Pakize Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lvl 40 oldu yaa druidim.bence gayet rahat ilerleniyor ve çok rahat questleri yapabiliyorum.Problem nerede anlıyamadım?....[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Usta su anda lvl 41 oldum yaa nasıl druid kendınden 3 lvl ustundekideki elite alıyo sacmalamayın beyler stv deyım su dan Panther mytsry dıye bı q var sonuncu stepsındeyım lvl 40 elite panther var yapanlar bilir kesemıyorum aga pala olsa alırdım bence ama bu konuyu baya bi guildde tartıstık herkez druidle oyna guclenıcek druid dıyorlar pala lvl 60 da ii item olmadıhı surece bi boka yaramaz dıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla o pantheri ben 36 ken bi 35 shamanla beraber cok rahat aldık.40 da zaten hayvan gıbı armor ve can gelıyor,alman lazım aslında.Bİ 40n olunca deniyim =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dene ustad ama olmuyor 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lvl 40 olduğumda direbear formunu denemek için kapıştım o panter abimizle, cok zorladı ama pot falan içmeden heal + bear ile alabildim elite abimizi... (mana tükendi. hp %5 kaldı bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: FanTasTiC, 29 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Usta su anda lvl 41 oldum yaa nasıl druid kendınden 3 lvl ustundekideki elite alıyo sacmalamayın beyler stv deyım su dan Panther mytsry dıye bı q var sonuncu stepsındeyım lvl 40 elite panther var yapanlar bilir kesemıyorum aga pala olsa alırdım bence ama bu konuyu baya bi guildde tartıstık herkez druidle oyna guclenıcek druid dıyorlar pala lvl 60 da ii item olmadıhı surece bi boka yaramaz dıyorlar 3 level üstüm elite derken ondan bahsetmiştim. 37 iken aldım ben onu[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: FanTasTiC, 29 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Usta su anda lvl 41 oldum yaa nasıl druid kendınden 3 lvl ustundekideki elite alıyo sacmalamayın beyler stv deyım su dan Panther mytsry dıye bı q var sonuncu stepsındeyım lvl 40 elite panther var yapanlar bilir kesemıyorum aga pala olsa alırdım bence ama bu konuyu baya bi guildde tartıstık herkez druidle oyna guclenıcek druid dıyorlar pala lvl 60 da ii item olmadıhı surece bi boka yaramaz dıyorlar bir de onu bear formda iken frenzied regenerationu ragein 70 iken kullanarak dene (karışık oldu). yani : 1. önce ve önce adama fairy fire ve moonfire 2. direk bear ve pata küta 3. hiç bir özel harekete başvurmadan ragein 70in üstüne çıkmasını bekle 3. frenzied regeneration hala öldüremediysen bash kullanarak castera geç ve healing touch, yada NS. eğer hala hala kesemedim diyorsan, sende bir bug var demektir.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pala ol sonucta ondan daha fazla zevk alıyomussun[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar