SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Mike, 27 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: tromso orda 1 attı saha kötü olmasına rağmen 4-5 falan atar diye düşünüyorum çok güzel ya. ben şahsen fenerin galibiyetine sevindim. ama galatasarayın galibiyetine üzülecekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cını sallamıcaksınız.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sallayın beni pls.3 gunluk adam sidik yarıştırıyo lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla maçlar oynanmadan kazanılmıyor,hele fark hiç atılmıyor. inşallah güzel oynayıp turu geçen taraf biz olucaz.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 12:28 tarihinde demiş ki: sallayın beni pls.3 gunluk adam sidik yarıştırıyo lol. 3gunluk adam senden daha zeki ama?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 beyler son yazılanlar tartışma başlatmaya yönelik lütfen sakin olun.güzelce yazı yzalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cın benmıyım 3 gunluk adam?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 herneyse işallah takacak tromso bu akşam jnmslar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonik tarafından 29 Eylül 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 CIn sende benım ıdolumsun.hanı sen buraya yazı yazmıcaktın artık bosuna uzulduk okadar???[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: herneyse işallah takacak tromso bu akşam jnmslar. ya korktum şimdi inşallah 6 tane atmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ultromso[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bence yeneriz diyorum. ama istanbulun şu 6-2 lik büyüsü bizi çarpmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kupalarını göstererek maçı alamazsın top oynaman lazım[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Ronaldinho, 29 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki: kupalarını göstererek maçı alamazsın top oynaman lazım istanbula gelecekleri bile sanmıyorum hükmen 3-0 zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 istanbula 100 ton çamurla gelmişler gs nin stadı soğutup çamurları serpiyolarmış sağa sola ... inşallah gs alacak en az 3 fark olur gibi geliyor bana malüm ümit karan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Gs rahat alır benim hiç süphem yok[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi biz bu maç gökten çamur yağmazsa bizimdir[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tromso alır maçı,ardındanda g6 baskanı fatih altaylının programında istifa edecekmisiniz sorusunu" neden edeyim cok basarılıyız,100 yılda seyrantepeye direk diktik" turunde sacma sapan acıklamalar yapar[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Fener'in takımı?.. ŞİRİN şakayı, Ünal Özüak, internetten getirdi.. Uçakta etrafını sardıkları Maradona'ya gazeteciler sormuşlar: " Fenerbahçe'yi tanıyor musunuz?" Maradona kafasını sallamış: "Hayır, hiç duymadım.. Galatasaray'da mı oynuyor? Hıncal'ın köşesindeydi, hoşuma gitti.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Keşke bende Galatasaray rahat kazanır diyebilsem...90 dakika sonunda GS galip gelecek ve turu geçen taraf olacaktır. Ama kolay bir galibiyet kimse beklemesin.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ilk 30dk da en az 2-0 ı buluruz. eger elenme gibi bişi olursa appiah forması giyip gezicem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Böyle olacağını biliyodum ya. Orda karda kışta oynadık, rövanşında yine yağmur, yine soğuk. En azından çamur yok, tek tesellim :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: elektrot, 29 Eylül 2005 15:01 tarihinde demiş ki: said: Fener'in takımı?.. ŞİRİN şakayı, Ünal Özüak, internetten getirdi.. Uçakta etrafını sardıkları Maradona'ya gazeteciler sormuşlar: " Fenerbahçe'yi tanıyor musunuz?" Maradona kafasını sallamış: "Hayır, hiç duymadım.. Galatasaray'da mı oynuyor? Hıncal'ın köşesindeydi, hoşuma gitti. lol :D iyi demiş :D [signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 29 Eylül 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nileppezdel tarafından 29 Eylül 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Haa evet galatasarayla oynuyo[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 12:28 tarihinde demiş ki: sallayın beni pls.3 gunluk adam sidik yarıştırıyo lol. sen 1 yillik olunca adam mi olmus oldun??[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar