ironhammer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paticiğin sıkça sorulanlar kısmına girdim ve patch linki altında wowguru sitesinden patchi çekmeye karar verdim.Malum yavaş blizzarddownloader.Ancak sitede 3 patch var 1.6,1.6-1.6.1 ve 1.7 var bu 3 ünü çekip 1.6 kurmaya başlıcam ard arda dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çek direk 1.7 yi onu kur yeter kafan karışmasın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 direkk 1.7 yi bulsam yüklicem :) bi fikri olan varmı ilk mesaj hakkında gerçi sanırım doru yapıyorum ama... genede ? var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben 1.7 yi 3 sa te cektim 256 adsl ile[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Direk 1.7 yimi çektin öyleyse link verebilcenmi çalışan bi link tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya şimdi sıfırdan 1.7 patchini çekebilceğim bir link biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 WoW-1.7.0-enGB-patch.exe bunu aliyorsun googlde bir güzel aratiyorsun sonra çıkan meyvelerden bir güzel yiyorsun :)[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 http://www.strategyinformer.com/pc/worldofwarcraft/patch/2153.html http://67.43.157.220/download.php?id=2153[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben normal downloaderdan cektim netlimiterla birlikte olunca ii bi şekilde cekebilirsin.[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 0 dan kur 270 mgb bir patch cek hersey cicek gibi olur . ben daha dun cektim gayette hizli geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 link burdan oyunu aldığın ilk versiondan sondan bir önceki patche kadar bütün pathcleri tek seferde yüklersin, sonra da 1.7'yi kurarsın yani 0'dan 1.6'ya bir downloadda atlarsın. bir ara ben de yapacam böle tek tek kötü valla ilerde bişi olur felan, en temizi sıfırdan yükleyip götürcem de kim uraşcak :) kaçak serverdan gerçeğe geçerken bile yapmadım onu wow açlığından :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar