jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Allah kahretmesin ayağından açmasa karşı karşıya..[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sağ çaprazdan frikik kullanıyolar. 30 metre var[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eheuh eliyle aldı. son dakka golü baklava börek olur vallahi süper olucak. UYUMAK İSTİORUM LAAN ATIN Bİ TANE :P[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yedik golü kahretsin[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 offffffffffffffffff[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 anderson çok güçlü adam. defanstan kurtulunca diğer direkteki adam boştaydı. igor.. attı golü adam< güntekinin yorumu: "maçı 3-0dan 3-3e getirmesini bildik ama 90 dakika boyunca anderson'u durduramadık. sanın yıldızıydı." aha bi kırmızı kart daha 9 kişiyiz.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Durduramadık valla herifi, kıl oldum adama.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 son şans[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aha bitti dedik bi serbest vuruş daha kazandık hadi abi kaleci de gitti hadi hadi oyuncu deiştiriyolar[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 noluo lan[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok güzel maçtı ben yenmişiz kadar sevindim iyi ki uykusuz kalıp izlemişim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ferhat son saniyede arkaya aşırsa boştu adam atıcaktık. geçmiş olsun 4-3 bitti. 10 kişiyle 3-0dan 3-3 e getirdik. yine de bu defansla nereye diorum ve iyi geceler diliyorum. görüşmek üzere not:ağlıyo bizimkiler :(([signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yazık ya gerçekten yazık bizim hakkımızdı besbelli.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok şanssızdık ya =([signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oha lan sanki biri ölmüş bizimkiler cinnet geçiriyo..[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 harbi içim parçalandı ya ağlıyo bütün takım. :([signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet ya ben de ağlamaklı oldum zaten de, yapacak bişi yok, çok çok iyi mücadele ettiler, canları sağolsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ama şunu söyliyim bizim hücumcularımız daha "brezilyalı".[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 meksika hollandayı yenmiş yarı finalde. bizim yendiğimiz meksika brezilyayla final oynıycak :( 3.lük maçımız hollandayla...[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gerçekten efsane maçti, helal olsun genclerimize gercekten cok mutluyum gelecegimiz cok acik diyicek baska bisey bulamiyorum ama gercekten bu mac boyle bitmemeliydi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OConnel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yemin ederim tüylerim diken diken oldu... Bütün stat Türkiye diye bağırıyordu... Canınız sağolsun çocuklar, 10 kişiyle ancak bu kadar oluyor... Sizden en azından bir 3.lük bekliyoruz... Zaten alıştık biz 3. olmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tvsiz biyerde yasadiimdan dolayi golleri falan nerden nasi görürüm desem? yada direk maci indiriim? net süfer ama tv yok :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla maçın özetini izler gibi oldum topikte, 3-0'dan 3-3'e ve son anda talihsiz bir gol. Yazık. Bu çocuklara yine de teşekkür etmemiz gerek.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yenişlmişler ya ama brezilyay 3 gol atmak umut verici birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şu msgları okudum .. teker teker golleri gördükçe kendimden geçtim Skoru burdan öğreniyorum .. ilk yarı sonunda uyumuştum 3-3 olmuş gerçekten inanılmaz[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar