Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ucsuz bucaksiz bir devran Yapa yalniz bir hirka Dugmeleri kirim kirim olmus Kan baglamis iplikleri Sessizlik bekci Yalanlar izleyici Sahnede yine o maskeler Ardi sira hayaller Ucsuz bucaksiz bir vaha Suya hasret bir bunye Vaha yasak Bunye uzak... Ucsuz bucaksiz bir kusku Sonuclar yakinda Sorular cok uzakta Bilinmeyenin bildigi kisi O artik bir deli.... *! Gordugunuz gunden beri boyle bu kisi dedigini duyar gibi oluyorum diye tekrarladi Doktor...VE yine vurdu igneyi o celimsiz ve bicimsiz kollari olan kucuk kiza..Ve gerisin geri isiklar sondu kizin gozlerindeki isilti hic sonmedi..*[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 güzel olmus anlamlı tabi anlamın kazanması gereken kişiyi buldugu zaman :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 off yaa..şunları birleştirip bi kitap yapsan tadından yenmez. özellikle boldla yazılanlar, şiiri çok daha iyi algılıyo insan, gözünde bütün gerçekliğiyle canlanıyo, bir kez daha tebrikler, ellerine sağlık.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar