Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kaynak Bu yazıyı okuyunca acaba diye bir düşündüm? Tesla yı az bıraz bıldıgım ıcın acaba olabilirmi diye bir düsündüm Adamın boyle calısmaları vardı gercekten ve oldukten sonra calısmalarına amerıkan hukumetı tarafından el konuluyor.(HAARP teknolojısı) Sizce böyle bir sey olabilirmi yoksa komplo teorisimi?Gelin fikirlerimizi paylaşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yok gerçek depremdi elbette suni depremdi tartışılması hata .. [Bu mesaj SbNN tarafından 29 Eylül 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 genelde bütün komplo teorileri gerçek oluyor 11 eylül ve ingiltere metro olayları gibi benim görüşümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @SBnn: Çok emin konuşuyorsun bana kalırsa Nicola Tesla nın bu nevi tektonik silahları mümkün kılacak calısmaları vardı.Hemde cok cıddı calısmalar yane ole faso fıso degıl. Hatta bununla ılgılı HAARP adında kitap bıle var... [Bu mesaj Odim tarafından 29 Eylül 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aramaya inanmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 fayları da denizin altına çizmişler zaten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ayrıca Tesla suikaste kurban gitmişti. ama bunlar komplo teorileri. ortada bilimsel gerçekler var. fay var, önceden olmuş periyodik depremler var. gerisi hikaye.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @fiona aradım ama bulamadım oyle bir topik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Odim, 29 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: @fiona aradım ama bulamadım oyle bir topik :) Post kasma yöntemi o, takma. Hemen her topicte olur öyle bir post. Doğru olduğu zamanlar da var tabi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 adı böyle diildi ama vardı çok çok iyi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 doğrudur sıkça ortaya atılıyor bu teori...yani daha önceden de çıkmıştır forumda. ama safsata bence.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: fiona, 29 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: adı böyle diildi ama vardı çok çok iyi hatırlıyorum. Doğrudur. Yöntemi öğrensin de çok takmasın diye söyledim ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 29 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: fiona, 29 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: adı böyle diildi ama vardı çok çok iyi hatırlıyorum. Doğrudur. Yöntemi öğrensin de çok takmasın diye söyledim ;) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aslinda bir de aram nasil yapilir seklinde bir sticky yerleshtirilmeli.mesela deprem ile ilgili bir konu icin keyword olarak hebelehubele yazildiginda yeniden acilan konunun ortaya aradim ama bulamadim durumunu cikarmasi soz konusudur. Fakat onun yerine depremle ilgili bir konuya deprem keywordu girildiginde cikan sonuclar karsisinda hebele hubele sonucu soylenen sozun soylenmesi soz konusu olmayacaktir. Tekrar ortama gelen konu hakkinda: Tesla, Golcuk donanmasi, ortalikta ulkeler arasi donen oyunlar : Yalan Ruzgari.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 haarp i yanlis yorumlamis haarp kullandigi enreji itibariyle sadece hava degisimlerine sebep olabilirki buda normal bi insanin fark edemeyecegi bi boyuttadir gelelim bomba teorilerine tektonik levhalar gerçekten çok büyüktür bazilari bazilari basi basina bi kitayi kapsayacak boya ulasabilirler üstelik bu yapilar 250 300 km kalinliga ulasa bilirler böyle bir yapiyiya yüklenmis enerjiyi bosaltmak bi yana dursun tek bir yüzünü 1cm oynatmak bile su an imkansizdir yani depremler dogal hareketlerdir suni olarak yapilmasi yasadigimiz zaman itibariyle düsünülemez[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: rayray, 29 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki: haarp i yanlis yorumlamis haarp kullandigi enreji itibariyle sadece hava degisimlerine sebep olabilirki buda normal bi insanin fark edemeyecegi bi boyuttadir gelelim bomba teorilerine tektonik levhalar gerçekten çok büyüktür bazilari bazilari basi basina bi kitayi kapsayacak boya ulasabilirler üstelik bu yapilar 250 300 km kalinliga ulasa bilirler böyle bir yapiyiya yüklenmis enerjiyi bosaltmak bi yana dursun tek bir yüzünü 1cm oynatmak bile su an imkansizdir yani depremler dogal hareketlerdir suni olarak yapilmasi yasadigimiz zaman itibariyle düsünülemez Yaşadığımız zaman dediğine göre ilerde olabileceğini düşünüyorsun. Şu anda ne teknolojiler var. Piyasaya çıkacak olanlar ve savaş teknolojileri. Gizli gizli kullanıyor bile olabilirler bazı silahlar. Dolaylı yoldan yok etme yöntemi. Ama tabii ki depremler doğal hareketlerdir. Yalnız şu andaki teknolojinin görünen yüzü yanıltmasın ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Heheh bu açılmıştı.. Fiona haklı hatta burada açılmışı var.. arama tuşunu kullanmak iyidir.. burada ve şurada yazöışım bişler.. HAARP sisteminin adresini de vermişim. HAARP çok gelişmiş bişi olsa kasırgaları engellerdi USA.. falan filan işte.. açın oradan okuyun. Hatta bunu kapatıp oradan devam edin ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 olabilir belki. diyelim ki bu gercek ve ben amerikanım diyelim depremin merkezini tr alacaksam gider taksime alırdım. neden gölcük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Depremi bilemem de bu suni gündemin alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 komplo teorisi gibi birşey olmuş. mümkündür ama inandırıcı gelmedi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 komplo teorisinden öte bişey bu bence . diyelim ki bu güce sahip olan insanlar var. diyelim ki bu depremi de onlar yaptı. nasıl bir insan ki bunu yapan insan olamaz binlerce kişinin ölümünü istesin. ki böyle bi haber buralara kadar geliyo doğru olsa niye devlet bunu yapanlara bi hoyt demesin?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tamam Tesla'nın böyle çalışmaları var olabilir , genede fazla hayali bir şey en azından Gölcük Depremi için bunu demek.Sonucta faylar belli onlardakii enerji boşalımı belli vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 29 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: said: Odim, 29 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: @fiona aradım ama bulamadım oyle bir topik :) Post kasma yöntemi o, takma. Hemen her topicte olur öyle bir post. Doğru olduğu zamanlar da var tabi :D Ellemeyin baba patimiz nederse odur . ( Herkezi kendi sanıo )[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 neah bosver...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 29 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 America + İsrail = Herşey olabilir İnanırım yani[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar