lahoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hadi ya tarih tekerrür etmesinde yenin şu takımı öle veya böle bir GS'li olarak kazanacağınız kanısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Malmö zorlanmadan geçer.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 farkettiyseniz bu konulara artık msj yazmıorum.ne de olsa kimin ne diycei belli .[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gönül isterki BJK 2 atıp gelsin.. Ama inan zor. Bu maçı Malmö'de alamaz Beşiktaşta.. Berabere diyorum.[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çıkıcak 11 kişiden , 5i %20 ile oynasa şu malmçyü elememiz içten bile değil , ama onu bile yapıcak eleman yok şu aralar bizim takımda.. sihirle değnek falan değmezi lasım takıma .. başka türlü olmaz..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beşiktaş'ın malmö'yü deplasmanda yeneceğini dusunmuyorum. Malmö bastırır alır macı.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: nindalf, 27 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Beşiktaş'ın malmö'yü deplasmanda yeneceğini dusunmuyorum. Malmö bastırır alır macı. ne saçma bicümle önce beşiktaş yencek dion sora malmö:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Saçma bişey yok o cümlede. Beşiktaş deplasmana gidiyo ve yenicegini düşünmüyomuş arkadaş.[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: ReDDoG, 27 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 27 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Beşiktaş'ın malmö'yü deplasmanda yeneceğini dusunmuyorum. Malmö bastırır alır macı. ne saçma bicümle önce beşiktaş yencek dion sora malmö:D ne alaka düzgün oku adam dosdoğru yazmış malmö bastırır alır diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
upperhuman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben bizim takimi anlamiyorum....nasil atamadik fazla gol istanbul da hayret :P tanri riza ya akilmi verir sansmi bilmem ama riza nin kovulmasini hic istemiyorum...alalim bu maçi[signature][hline]In the Jungle of war There is always a lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gönül ister ki bjk alsın ama.....[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Besıktasım Hayat sensın yasam sensın hersey sensın Ne gelırse butun dertler senden gelsın... Kotu gununde takımının yanında olmayan taraftar ne ıse yarar ki? ps:Bende yenecegımızı dusunmuyorum.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. [Bu mesaj Passanger tarafından 27 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yenersek duzluge cıkarız ama yenılırsek fb cok eglenır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 malmö alır rahat.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gönül ister malmöyü sahasında desteklemeyi ama çok uzak.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence beşiktaş kötü bile olsa bu maçı kolay kolay vermez. Eğer izlediyseniz ankara maçında futbolcular tedirginliğinden topla bile oynayamıyorlardı. Korkuyorlardı kaptıracam da kızacaklar bana, "senin yüzünden" diyecekler diye. Bilmiyorum ama rıza bir şeyler yapmış olmalı[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cintonik senin yaptığın gavura kzııp oruç bozmaya benziyo milan maçında birileri gol diye bağırdığı için senin de mi böle yapman gerekiyo[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya daha cıntonıgı cıddıyemı alıyorsun?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cin'den bekliyoruz malmö'deki son haberleri. Ona göre bi yorum yazarım sonra.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 beşiktaş bu maçı her türlü alır[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: GordioSs, 27 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu maçı her türlü alır bişi biliyosam konuşuyorum di mi :) aaah ah 2pac :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tersten de alır mı mesela?! Ben ümitli değilim o kadar, hem elensinler zaten bişeyler "komple" değişir belki, hiç olmazsa gelecek seneyi kurtarırız.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beşiktaş Bu maçı her türlü alır her iddiasınada vardım[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bu turu geçersek tüm terslikler devam eder.. Ama eğer geçemezsek işte o zaman giden-kalan,ak-kara belli olur ve bence daha iyi olur elenmemiz takımın geleceği bakımından.. Son olarak umarım elenirizde 1-2 hafta'yı kurtaracağımıza geleceğimizi kurtarırz ....[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... [Bu mesaj SbNN tarafından 27 Eylül 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 benim korkum elersek rızanın kalma ihtimali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar