diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yani Fizik eğitimi ve Fizikçi Bilim Adamlarına verdiği değer bakımından en iyi ülke neresidir acaba yardım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 avrupa ülkeleri çok değer verir ama tabi en babaları amerikadadır :) hawking felan ingiliz takılıyor ama o da amerika olmasa avcunu yalardı. polonyada sağlam bi fizik üniversitesi vardır, gelişen ülkelerden çin, hindistan büyük önem verirler. ve fizik amerikadan avrupaya kayıyor. hele de şu atom altı olayında amerika-avrupa yarışını amerika kazancak olsa bile avrupa büyük gelecek vaat ediyor. ya ama şuan amerika ve japonyadan daha iyi bir ülke yok fizikçiler için, istisnalar kaideyi bozmaz ve ilerisi değil şunaki durum bu. edit: rusyayı saymadım çünkü gidip de rusya'da fizikçi olamazsın, orda durum daha içine kapanık ve küçülme durumunda. onlara kendi fizikçileri yeter. yani rusya soğuk savaş zamanı da dışarıya kapalıydı ve her zaman kendi adamını eğitme yanlısı ama bir zamanlar fizikçiler için cennetti, en deli icatlar orda yapılırdı. amerika bile temkinli davranırken ruslar korkusuzca ve alelacele herşeyi yapabiliyorlardı ki tabi amerika daha zengindi ve politik açıdan daha çok destek alıyordu nasa ama neyse konu o değil :) edit: bu arada pek değer verilmese de türkiye'de çok fazla boş değil yani türkiyeden sağlam fizikçiler çıkıyor ve son zamanlarda gençler fizik olimpiyatlarında dünya çapında başarılarımız var. [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 26 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muzcu tarafından 26 Eylül 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 zimbabwe....[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 alamanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 caponya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu cirkinkral ne kadar gerksiz mesajlar atıyo ya.. Ayıp yaa.. Orda rütbe çıkınca bi b.k olmuyo[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: fede, 27 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bu cirkinkral ne kadar gerksiz mesajlar atıyo ya.. Ayıp yaa.. Orda rütbe çıkınca bi b.k olmuyo ne yani soru mantıklıda ben mi dalga geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hayır iki ülke söylemişsin iki ayrı mesaj atmışsın soru mantıklı değilse cevap verme.. Post kastığını da bi itiraf et de kurtul[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 la soru neden mantıksız. annamadık ki, gayet de eli ayağı düzgün bir soru ki uzun cevap yazmışım demi. gerçi güzellik de göreceli de şuraya da böle saçma lafları da karıştırmayın ya. post most kasmak felan çok kötü şeyler tamam susalım lütfen bu konuda. harbi fizik tartışılsın istiyorum[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: RaidenXelRu, 26 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki: zimbabwe.... yok makedonya!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: fede, 27 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: hayır iki ülke söylemişsin iki ayrı mesaj atmışsın soru mantıklı değilse cevap verme.. Post kastığını da bi itiraf et de kurtul Cırkın suratlı gral cıgım sana kapak olsun bu Sorudakı mantıksızlık nedır sorabılırmıyım? Adam fızık okuyup fızıkcı olacak halıyle gelecegını dusunerek yardım ıstıyor bu konuda. Sen ve senın gıbıler bu forumu bu hale getırdıler...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Almanya..[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Phrexian, 27 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki: said: fede, 27 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: hayır iki ülke söylemişsin iki ayrı mesaj atmışsın soru mantıklı değilse cevap verme.. Post kastığını da bi itiraf et de kurtul Cırkın suratlı gral cıgım sana kapak olsun bu Sorudakı mantıksızlık nedır sorabılırmıyım? Adam fızık okuyup fızıkcı olacak halıyle gelecegını dusunerek yardım ıstıyor bu konuda. Sen ve senın gıbıler bu forumu bu hale getırdıler... sana katılakatula gülüyorum. moralimi bozamazsın benim ne ya fizikçiler bir tür mü? ırk mı? bir ülkede bulunsun. dünyanın heryerinde fizikçi var . dediğimi hadi inkar edin!!! ne yani yanlışsam söleyin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Fizikciler tabiiki bir tür değil.Ama en ıyı fizik eğitimi veren ve fizikçilere en cok değer veren bır ulke olacaktır.Soruyu soran arkadaşımızda bunu merak etmıs hepsı bu.Buradakı mantıksızlık nedır?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yau çirkin kral adam olsan varya susarsın da konuyu daatmazsın, mahalle karısı gibi kavga etme... bence amerika ve japonya. almanyadan daha çok önem veriyor ve almanyaya o konudan adamlar çoğunlukla hindistandan geliyor :) geri kalanı da avrupa birliği çerçevesinde. yani şöle diyim ingiltere-fransa-almanya bunlar eşit önemi veriyorlar, diğer avrupa ülkelerinden ayrılan tarafları ise almanyanın şu an tam bilmediğim yüksek teknoloji ve nükleer çalışmaları, fransa'daki dünyanın en büyük hızlandırıcısı (hadron çarpıştırıcısı), ingilterenin de iptal edilmiş bir uzay programı var ama bilirsiniz ingilizleri geri kalmayı sevmezler o nedenle orda da fizikçiler önemli ama bu ülkeler tek başlarına fizikçi cenneti değildir ama ortak olarak avrupa birliğini bir ülke sayarsak gerçekten nitalikli bir bilim çekim merkezidir avrupa. diablotr, kaçıncı sınıfsın yan, daha erken bu seçim için zaten sen alanında ilerlerken hepsini göreceksin kanaatimce.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gereksiz insan çirkinkral go home![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Zep, 27 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: gereksiz insan çirkinkral go home! [signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Zep, 27 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: gereksiz insan çirkinkral go home! arkadaşlar kalbinizi kırarım bakın ne demek bunlar sanırım biraz güldük diye çoluk çocuğun maskarası olduk. bakın bana canınızı yaktırmayın akıllı olun abi kardeş geçinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: muzcu, 27 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: yau çirkin kral adam olsan varya susarsın da konuyu daatmazsın, mahalle karısı gibi kavga etme... bence amerika ve japonya. almanyadan daha çok önem veriyor ve almanyaya o konudan adamlar çoğunlukla hindistandan geliyor :) geri kalanı da avrupa birliği çerçevesinde. yani şöle diyim ingiltere-fransa-almanya bunlar eşit önemi veriyorlar, diğer avrupa ülkelerinden ayrılan tarafları ise almanyanın şu an tam bilmediğim yüksek teknoloji ve nükleer çalışmaları, fransa'daki dünyanın en büyük hızlandırıcısı (hadron çarpıştırıcısı), ingilterenin de iptal edilmiş bir uzay programı var ama bilirsiniz ingilizleri geri kalmayı sevmezler o nedenle orda da fizikçiler önemli ama bu ülkeler tek başlarına fizikçi cenneti değildir ama ortak olarak avrupa birliğini bir ülke sayarsak gerçekten nitalikli bir bilim çekim merkezidir avrupa. diablotr, kaçıncı sınıfsın yan, daha erken bu seçim için zaten sen alanında ilerlerken hepsini göreceksin kanaatimce. sen çok mu adamsın ve merak ettim neyi adamlıkla ölçüyorsun. bana bak velet kalbini fena şekilde kırarım tamammı. velet bir daha benim yazdığım mesajlara olumsuz hakaret edici mesajlar katma. canını yakarım bak. nıckını mimledim. akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 birşey dicem tamam iyi tehdit ediyosunda sanal ortamda birisinin canını nasıl yakıosun ya ben onu anlamadım ???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 onu da bana bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 monitörden falan elinimi çıkarcan tokat falan atçan :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [spo1=kimin ne cikacagi hic belli olmaz.]su an yapilan bi calismaya gore monitorun yaydigi isigin belli bi mesafe sonra esyalara carpip geri donmesi sonucu odanin siyah beyaz goruntusunu olusturmaya calisiyolar. arastirmasi vs. vardi, epey bi ilgincti. dikkat edin derim ben.. [/spo] gereksiz tepki veriyosunuz. sakin olun biraz. kimi nerden kovuyosunuz kendinize gelin once. ayrica mesajlara sacma cevaplar verecekseniz hic vermeyin (bkz. Yeni Gelenler, kurallar). abd.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sonunda gideceğimiz yer Amerika olcek galba[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çirkinkral abi lütfen yapma lütfen. nickimi mimleme abi. bu da internet magandası olsa gerek. tehdit var beyler tehdit var. tehditler savuran, konuyu dağıtan, gereksiz post atan adam adam değildir. herkesin dediğini de çok fazla abartıp ciddiye ve üstüne alan adam fazla yaşamaz, başkası değil o adam kendi kendini bitirir. mahalle karısı dediğim için de özür dilerim. [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 28 Eylül 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar