Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Burdan Yak

Davion

Öne çıkan mesajlar

http://uyelik.quaxis.org/?i=yenikayit

Malum bi ultima serveri herşey normal site bi template editlenerek yapılmış , kayıt olucaksınız. Ama oda ne? T.C Kimlik numarası istenio? Alla alla ne oluyor falan die önce bi adres satırındaki url'ye bakıyoruz acaba devlet dairesine falan mı girdik diye. Ama herşey normal gene.

Ve bizi bi düşünce sarıo acaba bu adamlar benim kimlik numaramı ne yapıcak. Oda ne bi uyarı daha görüyorsunuz? T.C. Kimlik NO'su gecersiz olan kisilerin uyelikleri kabul edilmeyecektir. Hönk!!! diyip kalıosunuz. Doğru girsem benim o olduğumu nerden bilecekler die bi düşünce sarıo? Yanlış girsem yanlış olduğunu nerden bilecekler diye sormaya başlıosunuz kendinize.

Sonradan şöyle bi alt+f4 kompinasyonu yaparak siteden çıkıyorsunuz niyemi? Ultima serverina kayıt olurken T.C Kimlik numarası nie? Ne yapıcaksın benim kimlik no mu? Merak ettim yani sizinle paylaşıyım dedim. İlginç bi durum...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında genel baktıgında bi çok yerle ilgili olabilir Uo bolumu Internet bolumu Konu dışı belki vs.Çok fazla bolum olmasının bi dezavantajıda bu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 29 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:

Malum bi ultima serveri herşey normal site bi template editlenerek yapılmış , kayıt olucaksınız. Ama oda ne? T.C Kimlik numarası istenio? Alla alla ne oluyor falan die önce bi adres satırındaki url'ye bakıyoruz acaba devlet dairesine falan mı girdik diye. Ama herşey normal gene.

Ve bizi bi düşünce sarıo acaba bu adamlar benim kimlik numaramı ne yapıcak. Oda ne bi uyarı daha görüyorsunuz? T.C. Kimlik NO'su gecersiz olan kisilerin uyelikleri kabul edilmeyecektir. Hönk!!! diyip kalıosunuz. Doğru girsem benim o olduğumu nerden bilecekler die bi düşünce sarıo? Yanlış girsem yanlış olduğunu nerden bilecekler diye sormaya başlıosunuz kendinize.

Sonradan şöyle bi alt+f4 kompinasyonu yaparak siteden çıkıyorsunuz niyemi? Ultima serverina kayıt olurken T.C Kimlik numarası nie? Ne yapıcaksın benim kimlik no mu? Merak ettim yani sizinle paylaşıyım dedim. İlginç bi durum...

Napıcaklar, Güvenlik açısından sana bunu tekrar yönelticekler, sorucaklar ad soyad ve tckimlik no uyuşuyormu diye kontrol edicekler anlayacaklar.

Daha önemlisi, küçüklerin veya oyunu bilmeyen veya sırf dalga için girenleri önleyecekler. * aa kimlik no vardı ben daha seviyeli oliim* yapıcak insanlar. Çok iyi düşünülmüş bendemi yapsam ki hmm[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 29 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
said:
Davion, 29 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:

Napıcaklar, Güvenlik açısından sana bunu tekrar yönelticekler, sorucaklar ad soyad ve tckimlik no uyuşuyormu diye kontrol edicekler anlayacaklar.

Daha önemlisi, küçüklerin veya oyunu bilmeyen veya sırf dalga için girenleri önleyecekler. * aa kimlik no vardı ben daha seviyeli oliim* yapıcak insanlar. Çok iyi düşünülmüş bendemi yapsam ki hmm

+1

Mantıklı aslında dediğin Mike.Ufacık cocukları sokmazlar en azından kötü bir amaç olacagınıda sanmıyorum.Düşünce bu düşüncedir.[signature][hline]seT By eXe
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir bilgiyi alma hakları yok. aslında bu anayasal bir suç.

ancak marketler bile manyetik bantlı alışveriş kartı dağıtırken öyle sorular soruyorlar ki ve öylece hiç kimse ses çıkarmıyor ki bu da bize normal gelir.

dünyada yaya geçidinde yayaların beklediği tek ülkede yaşıyoruz ne de olsa.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun yaşla alakası yok arkada$lar,Sadece birden fazla account alımını önlemek için,bazen 15 yaşındaki Uo cu 20 yaşındaki Uo cudan daha olgun hareketler sergiliyebiliyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Bahsettiginiz sistemi kullanmamızdaki amaç tamamen güvenlik sebepleri ile alakalıdır. Şifresini unutan ve accountunu geri isteyen oyuncu hakkında sorabileceğimiz daha somut bilgiler bulunur elimizde. Ayrıca birden fazla account alımının da önüne geçilmiş olur bir nebze.

Ha dersiniz ki ben kardeşimin annemin babamın kimlik no'sunu girer yine alırım account ne olacak ki?

Ben de şu cevabı vereyim.. Her gün onlarca 1960 ve civarında doğumlu tc kimlik nosu belirtmiş başvuruyu onaylamadan siliyorum. Aynı zamanda 1995'ten daha kucuk almamaya da özen gösteriyorum.

Yoksa TC kimlik numaralarınızı Rus ajanlarına satmak gibi fikirlerimiz yok.

Saygılarımla..[signature][hline]Quaxis High Council
- www.quaxis.net -
Sosyal ağlarda paylaş

ßizim ßu sistemi Koymamızdaki tek Amac Multi Accountları Önlemek.. Milletin T.C Kimlik Numarasını Alıp Ne yapaßilirsiniz Adını Soy Adını ve D. Tarihini Öğrenmekten ba$ka..
ßa$kası Account Alımına Adını Soy Adını Yazınız Die Koyar ßiz ßir Satırda Hepsini Almı$ oluyoruz Ve T.C Kimlik Numarası Yanlı$ Yada Kayıtlı Olunmayan Numaralar Sistemimiz Tarafından Direk Vote Edilmektedir Yani Acılmamaktadır.. ßi Acıdan Ya$ Sınır Kontrol'u ßile Olmakta..
Kimilerine Ters Geleßilir , Kimileri Yadırgayaßilir. ßu da ßir Yeniliktir. ßakarsınız ßa$kalarıda ßir gün Yapar Ne Dersiniz..

Mynet Mail'ine Mailler Ula$madığı için Account Alımını Direk İptal Etmekteyiz..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community
Diomedes
Sosyal ağlarda paylaş

bu legal bişe değil.

alemin akıllısı siz misiniz ?
o zaman patiye girenlerden de alınsın !

biri şikayet ederse sorun yaşarsınız. amerika'da felan gelişmiş bir ülkede böyle birşeyi düşünemezsiniz bile.

adamlar tahüttlü kargolar/postalar için kimlik ibraz edilmesine bile itiraz ediyor. bizde yolda kredi kartı dağıtılıyor, isteyen istediğinden kimlik bilgilerini alıyor. gelişmemişlikten başka bişe değil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla düşünceniz ve amacı güzel ama gel gelelim yöntem yanlış. Bence değiştirmek gerek daha farklı şeyler bularak. Yoksa yarın bigün başınız ağrıyabilir bu sebebten dolayı biri gelir der ne sebeple topluosun sen TC. Kimlik numaralarını die. Belli olmaz burası Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar burda uzatacak buyutecek bir sey yok. Sistemimiz 1 yildan uzun bir suredir boyle zaten. Birisinin dikkatini cekmis, elestirisini yapmis.

Izni olmadan hic kimsenin hicbir bilgisini almiyoruz. Bundan bir kar amaci da gutmuyoruz. Biraz daha kontrollu player alimi yapabilmek icin boyle bir sey dusunduk ve yaptigimiz sistem tamami ile otomatik calisiyor. Kontrolu kendi yapip sonra onayimiza sunuyor.

Bunun yasal olarak ta bir sorun yaratacagini sanmiyorum. Cunku hali hazirda hepimizin tc kimlik no'su halka acik bir database'de duruyor. http://tckimlik.nvi.gov.tr adresine girip haneli herhangi bir numara yazsaniz bulma ihtimaliniz var.

Konuyu uzatacak veya buyutecek bir sey oldugunu sanmiyorum. Herkese iyi aksamlar dilerim.[signature][hline]Quaxis High Council
- www.quaxis.net -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...