Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-PSV

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

Fenerliler bence hic umitlenmesin fenerbahcenin o gruptan 1 puanla cikarsa bile mucize olur. Cok umutlanmayin derim ozellikle Psv karsisinda hic umutlanmayin cunku su an adamlar lig de acayip formdalar feneri rahat geceler gibi geliyo bana[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu fbnin kadrosu iyi gibi ama nedense avrupada birşey yapamıyolar. Biz yıldızsız yapmıştık işlerimizi. Demek ki tribüne oynamak yerine gerçekten yararlı adam almak lazım... Yine de Türk takımıdır başarılar FB.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

bi de gruptaki takimlarda cok saglam o yuzden psv isini garantiye almak isteyebilir ve 1 puan yerine buyuk olasilikla 3 puan icin oynayacaklar ve fenere yazik olucak ama hic belli olmaz gene Selcugun icine dogar bi vurur gol olur fener yener falan filan :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

sahsen FB nin 2. tura cıkmasını istemiyorum FB li olarak neden diyecek olursanız cıktı diyelim ne olacak? rakip git gide daha zorlasacak..turkiye icin cok kaliteli bi takım olabiliriz ama rakiplerin 1 futbolcusu bizim butun takımdan daha degerliyse o takımla oynamasın..3. olsunlar guzel bi sekilde oynayıp.. gitsin UEFA ya bi ceyrek final yarı final falan oynasın en azından kendi gucumuzde bi rakiple oynarız..

bu arada FB de olmasa konusacak konu bulamayacaksınız..futbol bolumunde gs liler bala g.. e yendik b@b cok kral takımız 3hu : D rıza efendi gitsin mi? .. ne ise yarar topic lerinden baska topic goremeyecez..

mac hakkında yorumum: cogu gs li bjk lı FB i kıskandıklarından soleyemesede oturmus bi takımımız var..takımda arkadaslık oynanan futbol en ust seviyelerde..en basitinden 3yıldır daum var bu bile yeter bazı seylerin acıklanmasında..bu guzel takımın artık bi basarı elde etme zamanının geldigini dusunuyorum.. eminim FB li her futbol cu yenmek icin elinden geleni yapacaktır..bu da yeter benim icin..PSV bizden cok guclu bi takımsa bunu gosterir oynadıgı futbol la ki bunu engellemek icin yapılacak bisi yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 27 Eylül 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
bu arada FB de olmasa konusacak konu bulamayacaksınız..futbol bolumunde gs liler bala g.. e yendik b@b cok kral takımız 3hu : D rıza efendi gitsin mi? .. ne ise yarar topic lerinden baska topic goremeyecez..

Bıraksanız biz kendi kendimize de konuşuruz kendi konularımızı, hatta efendi bi şekilde gelip yorum yapana da kapımız açık ama nedense açılan her topik bi zaman sonra kavgaya dönüşüyor, ben bunun da nedeninin ne BJKliler ne de GSliler olduğunu sanmıyorum.
FB'den başka konuşulacak konu kısmını ise anlamadım, FB-PSV maçının konuşulmasından daha doğal ne var ki?!
Ayrıca hala "rıza efendi" dediğine göre seni de "espri yaptığını sanıp da kendi kendini küçük düşürenler" kategorisine almak gerek diye düşünüyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

@Way

Şu an bak bakalım Futbol bölümündeki aktif konulara kaç tanesi Fenerle ilgili?Sadece 1 tane görünüyor bende o da bu.Diğerleri de dediğin gibi abuk subuk konular diil milli takım falan filan.

Ayrıca futbol bölümünde kavgalar tabi çıkabilir ama gereksiz bir çok kavga çıkıyor bunların %70i fenerlilerden kaynaklı.Tabi hepsi diil 3-5 kişi sadece demek istediğim.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

anna wissy başlamış gene.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk bi cogunluk fener ezer gecer..psv de kimmis..biz aslanız kaplanız gibi seyler soyluyo..

acıkcası katılmıyorum..sebebine gelince psv gecen sene sampiyonlar liginde yarı final oynadı..hee butun orta sahalarını sattılar ama yerlerine iyi transferler yaptılar..we hepimiz biliyoruzki psv de ajax gibi altyapısı guclu bi takım ve her sene bircok oyuncusunu satıyor ama yinede basarılarından birsey kaybetmiyor.(van nistelrooy,kezman,robben ornekleri)

kısacası fener icin cok zor bi mac..bence 3 sonuca da acık..insallah saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanırız ve eksik olsada guclu olan psv yi yeneriz..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe son haftalardaki futboluyla ümit veriyor ama sonuçta karşımızdaki takımda geçen senenin yarı finalisti!

bence 1-0 fener alır[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...