silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bır muddet oyunu oynayamayacagım bu yuzden acc yı dondurmak ıstıyorum fakat bulamadım bu konuda yardım edersenız sevınırım..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 para yatırmazsan kendi kendine donar tekrar ücret ödeyene kadar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 29 Eylül 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yatırmamak elde mı kartta para var otomatık cekıyorlar cat cat :D[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bende aynı durumdan muzdaribim. Forumda biri accountunu dondurmak için mail at dedi bende support a mail attım ama daha bir cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bende bisey sorcam mesela eylul 1- ekim 1 1 aylık para yatırdım ve oynadım diyelim. sonra bıraktım ve ocakt tekrar basladım acc. i acmak icin kasım aralık ödemek zorundamıyız yoksa direk ocaktan itibarenmi acılcak[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1 aylik oyun ucreti senin verdigin, 1 ay verip oynuyorsun, sonra yine aynı, dediğin sekilde olsaydı mantıksız olurdu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 En iyisi sanırım garanti'den bi sanal kart almak böylece içine para yatırmadığımızda çekemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 silver tam zamanını buldun ha accountu dondurmak için :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 merak etme hoca daha 20 gun mu ne var para cekıldı ynaı...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya cidden bende bekliyorum ki wow da yazı çıksın account süreniz dolacak vs vs meer otomatik çekiyomuş kalleşler ehehehehe :D 6 ay 6 ay çekiyoalr direk[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1. önce account managementdan accye giriyorsun 2. sonra aşağıda Billing Information kısmında Change Subscription u tıklıyorsun 3. burada ödeme şeklini göreceksin. direk olarak ödeme şeklin olan kart resminin yanındaki tiki kaldır 4. tamamdır accountunu dondurduktan sonra, oyun süren dolana kadar oynayabilirsin. misal : ödemeyi 3 eylülde yaptın ve 3 ekimde diğer ödeme yapılacak. ama sen 17 eylülde accountunu dondurdun. 3 ekime kadar istediğin kadar oynayabilirsin ama 3 ekim günü kredi kartından para çekilmeyeceğinden oyuna giremeyeceksin. eğer accyi dondurup 6 ay içinde açmazsan, authorization keyin silinir ve karakterlerin gider. tekrar account açmak için sıfırdan auth.key girmeli (aynı keyi girmelisiniz) ve başlamalısınız. ayrıca accyi dondurduktan sonra farkedeceğin gibi, levelinla orantılı olarak rest point alıyorsun. bunu blizzard, kullanıcı oyunun oynanmadığı zamanda kullanıcı diğer kullanıcılardan geri kalmasın diye verilmiş bir bonus olduğunu söylüyor. mantıklı.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kart resmının yanında tıck yok malesef..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Cancel recurring subscription plan Boyle bı sık var orda bu olabılır mı?[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 evet o dostum[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bi düzeltme yapayım . 6 ay sonunda karakterler kesin silinir diye birşey yok. Blizz 6 ay boyunca karakterlerin databasede saklanacagını taahhüt ediyor ama 6 ay sonunda silip silmemek kendi kararlarına kalıyor. Kolay kolayda sileceklerini sanmam.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Cancel Account[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 56 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion (Tatilden Döndü) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o bi sorun olmaz herhal bi mail falan atarsak support a işte şu şu tarihte kesin gelicem diye siinmez karakterler herhal, zzten 1 tane var benim. misal bende dondurcam bir süre, netekim uni yurtlarında net yok gene ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 mail atın frozen my account plsss[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar