Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel siteymiş bende geldim

Deli_Deuce

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin Deli_Deuce;

Aşağıyı okumadan önce gidip güzel bir içecek ve saatlerce yetecek yiyecek al. Bilgisayarın başından kalkmak istemeyebilirsin, aman kaybolma :)

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin.

İyi eğlenceler =][hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi!
Tek rakibi gölgesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Peh! Olmamış thim olmamış!

Hoşgeldin Deli_Deuce.

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim.

İyi eğlenceler =][hline]"C" is for cookie / thats good enough for me

Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 13 June 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 13 June 2003 17:16 tarihinde demiş ki:
selam deli sendemi geldin en sonunda :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur

seni gördum geldim :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 13 June 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
slm deli de burda fazla nebulada takıldığın gibi takılma lol :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?

nasi yani ? :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 15 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
delı sen ne zman geldın lem senı ılk defa goruyorum puahahhahahahahah[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

Baktim nebula forumlari acılmıycak benı de paso banlıyorlar forumlardan baktim harbiden gral site burasi geldim işte :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quarthon, 15 June 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
Deli hala speed yapıyormusun??
$aka bir yana o accountun ilk kullanıcısını sewerdim :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:

O zaman beni seviyorsun :). Benım charımla speed yapılan tek tarıh test surecınde arkadaşlarım yapmıstır ![hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Deuce, 15 June 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
said:
$aka bir yana o accountun ilk kullanıcısını sewerdim :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:

O zaman beni seviyorsun :). Benım charımla speed yapılan tek tarıh test surecınde arkadaşlarım yapmıstır ![hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak

Benden bahsediyo mesela
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stormxante, 15 June 2003 20:28 tarihinde demiş ki:
said:
Deli_Deuce, 15 June 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
said:

Benden bahsediyo mesela
:tebrikz:

:)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 15 June 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
ula butun nebula burda lem sped rulaz olum acana acıcan sonuna kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...

kardes ben sana bellı adamlarda o da bazen acarım masaustunde baslatın yanında kısayolu vardır o da en fazla 1.4 olur bellı adamlara acarım örnek:Cecıl ve arkadaşları örnek:Mutatıon team elemanları[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

delı tam delı adamsın :) ama cecılerın bır yerlerı kaltı sıth lords guıldını kurunca gercı tek basına kaldı sayılırı ... montana ıle takılır bol bol bende sırf onlara her turlu pıslıgı yapıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 15 June 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
delı tam delı adamsın :) ama cecılerın bır yerlerı kaltı sıth lords guıldını kurunca gercı tek basına kaldı sayılırı ... montana ıle takılır bol bol bende sırf onlara her turlu pıslıgı yapıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...

Ben harbiden DELİMİYİM :-? .realde olsun,sanal ortam da olsun benımle 5 dakka muhabbet eden sen delimisin diyor :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 13 June 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
slm deli de burda fazla nebulada takıldığın gibi takılma lol :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?

aman aman az çekmedim - çektirmedim spawnlarda :cool:[hline]Kuzu¯²¬.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Deuce, 15 June 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
DELİ DEUCE nın gercek sahibi benım ıcq 164 927 167 kopyalarımdan korunun :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Deli abi seni benim kanka jail'e attı speedden :)
Bu arada ben icarus'un ilk kullanıcısıyım, o zaman sende beni hatırlarsın :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...