SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Arkadaslar obi wan trails in pre orderi basladi fakat malesef shipping sayfasinda Turkiye olmadigi icin tamamlayamiyorum orderi, gerci dijital download olacak expansion ama tutup abd de bir adres sallamayida riskli buluyorum, sonra kredi kartindaki adres acisindan da problem olacaktir. bu sebeple forumlarin TEch Support bolumune bir baslik actim, lutfen sizlerde destek olrusaniz belki ekletebiliriz Türkiye yi.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Link verebilirmisin acaba Seth destek veririm tabii :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tabiki :) http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=256711 iste konuyu buraya actim.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya birde nerede bu toow pre order i store kismina bakiyorum ama cikmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 www.lucasarts.com giripde yukaridan store a tiklayinca hemen cikiyor zaten ortada.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya seth yazacaktım ama sebepsiz şekilde hatalı e-mail diyiyor anlamıyorum e-maille ilgili bir sorun var ve giriş yapmıyor Station 'a.Anlamadım çözersem eğer yazacağım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Amanin 29 dolar?!Hmm gerci yt-2400 kulaga cekici geliyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 NE ??? Hemen alıyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 iste alamiyoruz oyle bir problem var. Adresi yazamiyorsun, Türkiye yok. Bi adres sallasan bu seferde kredi kartindaki adrese uymayacak.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF edit imla [Bu mesaj SethValor tarafından 28 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yok zaten o mecazı anlamda dedik :D ehEhehe Şu mail problemini çözeyim hemen mesajı atıyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lol k :) insallah eklerler Türkiye yi[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Merak etme Lucas sözümü dinler :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi bana kalırsa yapmayın bende denedim ama shipping adresi yanlış girmek gerçekten çok tehlikeli. Neyse bende topice yardımcı olayım bari :)[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla ben yaptim city bölümüne istanbul/turkey yazım bişey olmaz digital downloadda.[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Vulcan_Lionheart, 29 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki: valla ben yaptim city bölümüne istanbul/turkey yazım bişey olmaz digital downloadda. valla bende yaptim ayni halti :) City e istanbul turkey yazdim,onun disinda alabama US sectim bakalim nolacak :) o deilde tutup bide asil accountta killik olur diye korkuyorum. :([signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi mantık şu.Sen direk kredi kartıyla internetten birşey satın aldın.Sana bir kod gönderilecek ve indirirken o kodu girecen.Yani adresle madresle alakası yok.[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 peki abi ben staın aldım, bana bir kod falan gelmedi mail gelmiş olması lazım galiba peki ne zaman kod yollarlar yoksa bana paket falan mı yollamaya çalışacaklar tabii eğer alabama da halit ziya sokak diye bir yer varsa o zamana yollayabilirler :)[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kodu oyun çıkmadan 1 hafta önce göndericekler mail ile.Oyun çıkmadıkı daha kodu olsun.[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar