Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @Pause Seni tuttumda , ötekini pek tutmadım GOD MOD'u açık unutmuş :P Neyse iyi geceler.
Psc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yanlis bi uygulama niyet iyi gibi görünebilir ama burdaki maksat ne internet ortamında milleti fişlemek mi? nedir yani? Ayrıca ben yaptım oldu sizi ilgilendirmezde diyemezsin halka açık bi server kuruyosan bu bizi de ilgilendirir ve önceden de dendiği adam gibi hukuk düzeni işleyen bi ülke de olsak açılıcak bi davada başınız çok ağrırdı.[signature][hline]GW--Lord Khell-- 2 be or not 2 be [Bu mesaj Psc tarafından 30 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar kimseyi zorla üyelik için zorlamıyorlar T.C. Kimlik Nosunu illla verecen demiyorlar sonuçta bu uygulanan bir yöntem beyenmeyen adam üye olmaz değilmi. Bu uygulama çok güzel bence kaldırılmaması daha iyi olur ki kaldırılacağını sanmıyorum Subzero Sky Scream Unleashed[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var...
xlasis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bir Server Kurallari Koyar Halka Acar Kimseye Gelip Bunlarida Zorla Kabuledeceksiniz Diyemez Kimisi Kabuleder Kimisi İse Etmez Onlarin Karar Aldigi Olaylardan Ve Uyguladigi Sistemlerden Biri Bu ise ; Karalamak Yada Lekelemeye Çalışmaksa Etrafınızdaki Daha Farklı Serverları İncelemenizi Tavsiye Ediyorum İtinayla. Ayrıca Adam Ben Tanrıyım Diye Birşey Kullanmamış Yani Hayırdır Bazılarının İşine Gelmiyor Galiba Quaxisin Acılması Ph Li Serverleri Çöker Alimallah ..) [Bu mesaj xlasis tarafından 30 Eylül 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
xlasis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Karalama Goremiyorsan Konuyu Tam Olarak Takip Etmeni Tavsiye Ediyorum Hani Goremiyorsan Gozluk Hediye Ede Bilirim :) [Bu mesaj xlasis tarafından 30 Eylül 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
xlasis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşim Ben Bir Player Olarak Burda Konusuyorum Ultimada Xlasis Matthew Nickini Kullanirim Konuyu Gorunce Arkadasın Yanında Girip Yanıtlamak İstedim Farklı Bir Acc Sahibi Degilim Ve Yaklaşık Olarak 1 Seneden fazladır Uo Oynamiyordum. Son Bir Haftadir Girmeye Başladım Benim ANlam Veremedigim Onumuzde Cok Farklı Olaylar Varken Kalkıpta Bugun Kullanilan Tc. Kimlik Numarasidir Bu Sistem Biliyorumki Ben Quaxisi Bırakmadan Oncede Vardı Nedne Bugun Dile Getiriliyor. Adamlar Ph Acsa Credi Kartina Nbl Gibi Mail Satsa Kimse Gelip Burda Kem Kum Yapmıyacak Benim Kabullenemedigim Bu. [Bu mesaj xlasis tarafından 30 Eylül 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
xlasis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 [Bu mesaj xlasis tarafından 30 Eylül 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya bi git serverini başka yerde tartış adamın asabını bozma. Git Ultima bölümüne.
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nofear666, 30 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kimseyi zorla üyelik için zorlamıyorlar T.C. Kimlik Nosunu illla verecen demiyorlar Alla alla vermedne üye olabiliosan ben neden göremedim o şıkkı. Sen halka açık bi yer yapıosan ve girişte tckimlik no istiosan zorluosun demektir insanları bazı şeylere. Neyse ya ultima serveri staffları genelde kendini GOD MOD'ta sanırlar biz ne desek boş onlar kafalarına göre takılsınlar.
xlasis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Davion, 30 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki: Ya bi git serverini başka yerde tartış adamın asabını bozma. Git Ultima bölümüne. Davion Bilmedigin Yada Tartışamayacagin Konulara Girme İşine Gelmeyen Biride Buraya Gelip 2 Kelime Ettiginde Hemen Mode Ben Kralim Yapma . Tartıştıgın Ve Konuştugun Konuyla İlgili Kendi Düşüncemi Sunuyorum Bu Senin İşine Gelmeye Bilir Burasi Bir Tartisma Platformu Atmişsan Bir Konu Vermişsen Bir Cevap Bende Gerektigi Bir Biçimde Cevabımı Kişisel Düşüncemi Yazarim Ha İşine Gelmiyora Bir Zahmet Giderken Kapıyı Kapat . ( Ayrıca Kimseye Zorla Oyun Oynatilmiyor Oynamak İsteyen Oynuyor ) [Bu mesaj xlasis tarafından 30 Eylül 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bi kere n0x guildini de thief de'nox kurdu[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
taz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 o kadar da büyütülecek bir şey değil bence. server kendi çapında bir önlem almak istemiş, istemeyen paylaşmaz bilgisini. sana ters geliyorsa girmezsin. burada gelip de "AA BAK BAK NE AYIP" yapmaya da gerek yok. quaxis seneler önce açıldı. uo camiasındaki yerini kanıtlayan sayılı shardlardan biri. kendine has kuralları var. buna uymayacaksan kayıt olmazsın olur biter.
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Anlatmak istediğim şey tam olarak bu.[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var...
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Heklicekler seni heklicekler. Multi account sistemi için o.O olmasa 100 tane account alırsınız.Ona bakarsan nebula için e-mail alırken bir ses çıkmıyorda o kadar numaralar veriyorlar gelipte free üye oluncamı ses çıkıyor.Oynayan oynar ,oynamayan oynamaz .ötmenin anlamıyok ve son olarak yanlış yer
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Multi Account'a ve de Adminlerin artık bıkmışlığından o adamlar 2 sene boyunca açık tuttular server'ı sonra artık çekemediler bıraktılar yeniden çok farklı bir server açmaya çalışıyorlar multiyede böyle çözüm buldular ben oynuyorum ordan biliyorum yani :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Zerglingtr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hacklenen yada kaybolan bir accnin gercek sahibine verdigine emin olmak icin yapilan bir quaxis sistemi. bence gayet basarili bir sistem.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 quaxis de multi account sorunu yoktur. sadece sifrelerin sahibine verildigine emin olmak icin boyle bir uygulama yapilmistir.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Masteis, 30 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Heklicekler seni heklicekler. Multi account sistemi için o.O olmasa 100 tane account alırsınız.Ona bakarsan nebula için e-mail alırken bir ses çıkmıyorda o kadar numaralar veriyorlar gelipte free üye oluncamı ses çıkıyor.Oynayan oynar ,oynamayan oynamaz .ötmenin anlamıyok ve son olarak yanlış yer sence salliyarakta alamaz misin ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 annesinin yada babasinin tc kimlik numarasi ile uye olmuacak mi multi yapmak isteyecek ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 salliyarak acc alinir? 1.http://tckimlik.nvi.gov.tr adresine girilir 2.bu sayfadan tckimlik numarami dogrula sekmesine girilir. 3.buraya 2 ile baslayan 16 haneli bir numara kafan uydurulur. 4.bulunan kisinin tc. no. ile adi ve soyadi kullanilarak uye olunur.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Öne çıkan mesajlar