Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: sir, 29 Eylül 2005 16:57 tarihinde demiş ki: ama bu konferansı düzenleyenlerin, resmi tezin tam zıddını savunduğunu nerden çıkardın? konferansa çağrılanlar "resmi tezin yanlış olduğunu" savunuyorlardı, daha önce konuşulmamış şeyleri konuşmak için oradaydılar bir nevi. ben konferansla bir şeyleri bağdaştırdığımı hatırlamıyorum. devletin söylediğinin zıddını söyleyip prim yapmak pek bi moda oldu ondan bahsediyorum. aslında devletin söylediğini söylemeyene vatan haini demekle, devletin söylediğinin zıddını iddia etmeyene faşist demek benzer şeyler. neyse. doğruyu arayıp bulmak önemli olan. burda iki taraf var evet ama bu iki taraf devletten yana olanlarla olmayanlar değil, gerçekle ve sadece gerçekle uğraşmak isteyenler ve birilerinin zıddına düzüne orasına burasına gitmek isteyenler olarak var. said: Söylemek istediğim senin teriminle "Barış Adamı" olmanın bedeliydi. Sen barış adamı olmak için bu bedelleri öder miydin? Yazında dalga geçtiğin insanların önemli bir kısmı bu bedelleri ödüyor. ben neden dalga geçtiğim bir insan olmak için bedel ödeyeyim ki? tarihçi olsaydım, bu olayı araştırır, ve gerçeği ortaya çıkartmaya çalışırdım. bu gerçeğin kimin işine geleceği kimin bana ne diyeceği de umrumda olmazdı. eğer bu olayların soykırım olmadığını keşfettseydim o zaman da adım faşiste çıkardı haha.. said: Bu konuda da boşuna ümitlenme. AB'nin karşısında çoğunluğu koyun olan bir millet var. Daha çok kullanırlar bunu. ermeni dışişlerinin açıklamalarına biraz daha iyi bak bence. "küçük komşunuza iyi davranın" gibilerinden açıklamalar bana biraz saçma geliyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pardon konu ve başlıktaki yazının içeriği konferans olduğu için ben ondan bahsettim, yoksa dediğinde haklısın.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben neden dalga geçtiğim bir insan olmak için bedel ödeyeyim ki? Haklsın. Zaten bu kafayla nekadar kasarsan kas bu vatanı gerçekten seven biri(hani şu dalga geçtiğin insanlar) gibi olamazsın. tarihçi olsaydım, bu olayı araştırır, ve gerçeği ortaya çıkartmaya çalışırdım. bu gerçeğin kimin işine geleceği kimin bana ne diyeceği de umrumda olmazdı. İyi bu olayın sonucunun kimin işine gelip gelmeyeceği umrunda değilse basit 300 kişilik bir konferans yapılınca niye bukadar yaygara kopartıyorsun? eğer bu olayların soykırım olmadığını keşfettseydim o zaman da adım faşiste çıkardı haha.. Soykırım olduğunu söyleyenlerin adı da vatan hainine çıkıyor. Ayrıca burda bir esipiri yapmaya çalıştıysan kesinlikle çürümüş. Kokusu midemi bulandırdı. Git bu espirini kendin gibilere yap ancak onlar güler.[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Rock, 29 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Haklsın. Zaten bu kafayla nekadar kasarsan kas bu vatanı gerçekten seven biri(hani şu dalga geçtiğin insanlar) gibi olamazsın. sen kimsin ki benim vatan sevgimi x le y yle karşılaştırma cürretinde bulunuyorsun? sen kimsin ki vatan sevgisinin kriterlerini elinde tutma hakkını kendinde buluyorsun???? :hrr: ayrıca sen beni tanıyor musun ki benim kafamla ilgili yorum yapıyorsun?? bi tarafından anladığın 2-3 mesaj dışında benle ilgili bi bilgin mi var ki??? said: İyi bu olayın sonucunun kimin işine gelip gelmeyeceği umrunda değilse basit 300 kişilik bir konferans yapılınca niye bukadar yaygara kopartıyorsun? ben? yaygara kopartmışım? sen fazla önyargılı tartışıyorsun galiba o konferansın ertelenmesine en çok karşı çıkanlardan biriydim ben be? ne zaman o konferansla ilgili ters bişi söylemişim??? tanımıyorsun etmiyorsun kafanda bi düşman bellemişin ona göre kör kör konuşuyosun.. said: Soykırım olduğunu söyleyenlerin adı da vatan hainine çıkıyor. Ayrıca burda bir esipiri yapmaya çalıştıysan kesinlikle çürümüş. Kokusu midemi bulandırdı. Git bu espirini kendin gibilere yap ancak onlar güler. anlamıyosun demi hiç anlamıyosun. gözlerini kapayıp dümdüz koşuyosun bi de kendine solcu diyosundur breh breh breh[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 29 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Rahan sana cevap vermekten yoruldum artık daha fazla kendimi yormayacağım. Benim mantığımı sen anlayamazsın senin mantığını ben anlayamam, aradaki bir kaç kişiye ne söylense boş zaten. Ek olarakta daha önce söylediğim şeyi söylüyorum. Kendiniz hakkında nasıl konuşulmasını istiyorsanız öyle davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vatanın bütünlüğünün bir taraf olduğu seçimlerde öbür tarafı seçiyorsan tabii ki vatan haini damgasını yersin. bunun garip bir yanını göremiyorum. ayrıca bu fransada da hollandada da isviçrede de, amerikada da böyledir. sıkıysa orda çıkıp ülkenin bütünlüğünü yargılayacak bir düşünceyi savunun.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar