bravecik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hmm ankara bi gün ayarlayalım da 5 - 6 kişi içelim o zmn bakalım nası içiosunuz :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 herkez bir bir gidiyor :( güle güle alexi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cok uzuldum gitmene ama boyle olmalı herhalde gorusuruz conem[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hoşçakal. *!sıradaki gidiciyi merak eder*[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 valla herkes eninde sonunda gidecekte bir sonraki gidici ben olabilirim her an ölme tehlikem var.uçak sapıtıp odama çarpsada benide götürse uzaklara ki dönüp baktığımda geride birşey görmeyeyim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 elveda diyelim hüzünlü bir şekilde[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 saol (gerçi bana demedin biliorum ama kendi üstüme alınayım bari yalan olduğunu bile bile )[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 heh patide aa bişey yazmış diye özellikle baktığım, dikkat ettiğim 5-6 adamdan biri daha gitti... ne diyim ki ben? güle güle diyim bari.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 *!teybe anathema - are you there koyar* lan tarraam yılbaşına gel buraya en azından senle şöyle bu seneki gibin güzel bi yılbaşı yapalım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
silencer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ev kirleniyor, alexi temizliyor. alexi temizliyor, ev kirleniyor.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Az once sticky lerimizden birinin yonlendirmesi uzerine ema aplamizin gecmiste bahsettigi nacizane durumlarin gunumuzde cok fazlacana yayilmasi nedeniyle sizlere umutsuz vakaaa olarak bakmakta.. Ve o yaziyi benim gibi okuyan bir arkadasimiz daha varsa kurek cekmeye katilmasini dilerim... Ugurlar ola..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Güle güle Alexi, görüşürüz..[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
fiona Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 keşke kalsaydın dicem ama artık mutlu olmadığın bi yerde kalman da mantıklı diil..sen farkında olmasanda senden bşyler öğrendim...
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sevdim bu elemanı ama gitti iyimi simdi,oldumu,ağlamaklıyım hosuna gittimi grşrz[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ne gule gule si olm kucama dustun haberin yok kihkih ;)[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aşkolsun ya beni yazmamışın isim listesine darıldaaaam[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
silencer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zegna, 29 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: ne gule gule si olm kucama dustun haberin yok kihkih ;) :):):):):) baküden dön sen kucağı göreceksin o zaman hahaha. /alexi[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Öne çıkan mesajlar