Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatarasay-Tromso maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener maçında gol diye bağıranlardan biriydimde bu milanı tuttugum ıcın degıl fenerlileri sinirlendirmek içindi :) yoksa nie tutmayayım türk takımını? vatanseverlikle bencede alakası yokda seneye şamp ligine biz gittiğmizde elemeyle uğraşmayalım. ama şunada hayır demeyin gs bundan 2-3 sene önceki başarılarıyla turkiyeden 2 takımı doğrudan 1 takımıda eleme ile sokuyordu sonra fener ve bjk gitti avrupaya şu an 1. miz bile zarzor gidiyor avrupaya.

maç konusuna gelınce her maçda oldugu gibi bundada korkuyorumda adamlar kötü oynuyorlar. yenmememiz için hiç bir neden yok.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Galatasaray Türkiye liginde benim beklentilerimin üstünde bi performans sergiliyo ben büyük olasilikla uefada ayni oyunu oynicagini dusunuyorum belki surpriz yapip(ki gs avrupada hep surpriz yapan bir takimdir) ciddi sekilde ilerki turlara katilabilir[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Mesaj tarihi:
Beş tane atçaz... :D lol süper gramer yaw :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
gs erken bi gol bulursa 5 den asagı atmaz..
ama
ilk yarı 0-0 sonuclanırsa her turlu skoru beklerim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
yok artık yenilmesi gibi bir sonucu ben beklemem şahsen :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ben yenilgiyi kastetmedim :)
0-0 bitebilir demek istedim[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Herkes 3-5 atarız diyor ama futbol bu, sonuç belli olmaz.[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
ya futbol bu doru ama bu takımı sami yende evirip çevirip yenemeyeceksek hiç top oynamayalım biz.[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
4+ - 0 yada 4+ - 1 en fazla oda tromso elek gibi takım ztn[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
  • Yeni Oluştur...