Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Chiptech, 14 July 2003 19:11 tarihinde demiş ki: Selamlar deli bey karde$im :)[hline]Danny Deuce heheh ÇİPTEK senmısn lam :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: -Deniz-, 15 July 2003 03:54 tarihinde demiş ki: selams ben seni taniyorum deli sen delisin degilmi?:D[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Ben deli yimde deniz abi senmisin?[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 yok ben kermitim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 iyide arkadas benimle konusuyordu :) evet lkerim benim.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hoşgeldin deli.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 slms[hline]:hrr:Force Be With You:hrr: Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.