HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Biz de buluştuk Ataköy'de oynadık fln. İlk oyunumdu ama hoştu ztn zor bişi değil tek zorluğu şu isimler fln ... Neyse yaa salla zati Undying vardı Benim ortaokul arkadaşım vardı bi dene Ben vardım bi de burdaki isimlerini bilmediğim 4 tane herif vardı :) ehuuhue isimleri ezberleyemem de neyse güzeldi yani. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 HalbadaR Undying(ehehea ben) MadCan Eraq vardı paticik tayfasından iki tane de bonus oyuncu katıldı oyun yaklaşık 5 saat kesintisiz ve cıvımadan sürdü. Oyun kalitesi çok iyiydi bence.Eğer böyle sürerse oyun 18.levelda ve yaklaşık 50 saatlik bir süre sonra bitecek en iyi ihtimalle. Benim Almanya'ya gitme tarihim 27 Temmuz ozamana kadar belki bir oyun daha çevrilebilir.(Niye Çevrilmesin???)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 çevrilmez be gülüm çünkü benm berkayla çeşmeye gitme tarihim ayın 25 i yani bu cuma ama oyun kesinlikle güzeldi e tabi birde burdan dungeon generator a teşekkürlerimizi iletiyoruz ... :)[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 18.lvl deyince aklıma takılan bişiy oldu....CoTSQ mu oynuyorsunuz?[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ben de gidiyorum 25'inde olamaz benim için :P ueuheuh[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eh hırsızımız HalbadaR herşeyi (xp dahil! :D) çalmaya çalıştı ve ben hayatımda bu kadar paragöz bi grup görmedim. dm nası isyan etmedi hayret :-P[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Abi yaradılışımda var ne yapayım. HEM BEN ÇALMADIM TAMAM MI ÖDÜNÇ ALDIM DORU KONUŞ! euheuheu Hem ben olmasaydım o barbarı biraz sıkardı kesmeniz de neyse işte... SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 evet sen paracıklarımızı yürütmeseydin barbarı biçmemiz gerekmicekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar