncelikle görevlerde ve ya ne bileyim değerli bir item satacaksanız ve ya arıyorsanız kendi aramızda bir ticaret yapmak,kendi aramızda yardımlaşmak hoş olur.Aramızda yeni başlayanlara görev verebiliriz işte deri,et vs. toplama ; ya da ne bileyim zengin tüccarlarımız işte Krayt Pearl için fiyat verir başıboş gezen askerlerımız için fırsat doğar, bir questte takıldık adam toplama ihtiyacı doğar,DKM vs. kesilecek asker topluyoruz ve ya ihtiyaca göre bir ilan panosu olsun istedim :)

Oyun içinde gayet rahat satış yapılabiliyor ama önce kendi aramızda duyurmak daha hoş olur.Bu topic o yüzden kalabilir diye düşünüyorum :) Mesela hatırlarım tunch'un bana gidin Dathomir 'den Meat toplayın dediğini :) 2 gün kasmıştık ve paramızı almıştık.İşte aramızda bu tür yardımlaşmaları vs. yapabiliriz bu konudan.

Duruma göre ilk görevi verebilirim diye düşünüyorum :) Hemde örnek olur :) Ne dersiniz sadece bu topic'i kullanalım[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Katılanlara para kazandıracak bir şey düşündüm;

Krayt Av Partisi düzenleme kararı aldık Kando ile.Kando ile ikimiz zaten Krayt avlayabiliyoruz ama işi eğlenceye ve yeni arkadaşlar kazanmak amacı ile böyle bir şey yapalım dedik.Şöyle olacak

-Bize katılacak kişiler Cuma günü Kando'ya ve ya bana (Xanator) tell atsınlar ( Eclispe'de).

- Gitmeden sıra oluşturulacak.Mesela 1. ben 2.kando 3. bilmem ne.Diyelim ilk Krayt'i kestik.Onun loot hakkı bende olacak. 2. de kando da 3. de o sıradakinde olacak.Bu şekilde hem daha çabuk Krayt keseriz hemde herkese iyi loot düşer.Hemde iyi vakit geçiririz.

-Böyle bir şey olsa katılmak isteyenler var mı? Ya da aynı yöntemi başka moblar üstünde de yapabiliriz isteyen olursa.Mesela Nekrosis,Kimogila vs. vs. çok var.Bu sistemde yapmak isteyenler var mı ?[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

katılımın fazla olması için öneri..

grubu kurarsınız , master looter seçilir.lootlanan eşyalar av sonunda toplanıri topluca arttırma yapılır. para ava katılan elemanlar arasında paylaştırılır.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 29 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
o zamanda lottery yapın .. her türlü eşit şans

baba anlayacağımız dilden konuş euhuhae :D Abi bir toplanalım da zaman geçsin maksat.Nekrosis vs. hepsini yaparız[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Birde vendor reklamı yapalım dedik :) Kando ve benim çıkardığımız itemleri sattığımız vendorumuza bakınmanızı tavsiye ederiz ( şu sıralar çok item yok satıldı :) ).Dantoonie Agro Outpost'a 400m uzaklıkta 1508 -5947 koordinatlarında bulunuyor.Hafta sonları Kando ile toplayabildiğimiz kadar item toplayıp vendora koyuyoruz hafta içi satışlar yapılıyor :) Şimdiye kadar iyi satış yaptı hemen hemen her gün uğrayanlar var bile :) Üstelik C.tesi ve Pazar günleri çay saati düzenleyeceğiz evde :) Bekleriz[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar beyler
walla benim 1 hafta falan oldu swo ya baslayali haliyle tamda aradiginiz kriterlere uyuyorum:)...loota acik artirma yaparsak bu yeni oyunculara biraz haksizlik olmaz mi fazla paralari olmayacagindan..gerci yeni oyuncularada bok yemek duser sonucta o yaratiklari asla kendi baslarina avlayamazlar...ben katilmaktan memnuniyet duyarim sayet araniza alirsaniz..lvl21 novice bh bir karekterim var eclipse de...bu arada bir allahin kuluda tracking droidleri nerden bulacagimi soylerse cok memnun olucam.ilk bh gorevimi aldim ama terminal bana ben terminale bon bon bakiyoruz...ben...eee napcaz simdi seklinde terminal...ne dikiliyon lan karsimda verdik ishte gorevi..cekil basimdan seklinde
:)
Sosyal ağlarda paylaş

walla ne isim mi var?...aslinda bende biliyorum ilk etapta bh skillerinden silah exp.larini tamamlayip sonra bh gorevlerinin almanin daha mantikli oldugunu ama gel gor ki ilk heyecan ishte...sende eminim kendi ilk heyecanlarini,olmadik adamlara dalmani ,poi lere erken ziyaretlerini hatirliyorsundur :)
neyse genede tracking droidleri nerede bulabilecegimi bilen varsa ve soylerse sevinirim..birde server ne zaman acilacakmish?
Sosyal ağlarda paylaş

Hepberaber kraytlara girisiyoruz...yanliz cumartesi var 3 tane daha guildin krayt hunt'ı var :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...