Zep Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 alayı kolpa[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ufak depremlerle yükü almaya çalışıp ellerinde patlamış olabilir dicem ama cidden paranoyaklık olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sittin senedir söylüyorum. türkiye'de , özellikle KAF dediğimiz (kuzey anadolu fayı) fayın üzerindeki Marmara bölgesindeki depremler plaka hareketlerinden kaynaklanmaktadır. suni deprem idi , ankara'da tsunami dehşetiydi , afrika'yı sel aldı , gültepe'de katrina çılgınlığı gibi şeylerle gelmeyin artık.[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lol head ahahahah :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bakınz Komplo Teorisi adlı filme Mel Gibson ile biri oynuyordu unuttum orada gazetede yazıyordu Türkiye'de deprem 7. küsür Başkan hemen Türkiye'yi terk etti fln ve bu film 17 ağustos öncesi çekilmiş bir film ama sonuçta film böyle tesadüfler olabilir hemen başka bir örnek bir arkadaşım londrada yagın şarkısını istanbulda deprem herkes öldü diye söylüyordu 2 ay sonra hakkaten deprem oldu ha şimdi depremi arkadaşım mı yaptı bilmediğim süper sonic fart bombasıyla?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kompile komplo.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aman bide şimdi güneş veya ay tutulmasıyla depremi bağdaştırmayın gözünüzü seveyim ya. bi tanesi uzay bi tanesi bildiğin taş.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Açıkçası bu duyumu şimdi değil ama o Depremin 2. Haftasında duydum o Alev Topuda bu iddiayı sağlamlaştıran en büyük etmen Hatta Silivri Marmara Ereğlisi bölümünden bile görüldüğü söyleniyordu .. Ve Gölcük yakınlarında bir ada'ya Atıldığı önesürüldü .. Bu iddiaya Depremi yaşadığım o günün 2 hafta sonrasından itibaren inanıyorum fakat Doğruluğu ne zaman belirlenir bilmem[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Trasty, 30 Eylül 2005 03:12 tarihinde demiş ki: Açıkçası bu duyumu şimdi değil ama o Depremin 2. Haftasında duydum o Alev Topuda bu iddiayı sağlamlaştıran en büyük etmen Hatta Silivri Marmara Ereğlisi bölümünden bile görüldüğü söyleniyordu .. Ve Gölcük yakınlarında bir ada'ya Atıldığı önesürüldü .. Bu iddiaya Depremi yaşadığım o günün 2 hafta sonrasından itibaren inanıyorum fakat Doğruluğu ne zaman belirlenir bilmem Ben Golcuk'e 15km uzaklikta oturuyorum ve deprem zamanlari oradaydim. Duyumlarina istinaden yaziorum sana karshi diil. Marmara ereglisinden yawash gorulsun o top diorum. ha bir de golcuk yakinlarinda ada yok.En yakin ada heybeliada o da oldukca uzakta.Eger adaya oyle birsey atilmish olsaydi golcukten cok istanbul yerle bir olurdu. Dun aksham objektifte de cikti deprem mevzusu. Hatta mete isikara wardi ve bu gunes tutulmasi ile ilgili soru soruldugunda bi tarafi ile guldu adamcagiz. Ama bu kadar inanan war gunesh tutulmasi oldugunda deprem oluor vs. gibi durumlara. Artik korkular insanlarda acayip batil inanclar yaratmaya bashladi. Ayni sekilde bu korkular ve sivri zekalarin birleshimi sonucu da ortaya komplo teorileri cikmakta aynı bu konuda anlatilan gibi..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abd ve kasırga için yazdığım yorumu buna uyarlanmış olark düşünün ;) sunbi deprem falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 neden şüphe ediceemizi şaşırdık artık acaba ben suni miyim?[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Alev topu hikayesi zaten pek ınandırıcı degıl adamlar ole barız herkesın gorebılecegı bır sekılde bu ısı yapmazlar gıbıme gelıyo.. Gelelım teknonık sılah olayına yazının butununu okuduysanız eger amerıkanın golcuk depremıne sebebıyet veren gucun 10.000 de bırını uygulamıslar fay hattına fakat ummadıkları bır sekılde 10.000 katına cıkmıs bu guc. Bı de amerıka nıye kendı kasırgalarına engel olmuyo eger bu gucu varsa? Bu kasırgaları amerıkanın kendının cıkarmıs olabılrcegını hıc dusundunuzmu? Ya da Japonya dakı kasırgaları ? Zaten ıkız kulelerı de vuranın amerıkanın kendı olduguna daır bır cok kanıt var en buyugu de Fahrenayt 911 fılmı... Bence komplo teorisi diye bu kadar emın konusmayalım.Su an yasadıgımız dunyada teknolojı bu kadar ılerıdeyken hemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 KOMPLO TEORİLERİ die bi kitap var.yazarı hatırlayaamdım.ona bi göz atın.resmen "fantastik bilim-kurgu tadında. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tamam amerika insanı da yarattı sömürmek için.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar