DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 eet riza kurtardi pacayi[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla gs liyim ama fener ve bjk nin galibiyetlerine baya sevinirken nedense kendi elenişimize pek üzülmedim,tebrikler.(canaydın)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 üzüldüğüm nokta sergen yine her sene yaptığı gibi 1 maç oynadı 1 senelik kredi daha aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tebrikler Beskitas'a . Gercekten iyi oynadilar. Ama hersekilde Riza'nin istifa etmesi lazim bence. Boyle devam etmek hata olur. Gecen sene Del Bosque ile yapilan hatanin aynisi. Bundan sonraki turlarda basarilar Besiktas'a . Umarim daha bircok tur atlarlar.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
covert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 fark biraz daha fazla olabilirdi eğer sonlara doğru kendi kalemizde kabul etmeyip atak oynasaydık.. youla beni baya şaşırttı :) yine umutlandık hayırlısı olsun...[signature][hline]Birgün herkez BEŞİKTAŞLI olmasın, bırakın o ayrıcalık BİZE kalsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Lothrodel, 28 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki: rahat alırız bu maçı valla öyle oldu :) iyi oynadıkda 3-0 dan sonra gene eski aptallıkları yapmaya başladık dan dun futbola geri döndük 2. malmö faciası olabilirmi diye düşünmedim değil hani :) sinan engin kafileyle gitti sergen top oynadı sinanla sergenin arasında bağı hala çözemedim ama kesin bi para,idda olayı vardır yoksa sergen oynamaz :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 adam kumarcı ama oynadı mı oynuyor yani :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: thug_life, 29 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: futboldan anlayan adam bu maçın farklı biteceğini bilir zaten bunun için beşiktaş en az 4 atar en fazla 6 atar goller ailton 3 kleberson 2 ibrahim toraman 1 Yüzfde elli tutturdun ,bir golcüler tutmamış :) ,Bir gs li olarak beşiktaşa başarılar diliyorum.Biraz teselli buldum beşiktaşın tur atlamasıyla. içimden bir ses beşiktaş en az çeyrek finale gider diyor,aklıma rıza hocanın denizlide yaptıkları geliyor beşiktaşdada yapar diyorum.Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abi malmönün stadı ne kötü öle ya.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cintoniin her maç sonrası yaptıı gibi ben de onun maç tahminlerini mi quotelasam şimdi?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 helal olsun bir gs li olarak beşiktaşı tebrik ediyorum. hemde nasıl tebrik sen git 4 tane yenilgi al. evinde malmö ye yenil sonra onların sahasında oyna . bu psikolojiyle helal olsun çıktılar oynadılar. belli olmaz ilinci kupayı da alır bjk.biz de alkış tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Dextra, 30 Eylül 2005 08:42 tarihinde demiş ki: cintoniin her maç sonrası yaptıı gibi ben de onun maç tahminlerini mi quotelasam şimdi? Yok ya gerek yok, baksana giremedi bile topiğe.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tebrikle Beşiktaş, takım budur...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Abartmayalım altı ustu malmo besıktasın cok sorunu var.Bu macta tek sevıncım Rıza hocanın kredı kazanması.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar