Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süreyya Ayhan'a Sevindirici Haber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milli atlet Süreyya Ayhan'a Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği'nden (IAAF) sevindirici bir haber geldi.

IAAF, Ayhan'ın doping kontrol prosedürlerine uymadığı gerekçesiyle 1 Ekim 2004 tarihinden itibaren başlattığı 2 yıl pistlerden men cezasını, 7 Ağustos 2006 tarihine çekti.

Atletizm Federasyonu'na bugün gönderdiği yazıyla kararı bildiren IAAF, Ayhan'ın 7 Ağustos 2006 tarihinden itibaren uluslararası müsabakalarda mücadele edebileceğini bildirdi.

Milli atlet, bu kararla Ağustos ayında İsveç'in Göteborg kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası başta olmak üzere Golden Leauge ayaklarında koşabilecek.

kaynak : maynet

Gerçekten sevindirici bir haber.
Golden Leauge'de ko$masını en az onun kadar bende istiyordum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Mesaj tarihi:
bu kadın hep dopingle bu kadar coşmuştu bence. dopingsiz fos çıkabilir. bi anda çıktı kesin öyle.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
Hehh.! Bu kadın hayatı boyunca doping almadı ki ;)

said:
IAAF, Ayhan'ın doping kontrol prosedürlerine uymadığı gerekçesiyle

Prosedüre uymadıkları için ceza aldılar. Cezayıda geri bir tarihe çektiler.
O Gabriel Zabo'yu geçti :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

[Bu mesaj insight tarafından 21 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilip bilmeden yorum yapmasak iyi olur. Bırakın herkes i$ini yapsın.
Doping almak kolaymı zannediyorsun?
Hele Avrupa $ampiyonasında..

Dopingin yararından çok zararının olduğunu biliyormusun?
Tabiki hayır.

Süreyya Ayhan geleceği olan bi atlet Avrupa $ampiyonasında da Zabo'nun kafasına vura vura 1. oldu.
Son doping olayı ise ;
Yücel Kop cahilinin tipik Türk savunmasından kaynaklanan bir durum. Neymi$ efendim Erkek doktor benim karımdan idrar testi alamazmı$.
Uluslararası Amatör Atletizm Fedarasyonu Müslüman ülkeleride dü$ünerek Bayan doktorda gönderir.
Bayan doktorun bile ne anlama geldiğini bilmeyen bir antrenörün cahilliğinin kurbanıdır Süreyya Ayhan.

Ceza nedeni doping alması değil , prosedürlere uymamasıdır.

Ara$tıralım, öğrenelim, ona göre konu$alım

LÜTFEN.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
  • Yeni Oluştur...