Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Ryan, 28 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki: maç öncesi ipe sapa yorum yapanlar artık bi sussun. alın size fenerbahce, alın size alex , alın size anelka.. temiz skor. sonsuz teşekkürler fenerbahcem. +1907 başka birşey demeye gerek yok sadece teşekkürler[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu arada ya tribüne kamyon sokmuşlar ya da azimle dışardan destekliyodu akıllının biri nası bir korna sesidir yahu o benim bildiğim stada böyle şeyler sokturmuyolar ama neyse maç boyunca dikkatimi çeken bir şey oldu, psv'nin bir sağlık görevlisi var, iki defa kamera net bir şekilde çekti adamı, adam bariz tartaklıyodu sedye ile gelen görevlileri, böyle sanki beyin ameliyatı yapıyomuşçasına kovuşturuyodu milleti, kıl oldum adama biri "noluyo uleyn" diyip sille tokat girmese de ceza almasa takım durduk yerde dedim içimden, neyse gaza gelmedi elemanlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Trasty bahsettigim pozisyonda appiah atti golu , sabri uganin onun hareketiyle ilgili yorumu hakkinda konustum, sende iskembeden konusmasan ne guzel. Ayrica Fenerbahceyi kutluyoruz :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ferrero , gol oldu ALEXXX yazdim nedir yanlis olan? bunudami yapmiyalim.. ayrica tahrik iceren mesajlari silmeye calisiyorum bi yandanda mac izlemeye calisiyorum :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fenerin yenmesi iyi oldu.bi dahaki maça şampiyon havasında çıkar :) nasılsa çıkamıcak gruptan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tebrikler Fenerbahçe[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hayırlısı diablo , bekleyip gorelim. onceden konusmayi pek sevmiyorumda ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sen oyle san :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 oh be oldum oldum dirildim dicem yalan olcak :) fenerbahçenin izledğim en rahat şampiyonlar ligi maçıydı. çok rahat aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Helal olsun Fenerbahçe..[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Fenerbahçemin harika oynadığı maç olmuştur.. Gerek paslaşmalarda, gerek alan doldurmada, gerekse hücum organizasyonları ve yer tutmada her futbolcu üzerine düşen görevi yapmıştır. Asıl önemlisi bu maç Fenerbahçe'yi tutan tutmayan tüm futbol severler için zevkli bir karşılaşma olmuştur... Umarım herkes benim bu karşılaşmadan aldığım zevki almıştır.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 helal güzel maç oldu gslıdan tebrikler...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu taraftar sizinle gurur duyuyor. teknik taktik kondüsyon tempo ayarlama savunma hücum kontra hepsi vardı.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: jazzyjam, 27 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki: Alex'in bendeki son kredisi bu maç.. Bu maçta da oynayamazsa şu an karşımda duran imzalı posterini indiricem ve bi daha adını anmıycam ehueh.. indirmezsin artık=) adam muhteşemdi bu akşam[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @savage, 2. gol mükemmel bir zamanda geldi de ondan, 1-0 devam etse başlardık belki ter dökmeye. Neyse, 3 gol de (penaltı da dahil) şahane gollerdi. PSV sanki küçümsemiş FB'yi, hiç bişey yapmadılar, sahada yoklardı. 3-0 az bile oldu.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 posteri çerçevelettirmeye gitti o şimdi:) cevap veremez :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adamlar *beraberlk yeter* parolasıyla gelince kadıköyün çimlerine gömüldüler:D çok ta güzl oldu, tebrikler FENERBAHÇEM.:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Quivalen-soth, 28 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 27 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki: Alex'in bendeki son kredisi bu maç.. Bu maçta da oynayamazsa şu an karşımda duran imzalı posterini indiricem ve bi daha adını anmıycam ehueh.. indirmezsin artık=) adam muhteşemdi bu akşam aynen :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex anelka appiah serkan ooff of süperdi hepsi ya selçuk bile iyiydi ya çok güzel maç oldu keyifle izledim süperdi biz milanı da yeneriz burda[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex gene yürüdü bu maçta aslında, goller dışında çok bişey yapmadı. Bu maçta kahraman arıyorsanız o da Anelka'dır. Adrese teslim kafa golünün yanında, son golde topuk pasının üstünden atlaması asist olarak sayılmalı bence.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Anelka cidden kendini gösteriyor dünyaya, o ne rahatlık o ne adrese teslim paslardır ya. Bide şu bi anda dönüp şut atma olayını geliştirse, dünyanın en çok aranan oyuncuları arasına girebilir diye düşünüyorum. Milan maçındada böleydi, bakalım şalkede napcak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu topicte bjk ye gs ye laf atmayinda bari alakasiz topicte gerginlik cikmasin.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alex in amacı gol ve asist değil miydi acaba yoksa benmi yanlış biliyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi alex daha ne yapsın ne paslar attı iki goldede ayıp ediyosun adama şimdi işi o zaten adamın süperde bi penaltı attı .. Ayrıca gol olmayan pozisyonlarda da bi kaç tane çok iyi pas attı[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla appiahın gol atmasına çok sevindim adam kaç maçtır defansı dövüyordu topla ne zaman vursa defanstan dönüyordu bu sefer hazırlanış açısından derslik bir gole imza attı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar