Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc yei bir surelıgıne dondurma?

silverhoof

Öne çıkan mesajlar

bende bisey sorcam mesela eylul 1- ekim 1 1 aylık para yatırdım ve oynadım diyelim.
sonra bıraktım ve ocakt tekrar basladım acc. i acmak icin kasım aralık ödemek zorundamıyız yoksa direk ocaktan itibarenmi acılcak[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

1. önce account managementdan accye giriyorsun
2. sonra aşağıda Billing Information kısmında Change Subscription u tıklıyorsun
3. burada ödeme şeklini göreceksin. direk olarak ödeme şeklin olan kart resminin yanındaki tiki kaldır
4. tamamdır

accountunu dondurduktan sonra, oyun süren dolana kadar oynayabilirsin. misal : ödemeyi 3 eylülde yaptın ve 3 ekimde diğer ödeme yapılacak. ama sen 17 eylülde accountunu dondurdun. 3 ekime kadar istediğin kadar oynayabilirsin ama 3 ekim günü kredi kartından para çekilmeyeceğinden oyuna giremeyeceksin.

eğer accyi dondurup 6 ay içinde açmazsan, authorization keyin silinir ve karakterlerin gider. tekrar account açmak için sıfırdan auth.key girmeli (aynı keyi girmelisiniz) ve başlamalısınız.

ayrıca accyi dondurduktan sonra farkedeceğin gibi, levelinla orantılı olarak rest point alıyorsun. bunu blizzard, kullanıcı oyunun oynanmadığı zamanda kullanıcı diğer kullanıcılardan geri kalmasın diye verilmiş bir bonus olduğunu söylüyor. mantıklı.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

Bi düzeltme yapayım . 6 ay sonunda karakterler kesin silinir diye birşey yok. Blizz 6 ay boyunca karakterlerin databasede saklanacagını taahhüt ediyor ama 6 ay sonunda silip silmemek kendi kararlarına kalıyor. Kolay kolayda sileceklerini sanmam.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

o bi sorun olmaz herhal bi mail falan atarsak support a işte şu şu tarihte kesin gelicem diye
siinmez karakterler herhal, zzten 1 tane var benim.

misal bende dondurcam bir süre, netekim uni yurtlarında net yok gene ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...