Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod vs. creative zen touch

sir

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar, ipod ve creative ile ilgili bi çok konu var ancak ben daha bi karşılaştırmalı bişey istiyorum. fiyatlar, kullanılabilirlik, menüler, ses kalitesi bazında, özellikle aramızda kullananlar varsa bi yardımcı olabilir misiniz? yarın falan almayı düşünüyorum, internette de araştırmaya devam ediyorum, size de sorayım dedim.

ipod mu alayım creative zen touch mu..15-20gb bişey lazım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Creative hem daha ucuz, hem de ses dalında kalite. Çıkardıkları sesler (ek programsız) çok farklı. Creative Zen Touch çok daha yüksek ve kaliteli verebiliyor. Bende Zen Touch 20 gb var. Gayet memnunum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

20 gb, Travel Sound ile beraber (Travel Sound tek başına 160 ytl) 500 ytl ye yakın birşeydi.Menüleri de öyle hantal değil. Gayet güzel.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 23 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ipod mini kullanıyorum son derece memnunum.ses kalitesi benim bildiğim mp3 ün kalitesine göre değişir cihaz öyle wooow diyecek bir etki yapmaz.ben ipodu tasarımı için aldım çok güzel görünüo bence ama biri 1 gb ddaha fazladır ses kalitesi hede hödö kadar daha iyidir fln diosan çok daha ucuz seçenekler var aynı kapasitede[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

ipod minilere baktım 6gb falandı, ama almışken şöyle büyük bişey aliyim backup da olsun, gerektiğinde file transfer olaylarına da gireyim dedim o yüzden zen touch gibi 20gb bişey bakıyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir konuda demiştim, tekrar diyeyim: Söz konusu olan taşınabilir mp3player olduğu zaman iPod pohoto 60gb derim susar giderim. Menülerdeki kolaylık, tasarım şıklığı, fotoğraf gösterimi gibi kimi özellikleriyle diğerlerini yanına bile yaklaştırmıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ipod kullanıorum sir arkadasım.Asırı derecede memnunum bende 60 gb lik var kapasite sınırsız gibi bisi bunun dısında kalite olarak ikiside birbiriyle boy olcusebilir.Yerinde olsam mp3 te ipodtan sasmam.

Artı baska bi acısıda var microsoft apple firması ipodu cıkamradan önce bu telif hakkını almıs ve dava acmıs applea her ipod basına 10 dolar yani bu su demek apple ya ipodlara kısa bi zaman içinde zam yapacak yada cok buyuk miktar ödüyecek snaırım hersey gec olmadan karaını ver ve al istedigini[signature][hline]O Şimdi Okulda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...