sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 selam arkadaşlar, ipod ve creative ile ilgili bi çok konu var ancak ben daha bi karşılaştırmalı bişey istiyorum. fiyatlar, kullanılabilirlik, menüler, ses kalitesi bazında, özellikle aramızda kullananlar varsa bi yardımcı olabilir misiniz? yarın falan almayı düşünüyorum, internette de araştırmaya devam ediyorum, size de sorayım dedim. ipod mu alayım creative zen touch mu..15-20gb bişey lazım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Creative hem daha ucuz, hem de ses dalında kalite. Çıkardıkları sesler (ek programsız) çok farklı. Creative Zen Touch çok daha yüksek ve kaliteli verebiliyor. Bende Zen Touch 20 gb var. Gayet memnunum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 peki menüleri hantal ve yavaş çalışıyo diyenler oldu, aslı astarı var mıdır bu iddiaların? bi de ayıptır sorması kaça aldın, ö.m. olarak da söyleyebilirsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 20 gb, Travel Sound ile beraber (Travel Sound tek başına 160 ytl) 500 ytl ye yakın birşeydi.Menüleri de öyle hantal değil. Gayet güzel.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 23 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 travel sound nedir diye de sorsam çok mu abartırım artık :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 her türlü şeye bağlanabilen taşınabilen hoparlör iyi ses veriyo kulaklıktan dinlemek gibi diil ama doğal olarak[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çok teşekkürler. bi de ipod kullanan birileri baksa :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ipod mini kullanıyorum son derece memnunum.ses kalitesi benim bildiğim mp3 ün kalitesine göre değişir cihaz öyle wooow diyecek bir etki yapmaz.ben ipodu tasarımı için aldım çok güzel görünüo bence ama biri 1 gb ddaha fazladır ses kalitesi hede hödö kadar daha iyidir fln diosan çok daha ucuz seçenekler var aynı kapasitede[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ipod minilere baktım 6gb falandı, ama almışken şöyle büyük bişey aliyim backup da olsun, gerektiğinde file transfer olaylarına da gireyim dedim o yüzden zen touch gibi 20gb bişey bakıyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bir konuda demiştim, tekrar diyeyim: Söz konusu olan taşınabilir mp3player olduğu zaman iPod pohoto 60gb derim susar giderim. Menülerdeki kolaylık, tasarım şıklığı, fotoğraf gösterimi gibi kimi özellikleriyle diğerlerini yanına bile yaklaştırmıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 4 gb alcaksan ipod nano al...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sadece 60gb olduğu için onu almayı düşünüyordum bir ara ama Ipod photo 60gb'nin yanına fiyatta da kimse yaklaşamıyor. Mp3 playerda renkli ekrana kimin ihtiyacı var ki?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ipod kullanıorum sir arkadasım.Asırı derecede memnunum bende 60 gb lik var kapasite sınırsız gibi bisi bunun dısında kalite olarak ikiside birbiriyle boy olcusebilir.Yerinde olsam mp3 te ipodtan sasmam. Artı baska bi acısıda var microsoft apple firması ipodu cıkamradan önce bu telif hakkını almıs ve dava acmıs applea her ipod basına 10 dolar yani bu su demek apple ya ipodlara kısa bi zaman içinde zam yapacak yada cok buyuk miktar ödüyecek snaırım hersey gec olmadan karaını ver ve al istedigini[signature][hline]O Şimdi Okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 teşekkürler arkadaşlar, ipodlar gereksiz pahalı geldiğinden creative zen touch alıverdim bugün, şimdi denicem :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sir, ipod gibi bir makineyi kenara itmekle bence yanlis yapmissin... Keske bana sorsaydin bende 60 GB ipod photo var... Super bir alet... Creative Zen bana cok buyuk geldi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bende bugun creative zen touch aldım super bi alet hem harici disk de oluor super bişi 20 gb :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 valla bence ipod nano al ama 4gb malesef bn aldim baya memlunun daha once 40gb wardi hic hosuma gitmedi o. ipod nano al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cvp ipod bkz eski konular[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar