Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hikaye abartılı ve yalan bile olsa şu kesin bir şey ki günümüzdeki yapıların bir çoğu zamanında Mimar Sinan'in eserlerinde kullandığı sistemleri uyguluyor.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O sallanma payı bırakılarak yıkılmaya karşı dayanıklılık sağlanmasını discovery'de görünce demiştim "vay be Japonlar yapmış". Demek Mimar Sinan yapmış. Ama belgeselde Mimar Sinan'ın adı geçmiyordu.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tarihin sillesi yalan ve abartı zaten ama sonunda yinede ezberledik okullarda:P abartı zaten ama yinede Mimar Sinan'ın buyuk bir insan oldugunu gosteriyor sonucta[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Simdi sinirlendim bu ülkedeki binlerce aklı bespare etmeyen özenti millete avrupa ya kafam girsin demeden edemicem :hrr: Geçmişini bilmeyen onun bunun özentisi olmaya calısan her komploya sazanlıyan insanlarla doluyuz biz bu olay için bukadar gaza gelmedim aklıma gelen bunun dısındaki bir cok olaydan dolayı[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar