Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarı final maçı herkes ekrana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheuh eliyle aldı.

son dakka golü baklava börek olur vallahi süper olucak.

UYUMAK İSTİORUM LAAN ATIN Bİ TANE :P[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Mesaj tarihi:
anderson çok güçlü adam. defanstan kurtulunca diğer direkteki adam boştaydı. igor.. attı golü adam<

güntekinin yorumu:
"maçı 3-0dan 3-3e getirmesini bildik ama 90 dakika boyunca anderson'u durduramadık. sanın yıldızıydı."

aha bi kırmızı kart daha 9 kişiyiz.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Mesaj tarihi:
Durduramadık valla herifi, kıl oldum adama.[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
aha bitti dedik bi serbest vuruş daha kazandık
hadi abi
kaleci de gitti hadi hadi
oyuncu deiştiriyolar[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Mesaj tarihi:
ferhat son saniyede arkaya aşırsa boştu adam atıcaktık.

geçmiş olsun 4-3 bitti.
10 kişiyle 3-0dan 3-3 e getirdik.

yine de bu defansla nereye diorum ve iyi geceler diliyorum.
görüşmek üzere

not:ağlıyo bizimkiler :(([signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Mesaj tarihi:
meksika hollandayı yenmiş yarı finalde.
bizim yendiğimiz meksika brezilyayla final oynıycak :(
3.lük maçımız hollandayla...[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Mesaj tarihi:
gerçekten efsane maçti, helal olsun genclerimize gercekten cok mutluyum gelecegimiz cok acik diyicek baska bisey bulamiyorum ama gercekten bu mac boyle bitmemeliydi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Mesaj tarihi:
Yemin ederim tüylerim diken diken oldu... Bütün stat Türkiye diye bağırıyordu... Canınız sağolsun çocuklar, 10 kişiyle ancak bu kadar oluyor... Sizden en azından bir 3.lük bekliyoruz... Zaten alıştık biz 3. olmaya...
Mesaj tarihi:
Valla maçın özetini izler gibi oldum topikte,
3-0'dan 3-3'e ve son anda talihsiz bir gol.
Yazık.
Bu çocuklara yine de teşekkür etmemiz gerek.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
Şu msgları okudum .. teker teker golleri gördükçe kendimden geçtim Skoru burdan öğreniyorum .. ilk yarı sonunda uyumuştum 3-3 olmuş gerçekten inanılmaz[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
  • Yeni Oluştur...