Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GÖLCÜK DEPREMİ SUNİ BİR DEPREM Mİ İDİ ??

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Kaynak

Bu yazıyı okuyunca acaba diye bir düşündüm?

Tesla yı az bıraz bıldıgım ıcın acaba olabilirmi diye bir düsündüm Adamın boyle calısmaları vardı gercekten ve oldukten sonra calısmalarına amerıkan hukumetı tarafından el konuluyor.(HAARP teknolojısı)

Sizce böyle bir sey olabilirmi yoksa komplo teorisimi?Gelin fikirlerimizi paylaşalım...
Sosyal ağlarda paylaş

@SBnn:

Çok emin konuşuyorsun bana kalırsa
Nicola Tesla nın bu nevi tektonik silahları mümkün kılacak calısmaları vardı.Hemde cok cıddı calısmalar yane ole faso fıso degıl.

Hatta bununla ılgılı HAARP adında kitap bıle var...

[Bu mesaj Odim tarafından 29 Eylül 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 29 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
@fiona aradım ama bulamadım oyle bir topik :)

Post kasma yöntemi o, takma. Hemen her topicte olur öyle bir post. Doğru olduğu zamanlar da var tabi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bir de aram nasil yapilir seklinde bir sticky yerleshtirilmeli.mesela deprem ile ilgili bir konu icin keyword olarak hebelehubele yazildiginda yeniden acilan konunun ortaya aradim ama bulamadim durumunu cikarmasi soz konusudur. Fakat onun yerine depremle ilgili bir konuya deprem keywordu girildiginde cikan sonuclar karsisinda hebele hubele sonucu soylenen sozun soylenmesi soz konusu olmayacaktir. Tekrar ortama gelen konu hakkinda:
Tesla, Golcuk donanmasi, ortalikta ulkeler arasi donen oyunlar : Yalan Ruzgari.[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Sosyal ağlarda paylaş

haarp i yanlis yorumlamis haarp kullandigi enreji itibariyle sadece hava degisimlerine sebep olabilirki buda normal bi insanin fark edemeyecegi bi boyuttadir gelelim bomba teorilerine tektonik levhalar gerçekten çok büyüktür bazilari bazilari basi basina bi kitayi kapsayacak boya ulasabilirler üstelik bu yapilar 250 300 km kalinliga ulasa bilirler böyle bir yapiyiya yüklenmis enerjiyi bosaltmak bi yana dursun tek bir yüzünü 1cm oynatmak bile su an imkansizdir
yani depremler dogal hareketlerdir suni olarak yapilmasi yasadigimiz zaman itibariyle düsünülemez[signature][hline]Life is a big joke
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayray, 29 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
haarp i yanlis yorumlamis haarp kullandigi enreji itibariyle sadece hava degisimlerine sebep olabilirki buda normal bi insanin fark edemeyecegi bi boyuttadir gelelim bomba teorilerine tektonik levhalar gerçekten çok büyüktür bazilari bazilari basi basina bi kitayi kapsayacak boya ulasabilirler üstelik bu yapilar 250 300 km kalinliga ulasa bilirler böyle bir yapiyiya yüklenmis enerjiyi bosaltmak bi yana dursun tek bir yüzünü 1cm oynatmak bile su an imkansizdir
yani depremler dogal hareketlerdir suni olarak yapilmasi yasadigimiz zaman itibariyle düsünülemez

Yaşadığımız zaman dediğine göre ilerde olabileceğini düşünüyorsun. Şu anda ne teknolojiler var. Piyasaya çıkacak olanlar ve savaş teknolojileri. Gizli gizli kullanıyor bile olabilirler bazı silahlar. Dolaylı yoldan yok etme yöntemi. Ama tabii ki depremler doğal hareketlerdir. Yalnız şu andaki teknolojinin görünen yüzü yanıltmasın ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh bu açılmıştı.. Fiona haklı hatta burada açılmışı var..

arama tuşunu kullanmak iyidir..
burada ve şurada yazöışım bişler.. HAARP sisteminin adresini de vermişim. HAARP çok gelişmiş bişi olsa kasırgaları engellerdi USA.. falan filan işte.. açın oradan okuyun. Hatta bunu kapatıp oradan devam edin ;)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

komplo teorisinden öte bişey bu bence .
diyelim ki bu güce sahip olan insanlar var.
diyelim ki bu depremi de onlar yaptı. nasıl bir insan ki bunu yapan insan olamaz binlerce kişinin ölümünü istesin. ki böyle bi haber buralara kadar geliyo doğru olsa niye devlet bunu yapanlara bi hoyt demesin?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 29 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
said:
Odim, 29 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
@fiona aradım ama bulamadım oyle bir topik :)

Post kasma yöntemi o, takma. Hemen her topicte olur öyle bir post. Doğru olduğu zamanlar da var tabi :D
Ellemeyin baba patimiz nederse odur . ( Herkezi kendi sanıo )[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...