Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malmö - BJK

lahoya

Öne çıkan mesajlar

Tebrikler Beskitas'a . Gercekten iyi oynadilar. Ama hersekilde Riza'nin istifa etmesi lazim bence. Boyle devam etmek hata olur. Gecen sene Del Bosque ile yapilan hatanin aynisi. Bundan sonraki turlarda basarilar Besiktas'a . Umarim daha bircok tur atlarlar.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lothrodel, 28 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
rahat alırız bu maçı

valla öyle oldu :)
iyi oynadıkda 3-0 dan sonra gene eski aptallıkları yapmaya başladık dan dun futbola geri döndük 2. malmö faciası olabilirmi diye düşünmedim değil hani :) sinan engin kafileyle gitti sergen top oynadı sinanla sergenin arasında bağı hala çözemedim ama kesin bi para,idda olayı vardır yoksa sergen oynamaz :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 29 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
futboldan anlayan adam bu maçın farklı biteceğini bilir zaten bunun için beşiktaş en az 4 atar en fazla 6 atar
goller
ailton 3
kleberson 2
ibrahim toraman 1

Yüzfde elli tutturdun ,bir golcüler tutmamış :) ,Bir gs li olarak beşiktaşa başarılar diliyorum.Biraz teselli buldum beşiktaşın tur atlamasıyla.
içimden bir ses beşiktaş en az çeyrek finale gider diyor,aklıma rıza hocanın denizlide yaptıkları geliyor beşiktaşdada yapar diyorum.Başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...