Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz de buluştuk :)

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

Biz de buluştuk Ataköy'de oynadık fln. İlk oyunumdu ama hoştu ztn zor bişi değil tek zorluğu şu isimler fln ...

Neyse yaa salla zati
Undying vardı
Benim ortaokul arkadaşım vardı bi dene
Ben vardım bi de burdaki isimlerini bilmediğim 4 tane herif vardı :) ehuuhue isimleri ezberleyemem de neyse güzeldi yani.

SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

HalbadaR
Undying(ehehea ben)
MadCan
Eraq vardı paticik tayfasından iki tane de bonus oyuncu katıldı oyun yaklaşık 5 saat kesintisiz ve cıvımadan sürdü. Oyun kalitesi çok iyiydi bence.Eğer böyle sürerse oyun 18.levelda ve yaklaşık 50 saatlik bir süre sonra bitecek en iyi ihtimalle. Benim Almanya'ya gitme tarihim 27 Temmuz ozamana kadar belki bir oyun daha çevrilebilir.(Niye Çevrilmesin???)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

çevrilmez be gülüm çünkü benm berkayla çeşmeye gitme tarihim ayın 25 i yani bu cuma

ama oyun kesinlikle güzeldi e tabi birde burdan dungeon generator a teşekkürlerimizi iletiyoruz ... :)[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...