AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Milli atlet Süreyya Ayhan'a Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği'nden (IAAF) sevindirici bir haber geldi. IAAF, Ayhan'ın doping kontrol prosedürlerine uymadığı gerekçesiyle 1 Ekim 2004 tarihinden itibaren başlattığı 2 yıl pistlerden men cezasını, 7 Ağustos 2006 tarihine çekti. Atletizm Federasyonu'na bugün gönderdiği yazıyla kararı bildiren IAAF, Ayhan'ın 7 Ağustos 2006 tarihinden itibaren uluslararası müsabakalarda mücadele edebileceğini bildirdi. Milli atlet, bu kararla Ağustos ayında İsveç'in Göteborg kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası başta olmak üzere Golden Leauge ayaklarında koşabilecek. kaynak : maynet Gerçekten sevindirici bir haber. Golden Leauge'de ko$masını en az onun kadar bende istiyordum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu kadın hep dopingle bu kadar coşmuştu bence. dopingsiz fos çıkabilir. bi anda çıktı kesin öyle.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hehh.! Bu kadın hayatı boyunca doping almadı ki ;) said: IAAF, Ayhan'ın doping kontrol prosedürlerine uymadığı gerekçesiyle Prosedüre uymadıkları için ceza aldılar. Cezayıda geri bir tarihe çektiler. O Gabriel Zabo'yu geçti :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight [Bu mesaj insight tarafından 21 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bence o zaman da alıyodu doping. hep aynı numarayla yırtıyodu.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bilip bilmeden yorum yapmasak iyi olur. Bırakın herkes i$ini yapsın. Doping almak kolaymı zannediyorsun? Hele Avrupa $ampiyonasında.. Dopingin yararından çok zararının olduğunu biliyormusun? Tabiki hayır. Süreyya Ayhan geleceği olan bi atlet Avrupa $ampiyonasında da Zabo'nun kafasına vura vura 1. oldu. Son doping olayı ise ; Yücel Kop cahilinin tipik Türk savunmasından kaynaklanan bir durum. Neymi$ efendim Erkek doktor benim karımdan idrar testi alamazmı$. Uluslararası Amatör Atletizm Fedarasyonu Müslüman ülkeleride dü$ünerek Bayan doktorda gönderir. Bayan doktorun bile ne anlama geldiğini bilmeyen bir antrenörün cahilliğinin kurbanıdır Süreyya Ayhan. Ceza nedeni doping alması değil , prosedürlere uymamasıdır. Ara$tıralım, öğrenelim, ona göre konu$alım LÜTFEN.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bayan atletler şampiyonalardan önce özellikle hamile kalırlar, doğal doping. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o hamile kalma olayi bi ara baya bi yayilmiş ama artik yasak. Süreyya'nın antrönörünede kafam şeyolsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar